• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar ben de üzerine Kolsuz citcitli badı ve ayaklı alt üst pijama takımı giydiriyorum. Altı hep tek kat bazen az mı diye düşünüyorum. Yarı kirkimiz çıktı bu arada.
Bende oyle giydiriyordum alti hep tek ayakli pantoldu. Bugunden itibaren kilotlu corap giydiriyorum ayakli pantolun altina
iyi akşamlar.
kızlar gaz sancısı 15. günden sonra başlarmış doğru mu? her bebekte kesin olur mu bu? başına gelen anneler neler yaptınız? ne kadar sürüyor? ilacı varmış bunun öyle mi. hiç ilaç da vermek istemem ki.. hiçbir bebek hiç hasta olmasa ya...
Dogru ikinci haftada basliyor.
Her bebekte oluyormus mutlaka. Dorduncu aya kadar surermis. Ilaclari var ama kesin etki etmiyor sadece birazcik hafifletiyor tamamen kesmiyor sanciyi.
Mecbur cekecekmisizzzz insallah cabucak biter sancilar.

Gözün aydın canım sonunda :) normal doğum dimi?

Çok sağol canım :) evet normal doğum ;)

@geceperisii S Sosyoloogg gözünüz aydın kızlar :KK66: Allah analı babalı büyütsün
Aminn canım inşallah cümlemizinkini

gözünüz aydın canım allah analı babalı büyütsün:)

Amin inşallah. Allah razı olsun canım

Hayırlı olsun canım bebeğin Rabbim sağlıcakla büyüt inşaallah

Aminn canım inşallah hep birlikte sağlıkla büyütelim bebişlerimizi :)

Yaa giderek yalnizlasiyorum:KK43: saka bi yana gozun aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin :))
Öyle düşünme her şeyi akışına bırak canım. Elbet bir vakti var azcık sabırr. Sağlıkla kavuş bebişine inşallah ;)

S Sosyoloogg ve Gecee_Perisi Gecee_Perisi gözünüzaydn.sonunda kabustunuz bebeginize.Allah analı babalı büyütsün
Aminn canım inşallah :)

Anasına çekmiş bence inat konusunda, tebrik ediyorum canım gününü beklediğin için:halay:Hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla büyütün bebişinizi. Ne kadar doğdu bebiş, doğumun nasıl geçti, uygun olduğunda ayrıntıları bekliyoruz canım

Ayy bak ne kadar doğru tesbit oldu :)) hakkaten ben de az inatçı değilim demi :)
Teşekkür ederim güzel temennilerin için.
Hikayemi paylaşacağım detaylarıyla ;)

Canm gözün aydın çok şükür kavuşturana. Doğum hikayeni merak ediyorm :KK66:)

Teşekkür ederim canım. Çok şükür valla ;)

Evet gelelim 41+5 günlük hikayemin detayına..

Hamile olduğumu öğrendiğimde herkes gibi bende dr arayışına girdim. Tam 5 ay aynı doktorda takipte kaldım. Sonra nolduysa hastane iflas etti ve kapandı.
Mecbur bende başka dr arayışına girdim.

Çok içime sinmesede tavsiyeler üzerine evime yakın bir yere başladım ve 40 hafta dolana kadar orda devam ettim.
40 haftam dolunca doktor beklemek istemedi yatış yapmamız lazım dedi.
Yatış yapmak da benim işime gelmedi ve 41. Haftam da yeni bir doktor arayışına girdim.

41+3 günlükken (yani bu pazartesi) bulduğum yeni doktora gittim. Takipli olduğum bi dr olmadığı için beni doğuma kabul edip etmeyeceğinden şüpheliydim. Çok şükür işim rast gitti. Dr sorun çıkarmadı. Hastane problem yapmadı. Muayenemi oldum. Yatış yapmayıp beklemek istediğime dair imzamı attım ve ordan ayrıldım.

