- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.521
Ben varım canım iki gün serum olarak aldım bir cm di 3. Gün alttan fitil verdiler suyum gelmese de beş gün verecekdi sanciyi çok şükür 3 gün doğum yaptımGHiç açılması olmayıp suni sancıyla normal doğum yapan arkadaşlar var mı acaba ? Bide cuma günü benim doğum günümdoktor istersen cuma yapalım yatışı istersen salıya kadar bekleyelim dedi salı günü de evlilik yıl dönümümüz ama gel görki biziim kız yerini pek begenmiş içerde keyfi yerinde napsak bilemedik bugun 40+2 yim
Eşimin okuduklarına göre doğum yapan varmış, bugün 39+5teyim, dün nişanım geldi, rahim ağzında açılma yok ama. Kendi gelmezse cmt kontrole gideceğim, duruma göre cmt ya da pazar yatış yapacağız. Çömelme hareketi yapıyorum bakalım faydası olur muGHiç açılması olmayıp suni sancıyla normal doğum yapan arkadaşlar var mı acaba ? Bide cuma günü benim doğum günümdoktor istersen cuma yapalım yatışı istersen salıya kadar bekleyelim dedi salı günü de evlilik yıl dönümümüz ama gel görki biziim kız yerini pek begenmiş içerde keyfi yerinde napsak bilemedik bugun 40+2 yim
8 cm oldu canım .Cok sagol.Ne durumdasn canm kaç cm açıklık ? İlk gün biraz zorlanırsn sonra toparlaniyorsun gelirsin ustesinden Allah in izniyle.
Ben de iki kat giydirdim halde isilik oldu o yüzden üstünü tek kat giydirdim inşallah bu seferde hasta etmem yavrumu
Bende 43 de takıyorum CNm bende de üstü tek kat altı çift kat ensesine bakıp sıcaklığı kontrol ediyorum ama odam küçük olduğu için çok sıcak oluyor
Canım çocuğun ağzına meme ucunu kahverengi kısımla verirsen tutar hemde yara oaz bende göğüs ucu denen bişey yok ucunu s8ktırıp ağzına sokuyom bide her emzirme den sonra sütünden sıkıp yağla krem gibi hem çocuğa da zararı olmaz
Sizinkiler iyice abartmis demek ki tek abartan ben değilim
Hayırlısıyla bakalım darısı bekleyenlerimize olsun canım, az kalmıştır buraya kadar getirmişsin bundan sonrası da çabucak geçer inşallahSagol canım gel bana sor .Dün 4 ten berı oluyorum gözümü kırpmadım;( Darısı başına inşallah
Ay ben az çekmişim demek sanciyi ama çokSagol canım gel bana sor .Dün 4 ten berı oluyorum gözümü kırpmadım;(
Ben kaç gündür yakmisim çocuğu uyanamiyordu bugün gözü açıldı yavrumunAynen aynen üsür diye sobayi yaktilar yandik valla. Dun kendi annem geldi cocugun ustune bi kolsuz citcitli bi de zibin giydirdi altinada sadece patikli pijama giydirdi penye battaniyeye sardi ustune baska bsy de ortmedi besiginin ustune bi battaniye orttu sadece soba da petekler de acilmadi cocuk da sabaha kadar hic aglamadi nerdeyse emip emip uyudu rahat rahat. Cok daraltmamak lazim demekki
kolaylıkla sağlıkla kavuş inşallah ben 7 8 cmden sonra sancı hissetmye başladm yarım ya da 1 saat sancı çektim ona bile bidaha normal doğurmam diyorum :) kısa sürede kavuş inşallahSagol canım gel bana sor .Dün 4 ten berı oluyorum gözümü kırpmadım;( Darısı başına inşallah
Aminn canım ya cümlemize inşallah.. Asıl dertler şimdi başladı. Göğüs yarası, gaz, uykusuzlukGecee_Perisi tebrikler hem sabrin icin hemde bebisin icin Allah saglik sihhat uzuuun omurler versin insallah bol bolda sut :)))
Hastahanedeyım sancıdan oluyorum Ve sabaha doğru belkı doğururum cok zor;((
Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim canm istediğin olmuş :) Allahım herkese böyle guzl doğumlar nasip etsin. Suni sancı nasildi peki ?
Ben de varım :))Ya kizlar 3 kisi mi kaldik psikolojim bozuluyo yapmayin yaa
4 olduk yok mu arttiran ?Ben de varım :))
Bizim oğlanı tarif etmişsin sanki valla bu gaz geçse de uykusunu tam alsa ,emzirdikten sonra gazını çıkartsam olmaz çıkartmasam hiç olmazbnm çocuk çok uykusuz yaa 4 5 saat uyumadan duruo sonra 2 3 saat anca uyuyo siz nasl uyutuyosunuz bebişleri bide gaz çıkartmaga çalışınca uyanıo çıkartmadan yatırsam gazı oluo
uyanıkken hep meme de kalsın istio sürekli meme de durunca da çok mu emiyo ne kusuo
Bizimki 6.günü kontrole gittiğimiz gün çok sık kaka yaptı bezi doldurdu. Muayene sırasında dr bezine bakıp ilaç yazdı. Biogaia adında. İki gün kullandım fazla olmadığı için ishali. Dr ilaç yazmaya bayılıyor. Araştırdım. Anne sütü ile beslenen bebekli aileler sık sık ishal yanılgısına düşermiş. Yani zaten sulu kıvamlı olması normalmiş. 18günlükken açık hava gezmeye çıktık üşüttü yine ishal oldu bu defa karın ağrısı da vardı. İlacı bir defa verip sürekli emzirdim. Sıvı kaybı bitkin düşürmesin diye memede uyutup sık sık göğsümle çenesini uyardım.Kızlar bebisler de isal olan varmı bizde biraz var normal mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?