- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.461
Darısı bize inşallah ben hala saat kuruyorum uyanıkken hep emsin uyuyun ama hep uyusun senin kide mi öyleydi15. Gun bugun ve bugun dogum kilomuza ulasmisiz cok sukur, sariligi da 6,5 mus son defa kan alindi doktor yeteri kadar dusmus tekrar bakmaya gerek yok dedi. Simdilik iyiyiz, cok sukur duzenimizi kurmaya basladik:) artik saat kurmuyorum kendi uyaniyo acikinca filan:)
Senin cephede durumlar nasil?
Zeytin yağı şurup ovaladim totisini yaptı çok şükürAynen kizimda az az yapiyor biraz kabizlik var kakasinda belki ondandir
Makattan ates olctugun icin uyarmissin ondan kakasini yapmis.
Kulak copuyle falan uyaranlarda var kaka yapmayinca
En az10 kez cisini yapiyordur ama kabuz olmus biraz sanirim ondan zorlaniyor.
Gunduz sadece anne sutu ama gece iki kez mama veriyorum
Tamam canım sağol bende yemim o zaman artıkTurşu da yaparmış canım. Bir de sütü azaltırmış acı.
Kestim artık
15. Gun bugun ve bugun dogum kilomuza ulasmisiz cok sukur, sariligi da 6,5 mus son defa kan alindi doktor yeteri kadar dusmus tekrar bakmaya gerek yok dedi. Simdilik iyiyiz, cok sukur duzenimizi kurmaya basladik:) artik saat kurmuyorum kendi uyaniyo acikinca filan:)
:) bnmkide aynı uyanık olduğu her an meme de kalmak istio ozamanda daha çok hava yutup haz oluo çünkü karnı tok emesi yok aslında tutup çekip bırakıo bidaha tutuo flnGaz problemimiz başladı emiyor o uyanık olduğu süre de emiyor gaz çıkarıyoruz ağlıyor tekrar emiyo öyle arsız ki ne arsız dün 2 den 6 ya kadar anam ağladı
bizim 6. gün 5.4 çıkmıştı bidaha da ölçmediler geçmiş die zorla uyandırıp emziriyodum15. Gun bugun ve bugun dogum kilomuza ulasmisiz cok sukur, sariligi da 6,5 mus son defa kan alindi doktor yeteri kadar dusmus tekrar bakmaya gerek yok dedi. Simdilik iyiyiz, cok sukur duzenimizi kurmaya basladik:) artik saat kurmuyorum kendi uyaniyo acikinca filan:)
Canım nasıl gidiyor sünnet yeri iglesiyormu ustunun derisini yukarı doğru çektiriyor musun her gunbizim 6. gün 5.4 çıkmıştı bidaha da ölçmediler geçmiş die zorla uyandırıp emziriyodum
şimdide alarm kuruyorum ama kendi uyanıo ztn ama gaz başladı malum ne uyuduğu belli ne emdiği bide sünnette çok korkmuş güç bela uyutuyorum sıçrayıp geri uyanıo meme delisi durumumuz da var uyanık olduğu her an meme ağzında dursun istio
ay evt çekip krem sürüyoruz cmt kontrole çağırdı doktor 1 hafta olmuş oluo sizde durumlar nasılCanım nasıl gidiyor sünnet yeri iglesiyormu ustunun derisini yukarı doğru çektiriyor musun her gun
Alışırlar zamanla :) bu gaz sorunları kaçıncı ayda geçiyor biliyormusnBende dün 6 da uyudu hemen yemek yaptım napiyim evinde bok götürüyor bnm ki meme istiyor gaz olup aglayinca eşimin eli ayağına dolaşıyor daha alışamadı
Bizimde iyi şükür cekip krem sürerken biraz bağırıyor ben dayanamıyorum babaya yaptırıyorumay evt çekip krem sürüyoruz cmt kontrole çağırdı doktor 1 hafta olmuş oluo sizde durumlar nasıl
3 yada 6. AydaAlışırlar zamanla :) bu gaz sorunları kaçıncı ayda geçiyor biliyormusn
bizimki tepki vermio acımıo demek ki ama korkmuş bacaklarını toparlıo hemen dokunmayalım dieBizimde iyi şükür cekip krem sürerken biraz bağırıyor ben dayanamıyorum babaya yaptırıyorum
3 diyelim biz ona3 yada 6. Ayda
Benim ki zaten altının açılmasından da hoşlanmaz zaten ondanda bağırıyor aman tek iyi olsunlardabizimki tepki vermio acımıo demek ki ama korkmuş bacaklarını toparlıo hemen dokunmayalım die
Ama doktorlar onu onermiyor canim bilgin olsun. Fazla mudahale etme.Zeytin yağı şurup ovaladim totisini yaptı çok şükür
ay benimkide bayılıo altını açınca bayılıo hep öyle dursun istioBenim ki zaten altının açılmasından da hoşlanmaz zaten ondanda bağırıyor aman tek iyi olsunlarda
Kızlar kızımın vücudu benek benek kırmızı bende bir hafta gaz sancisi çekmiştim bütün vücudum böyle kızarmıştı acaba ondan mi iki gündür çok fena gazimiz var gaz yapan yiyecekler de yemiyorum bide dün acı yemiştim kaşıkları daha kırmızı çok zormuş annelik karnım da iken daha kolay mis
Ay 3de geçsin3 yada 6. Ayda
İsilik CNm çok giydirmek ve sıcaktan oluyormusBenimkide oyle baya kirmiziliklar var saglik ocagina goturduler biraz once yenidoganda olabilir ilac vermeyelim azalir zamanla azalmazda artarsa getirin demis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?