2017 EKİM Anne adayları

Bizimde iyi şükür cekip krem sürerken biraz bağırıyor ben dayanamıyorum babaya yaptırıyorum

bizimki tepki vermio acımıo demek ki ama korkmuş bacaklarını toparlıo hemen dokunmayalım die
Bizde sünnet ettirmek istiyoruz çok gecikmeden ama baba işten fırsat bulamıyor bense düşünmekten öteye gidemiyorum bir türlü.
Sünnet sonrası o çektirme çok zor mu? Bir de siz üroloğa mı, yoksa çocuk cerrahına mı yaptırdınız?

O yüzden sordum cvb veren olmadı kaç kat giydirip kombiyi kaçta yakiyonuz diye
Kolsuz Çıtçıtlı bady, uzun kollu bady, ayaklı pantolon, üstüne çorap, ayaklı tulum ve ayaklarına da panduf giydiriyorum. Bizimki ayaktan üşüyor genelde. Ayaklarının ve ensesinin sıcaklığını kontrol ediyorum sık sık. Uyku sırasında battaniye örtüyorum yanlardan sıkıştırarak. Kombinin ayarını gün içinde değiştiriyırum çünkü evim saat 2ye kadar fena güneş alıyor. O saatlerde kombi kapalı bile diyebilirim. Halı kullanmadığım için de gece soğuk oluyor. Odada termometre var. 24derecede tutmaya çalışıyorum.

Benimki 8 di 7. Gun iyi dedik doktorum duser artik dedi sonra kilo kaybi olunca sariligi artti 11,5 a, neyse simdi 6,5 a dusmus. Kilo kaybi cok etkiledi bizi anca basliyoruz daha kendimize gelmeye.

Sunneti halletmissin cok iyi olus biz de yapariz insallh

Kışın nasıl giydiricez şimdiden boyleyse ay ben iki kat giydiriyorum ayağına çorap bide atlet isilik oldu yavrum ama hep kundaklı birde şimdi üstünü tek altını çift giydirdim silme banyosu yaptırıp inşallah geçer sen benden de çok giydiriyormusun bide panduf diyorsun :) internette okudum da tek kat yeter oda eğer 19 derecenin üzerindeyse diyordu bayanın biri blogunda

Hep uyuyodu, bi gun 9 saat uyandiramadim. Pelte gibiydi, sonra geciyo ama. Su an biraz daha dirildi, kendi uyaniyo en szindan, ilerledikce daha iyi olacak biliuom
İnşallah CNm benim oda çok sıcak belki de ondan uyuyordur

Bende nette yazanlara ve dr demesine göre öncelerde tulum ve pandufu giydirmiyordum ama Böyle giydirmediğimde gaz ve ishal sorunumuz oluyor ve ayaklar hep buz gibi. Sıcağa fazla alışmasını hiç istemem ama napim.

Kızlar Allah izin verirse yarın sabah yatışım yapılacak. 40+5 olduk hala sancı yok. Sormak istediğim şey daha önce burda konuşmuştuk doğumdan sonra ilk emzirmeden önce göğüsüne soğan sürersen yara olmazmış diye. Bunu deneyen faydasını gören oldu mu?

Kızlar ben de üzerine Kolsuz citcitli badı ve ayaklı alt üst pijama takımı giydiriyorum. Altı hep tek kat bazen az mı diye düşünüyorum. Yarı kirkimiz çıktı bu arada.

bizimkini ürolog yaptı ama çocuk cerrahına yaptırsak daha mı dilinden anlardı diyorum işini bilen birine yaptırın canm ağrısı sızısı hiç olmadı çektirmek kolay bakımında bişey yok ama bizimki psikolojik olarak çok yıprandı bide tek bırakmayın elinizden geliosa bizim ki ameliyathane de 40 dk tek kalınca cmtden beri çocuk hala korkup korkup uyanıo

Kızlar bebeğimin çok gazı var sanırım. Çocuk top gibi oluyor resmen. doktora götürmeli miyim, yoksa kendi kendine çözmesini beklemeli miyim? Şimdiden tembelliğe alışsın istemiyorum ama dayanamıyorum da kıvranmasına.

Kızlar biz dün bir aylık iğnemizi yaptık oğluşum uykusunda korkup duruyor gelecek ay 3 tane var o zaman ne olacak halimiz bilmiyorum

O yüzden sordum cvb veren olmadı kaç kat giydirip kombiyi kaçta yakiyonuz diye

Hii dogrudur olabilir bizimkiler kombinin sicagi yetmez diye dun soba kurdular valla:) ama cok sicak oldu bugun de sabah soba yaktilar suan icersi ılık petekler henüz yanmiyo

Ilk emzirmeden once surmedim ama emzirdikten sonra surdum yine de yara oldu bebek damaklarinin arasinda eziyo resmen memeyi o yuzden cok feciii

Sağ ol canım. Kuzunun yaşadıklarına üzüldüm. İnşaAllah çabuk atlatır bir an önce unutursunuz olanları. Ben tuvalete girdiysem ve o sırada uyandıysa çıkıp yanına gidene kadar çığlık çığlığa, 40dk düşüncesi bile .. off kuzum benim ben olsam bende korkardım.

iyi akşamlar.
kızlar gaz sancısı 15. günden sonra başlarmış doğru mu? her bebekte kesin olur mu bu? başına gelen anneler neler yaptınız? ne kadar sürüyor? ilacı varmış bunun öyle mi. hiç ilaç da vermek istemem ki.. hiçbir bebek hiç hasta olmasa ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…