Gece 1 de nişanım geldi. Sonra ufak ufak sancılarım başladı. Sabah saat 5 de dakika tutmaya başladım. Sancılarım düzenli ve sıktı. 6 saat sonunda artık dayanamadım ve sıcak duş alıp hastane yoluna düştüm. Öğlen 12 de yatışım yapıldı. 5 cm açıklık ve rahim incelmesi vardı. Doğum başlamış dediler. 40 dk kadar suni sancı aldım ve saat 13.05 de normal doğumla paşam kucağımdaydı :)

Kordonu hemen kesmedi doktorum. Ten tene temas yaptık. Daha bir gün önce gittiğim hastanede herkes öyle ilgili ve cana yakındı ki.. Unutamayacağım bir doğum yaşadım gerçekten.

Ptesi ultrasoda 3870 kilo 53 cm boy ölçülmüştü.
Salı 3910 gr 52 cm olarak danamı aldım kucağıma :)

Biraz uzun oldu ama malumunuz ekimin en uzun hamilelik geçiren annesiyim :KK66:

Sizinle bu güzel yolculuğu tamamlamak gerçeten keyifliydi. Her zaman yazamasam da sürekli takipteydim. Sayenizde faydalı bir çok şey öğrendim. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Hakkınızı helal edin

:KK36::KK36::KK36:

Hastahanedeyım sancıdan oluyorum Ve sabaha doğru belkı doğururum cok zor;((
Yani bi kisi daha eleniyor:)) Allah yardimcin olsun canim hersey senin elinde sık disini ve gececegini dusun yavruna kavustugun ani dusun gerisi Allah Kerim ;) bende takvimi uzattim gelecegi yok bende sabirda kalmadi mide yanmasindan da uyuyamiyorum bogazima kadar gelip yakiyo oda kulak agrisi yapiyo vs vs. Sanci halindeki birinede zaten boyle seyler soylenir kendi derdi yetmezmis gibi :D kusura bakma canim insallah sabah hayirli haberlerini aliriz:KK15:

Yani bi kisi daha eleniyor:)) Allah yardimcin olsun canim hersey senin elinde sık disini ve gececegini dusun yavruna kavustugun ani dusun gerisi Allah Kerim :KK66: bende takvimi uzattim gelecegi yok bende sabirda kalmadi mide yanmasindan da uyuyamiyorum bogazima kadar gelip yakiyo oda kulak agrisi yapiyo vs vs. Sanci halindeki birinede zaten boyle seyler soylenir kendi derdi yetmezmis gibi :KK70: kusura bakma canim insallah sabah hayirli haberlerini aliriz:KK15:
Sagol canım yemın ederım söylüyorlardı ınanmazdım boyle bir agrı yok;-((((lavabodan çıkamıyorum sancıdan ya;( yatağa girince ıkı dakka sonra bıçak acısı resmen;((((

Sagol canım yemın ederım söylüyorlardı ınanmazdım boyle bir agrı yok;-((((lavabodan çıkamıyorum sancıdan ya;( yatağa girince ıkı dakka sonra bıçak acısı resmen;((((
Ya korkutma insani :( gececek gececek Allah'in izni ile :)

Kızlar Allah izin verirse yarın sabah yatışım yapılacak. 40+5 olduk hala sancı yok. Sormak istediğim şey daha önce burda konuşmuştuk doğumdan sonra ilk emzirmeden önce göğüsüne soğan sürersen yara olmazmış diye. Bunu deneyen faydasını gören oldu mu?
Ben denemedim ama doğum yapan bir arkadaşım bugün yazdıb Doğumdan öhce yapmış o. faydasını gördüm yoksa emziremezdim dedi. aklıma gelirse hastaneye gitmeden ben de yapmak istiyorum. Yani senin yerinde olsam bu gece yapardım :) Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hamile olduğumu öğrendiğimde herkes gibi bende dr arayışına girdim. Tam 5 ay aynı doktorda takipte kaldım. Sonra nolduysa hastane iflas etti ve kapandı.

Çok içime sinmesede tavsiyeler üzerine evime yakın bir yere başladım ve 40 hafta dolana kadar orda devam ettim.
Yatış yapmak da benim işime gelmedi ve 41. Haftam da yeni bir doktor arayışına girdim.

41+3 günlükken (yani bu pazartesi) bulduğum yeni doktora gittim. Takipli olduğum bi dr olmadığı için beni doğuma kabul edip etmeyeceğinden şüpheliydim. Çok şükür işim rast gitti. Dr sorun çıkarmadı. Hastane problem yapmadı. Muayenemi oldum. Yatış yapmayıp beklemek istediğime dair imzamı attım ve ordan ayrıldım.

