• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

GHiç açılması olmayıp suni sancıyla normal doğum yapan arkadaşlar var mı acaba ? Bide cuma günü benim doğum günüm :KK48:doktor istersen cuma yapalım yatışı istersen salıya kadar bekleyelim dedi salı günü de evlilik yıl dönümümüz :halay:ama gel görki biziim kız yerini pek begenmiş içerde keyfi yerinde napsak bilemedik bugun 40+2 yim:KK70:
Ben varım canım iki gün serum olarak aldım bir cm di 3. Gün alttan fitil verdiler suyum gelmese de beş gün verecekdi sanciyi çok şükür 3 gün doğum yaptım

GHiç açılması olmayıp suni sancıyla normal doğum yapan arkadaşlar var mı acaba ? Bide cuma günü benim doğum günüm :KK48:doktor istersen cuma yapalım yatışı istersen salıya kadar bekleyelim dedi salı günü de evlilik yıl dönümümüz :halay:ama gel görki biziim kız yerini pek begenmiş içerde keyfi yerinde napsak bilemedik bugun 40+2 yim:KK70:
Eşimin okuduklarına göre doğum yapan varmış, bugün 39+5teyim, dün nişanım geldi, rahim ağzında açılma yok ama. Kendi gelmezse cmt kontrole gideceğim, duruma göre cmt ya da pazar yatış yapacağız. Çömelme hareketi yapıyorum bakalım faydası olur mu:halay: Bir de düzensiz ağrılar var, neyse dünden önce bunlar da yoktu, buna da şükür.
Salı günü gelirse kızçeniz eşine en güzel evlilik hediyesini vermiş olursun sanırım:KK49:

Ben de iki kat giydirdim halde isilik oldu o yüzden üstünü tek kat giydirdim inşallah bu seferde hasta etmem yavrumu

Bende 43 de takıyorum CNm bende de üstü tek kat altı çift kat ensesine bakıp sıcaklığı kontrol ediyorum ama odam küçük olduğu için çok sıcak oluyor

Canım çocuğun ağzına meme ucunu kahverengi kısımla verirsen tutar hemde yara oaz bende göğüs ucu denen bişey yok ucunu s8ktırıp ağzına sokuyom bide her emzirme den sonra sütünden sıkıp yağla krem gibi hem çocuğa da zararı olmaz

Sizinkiler iyice abartmis demek ki tek abartan ben değilim

Aynen aynen üsür diye sobayi yaktilar yandik valla. Dun kendi annem geldi cocugun ustune bi kolsuz citcitli bi de zibin giydirdi altinada sadece patikli pijama giydirdi penye battaniyeye sardi ustune baska bsy de ortmedi besiginin ustune bi battaniye orttu sadece soba da petekler de acilmadi cocuk da sabaha kadar hic aglamadi nerdeyse emip emip uyudu rahat rahat. Cok daraltmamak lazim demekki

Sagol canım gel bana sor .Dün 4 ten berı oluyorum gözümü kırpmadım;(
Ay ben az çekmişim demek sanciyi ama çok
Siddetliydi bnm ki ağladım resmen 10 dan akşam 8 40 a kadar ama son saatler sancinin şiddeti azaldiydivsuni olduğundan galiba hastaneyi inlettim resmen ben sezeryan a alın diye bağırıyordum çünkü acilmam bı cm di bakıyorlar yumuşamış açılma 1 cm hala dedim bu acıyı çekip sezeryan olucam galiba çok şükür ki olmadı bol bol ayetel kursu ile inşirah okudum ben

Aynen aynen üsür diye sobayi yaktilar yandik valla. Dun kendi annem geldi cocugun ustune bi kolsuz citcitli bi de zibin giydirdi altinada sadece patikli pijama giydirdi penye battaniyeye sardi ustune baska bsy de ortmedi besiginin ustune bi battaniye orttu sadece soba da petekler de acilmadi cocuk da sabaha kadar hic aglamadi nerdeyse emip emip uyudu rahat rahat. Cok daraltmamak lazim demekki
Ben kaç gündür yakmisim çocuğu uyanamiyordu bugün gözü açıldı yavrumun

Sagol canım gel bana sor .Dün 4 ten berı oluyorum gözümü kırpmadım;( Darısı başına inşallah:KK66:
kolaylıkla sağlıkla kavuş inşallah ben 7 8 cmden sonra sancı hissetmye başladm yarım ya da 1 saat sancı çektim ona bile bidaha normal doğurmam diyorum :) kısa sürede kavuş inşallah

bnm çocuk çok uykusuz yaa 4 5 saat uyumadan duruo sonra 2 3 saat anca uyuyo siz nasl uyutuyosunuz bebişleri bide gaz çıkartmaga çalışınca uyanıo çıkartmadan yatırsam gazı oluo
uyanıkken hep meme de kalsın istio sürekli meme de durunca da çok mu emiyo ne kusuo

Gecee_Perisi Gecee_Perisi tebrikler hem sabrin icin hemde bebisin icin Allah saglik sihhat uzuuun omurler versin insallah bol bolda sut :)))
Aminn canım ya cümlemize inşallah.. Asıl dertler şimdi başladı. Göğüs yarası, gaz, uykusuzluk :(((

Hastahanedeyım sancıdan oluyorum Ve sabaha doğru belkı doğururum cok zor;((

Allah kurtarsın kuzum. Suni sancıdansa kendi sancımı tercih ederim. O çok fena ama açılmayı hızlandırıyor. İnşallah çabucak kavuşursun bebeğine

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canm istediğin olmuş :) Allahım herkese böyle guzl doğumlar nasip etsin. Suni sancı nasildi peki ?

Çok şükür gerçekten Rabbim gönlüme göre nasib etti. Yarım saat aldım suni sancıyı. Nefes almadan sancı çekiyosun.. Zor ama doğum için gerekli.. Vakit hiçç geçmeyecek sanıyo insan. Hiç kolay değil dünyaya bir can getirmek :(

bnm çocuk çok uykusuz yaa 4 5 saat uyumadan duruo sonra 2 3 saat anca uyuyo siz nasl uyutuyosunuz bebişleri bide gaz çıkartmaga çalışınca uyanıo çıkartmadan yatırsam gazı oluo
uyanıkken hep meme de kalsın istio sürekli meme de durunca da çok mu emiyo ne kusuo
Bizim oğlanı tarif etmişsin sanki valla bu gaz geçse de uykusunu tam alsa ,emzirdikten sonra gazını çıkartsam olmaz çıkartmasam hiç olmaz

Kızlar bebisler de isal olan varmı bizde biraz var normal mi ki
Bizimki 6.günü kontrole gittiğimiz gün çok sık kaka yaptı bezi doldurdu. Muayene sırasında dr bezine bakıp ilaç yazdı. Biogaia adında. İki gün kullandım fazla olmadığı için ishali. Dr ilaç yazmaya bayılıyor. Araştırdım. Anne sütü ile beslenen bebekli aileler sık sık ishal yanılgısına düşermiş. Yani zaten sulu kıvamlı olması normalmiş. 18günlükken açık hava gezmeye çıktık üşüttü yine ishal oldu bu defa karın ağrısı da vardı. İlacı bir defa verip sürekli emzirdim. Sıvı kaybı bitkin düşürmesin diye memede uyutup sık sık göğsümle çenesini uyardım.

Bez takibini yap. Günlük sayı herzamankinden çok fazla ise, İshale kusma ateş eşlik ederse dr a gidin.

Back