2017 EKİM Anne adayları

Darısı bize inşallah ben hala saat kuruyorum uyanıkken hep emsin uyuyun ama hep uyusun senin kide mi öyleydi

Zeytin yağı şurup ovaladim totisini yaptı çok şükür

Kızlar kızımın vücudu benek benek kırmızı bende bir hafta gaz sancisi çekmiştim bütün vücudum böyle kızarmıştı acaba ondan mi iki gündür çok fena gazimiz var gaz yapan yiyecekler de yemiyorum bide dün acı yemiştim kaşıkları daha kırmızı çok zormuş annelik karnım da iken daha kolay mis

Gaz problemimiz başladı emiyor o uyanık olduğu süre de emiyor gaz çıkarıyoruz ağlıyor tekrar emiyo öyle arsız ki ne arsız dün 2 den 6 ya kadar anam ağladı
:) bnmkide aynı uyanık olduğu her an meme de kalmak istio ozamanda daha çok hava yutup haz oluo çünkü karnı tok emesi yok aslında tutup çekip bırakıo bidaha tutuo fln

bizim 6. gün 5.4 çıkmıştı bidaha da ölçmediler geçmiş die zorla uyandırıp emziriyodum
şimdide alarm kuruyorum ama kendi uyanıo ztn ama gaz başladı malum ne uyuduğu belli ne emdiği bide sünnette çok korkmuş güç bela uyutuyorum sıçrayıp geri uyanıo meme delisi durumumuz da var uyanık olduğu her an meme ağzında dursun istio

Canım nasıl gidiyor sünnet yeri iglesiyormu ustunun derisini yukarı doğru çektiriyor musun her gun

Kızlar bebeğim 12 günlük oldu siz kaç kat giydiriyorsunuz kombiyi kaçta yakiyorsunuz

Zeytin yağı şurup ovaladim totisini yaptı çok şükür
Ama doktorlar onu onermiyor canim bilgin olsun. Fazla mudahale etme.
Sonra senin yaptirmana alisip kendisi yardimin olmadan yapmazmis.
Kendinin ikinmayi ogrenmesi lazim. Mecbur kalmadikca fazla mudahale etme bence.
Bugun ebeye sordum bes gune kadar normal dedi.

Benimkide oyle baya kirmiziliklar var saglik ocagina goturduler biraz once yenidoganda olabilir ilac vermeyelim azalir zamanla azalmazda artarsa getirin demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…