Gece 1 de nişanım geldi. Sonra ufak ufak sancılarım başladı. Sabah saat 5 de dakika tutmaya başladım. Sancılarım düzenli ve sıktı. 6 saat sonunda artık dayanamadım ve sıcak duş alıp hastane yoluna düştüm. Öğlen 12 de yatışım yapıldı. 5 cm açıklık ve rahim incelmesi vardı. Doğum başlamış dediler. 40 dk kadar suni sancı aldım ve saat 13.05 de normal doğumla paşam kucağımdaydı :)

Kordonu hemen kesmedi doktorum. Ten tene temas yaptık. Daha bir gün önce gittiğim hastanede herkes öyle ilgili ve cana yakındı ki.. Unutamayacağım bir doğum yaşadım gerçekten.

Sizinle bu güzel yolculuğu tamamlamak gerçeten keyifliydi. Her zaman yazamasam da sürekli takipteydim. Sayenizde faydalı bir çok şey öğrendim. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Hakkınızı helal edin

Ayy hikayeye bak, masal gibi resmen, 12de girip 1 de doğurmak nedir, maşallah arkadaşım. Bu arada kaçıncı doğumundu, çok güzel şeyler yazmışsın darısı bekleyenlere olsun inşallah

Hastahanedeyım sancıdan oluyorum Ve sabaha doğru belkı doğururum cok zor;((
O sancılar sayesinde bebişine kavuşacaksın canım, inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kucaklarsınız, dualarımız sizinle

Bende nette yazanlara ve dr demesine göre öncelerde tulum ve pandufu giydirmiyordum ama Böyle giydirmediğimde gaz ve ishal sorunumuz oluyor ve ayaklar hep buz gibi. Sıcağa fazla alışmasını hiç istemem ama napim.
Ben de iki kat giydirdim halde isilik oldu o yüzden üstünü tek kat giydirdim inşallah bu seferde hasta etmem yavrumu

Bugün bizimde 12. Gun ben 45 te yakıyorum kombiyi üstüne iki kat alti tek kat hep battaniyesi üstünde
Bende 43 de takıyorum CNm bende de üstü tek kat altı çift kat ensesine bakıp sıcaklığı kontrol ediyorum ama odam küçük olduğu için çok sıcak oluyor

Kızlar Allah izin verirse yarın sabah yatışım yapılacak. 40+5 olduk hala sancı yok. Sormak istediğim şey daha önce burda konuşmuştuk doğumdan sonra ilk emzirmeden önce göğüsüne soğan sürersen yara olmazmış diye. Bunu deneyen faydasını gören oldu mu?
Canım çocuğun ağzına meme ucunu kahverengi kısımla verirsen tutar hemde yara oaz bende göğüs ucu denen bişey yok ucunu s8ktırıp ağzına sokuyom bide her emzirme den sonra sütünden sıkıp yağla krem gibi hem çocuğa da zararı olmaz

Hii dogrudur olabilir bizimkiler kombinin sicagi yetmez diye dun soba kurdular valla:) ama cok sicak oldu bugun de sabah soba yaktilar suan icersi ılık petekler henüz yanmiyo
Sizinkiler iyice abartmis demek ki tek abartan ben değilim

5 6 cm.ise lavaboya gitmen tehlikeli besden sonra çabuk açılıyor CNm hastanede mısın ay o sancı çok kötü ama bitince dünya tatlısı evladın herşeyi unutturuyor

Hakkınızı helal edin

Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canm istediğin olmuş :) Allahım herkese böyle guzl doğumlar nasip etsin. Suni sancı nasildi peki ?

GHiç açılması olmayıp suni sancıyla normal doğum yapan arkadaşlar var mı acaba ? Bide cuma günü benim doğum günüm :KK48:doktor istersen cuma yapalım yatışı istersen salıya kadar bekleyelim dedi salı günü de evlilik yıl dönümümüz :halay:ama gel görki biziim kız yerini pek begenmiş içerde keyfi yerinde napsak bilemedik bugun 40+2 yim:KK70:

Back