- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #31.321
Kasikla denedim ama agzindan atiyor kasikla verinceCanm gecmis olsun.biberon kesinlikle kullanma bebek sonra emmez.sütünü kaşıkla kasikla ya da enjektörle vermeyi dene.ben kaşıkla verdim.
Anladım inş tutar ya ,mecbur mama tabiki ver canımBilmiyorum ki gece hic tutmuyo agliyo. Sadece geceleri iki kez mama veriyorum bu yuzden
Bence sagmalisin en azindan bosa gitmssin sutun sagip buzluga at
Biz de başta mecbur uyandırıyorduk ama yapacak bi şey yok ayağının altını kaşı falanHer saat basi uyandirmaya calisiyorum bazen cok zor uyaniyor uyanmasi bile bir saati buluyor ben kiyamiyorum fazla nazik davraniyorum sanirim yarin kontrolumuz var insallah sariligi gecmeye baslamistir
Canım ben topuğunu sıktırıp uyandırıyor yoksa bnm kız da kalkmıyor burnunu sıkıyorum bide ne yap et uyandır ben gece alarm kuruyorum benim kız uyanıkken emiyor güzelce uyurken memeyi veremiyorum agzina
Benim de kan geldi CNm muayeneden sonra biraz sonra aradan yarım saat geçti suyum geldi
Çok mu geldi canım kan benimde öyle oldu iki hafta arayla oldum birşey yok tu son baktığında kan geldi ve yoğundu çocuğun kalp atışlarda hizlaninca acil sezeryana aldı benide iste
Insallah canim. Aman mama verme anne sutu onemli emzir yoksada emzir laflari yuzunden mamaya öcü gibi bakiyoruzz.Anladım inş tutar ya ,mecbur mama tabiki ver canım
Biz de ilk üç gün verdik iyi de yapmışız çünkü sarılık olsa daha mı iyiydi yani ,var ya bu insanlar çok biliyor her şeyi, boşver sen ver mecburen veriyon keyfi değil ya ,zamanla inş sütünü doya doya verirsinInsallah canim. Aman mama verme anne sutu onemli emzir yoksada emzir laflari yuzunden mamaya öcü gibi bakiyoruzz.
Vicdanim rahat etmiyo verirken sirf bu laflar yuzunden.
Canım ebe zorlamış senı büyük ıhtımalle ondan gelmiş kan.Hastaneye geldim ben agrilarim felan gecti ama yine de bi gidim dedim. 1 parmak aciklik var dedi nstde sanci yok. Ama muayeneden sonra kan geldi. Ebe muayeneden sonra olabilir dedi ama daha once 5 6 kere muayene oldum hic olmamisti doktor da 2 saat yat sonra tekrar muauene edelim dedi. Neden geldi acaba bu kan yaa
Ne kadar nazlı çıktı bebegin:)hadi hayırlısyla en kısa zamanda kavus bebeğine
Canım ebe zorlamış senı büyük ıhtımalle ondan gelmiş kan.
Benim oglumda sarılık oldu iki defa hastanede yattık. Uyandırdım hep bol bol emzirdim. Cok zor oldu ama yavaş yavaş atlatiyoruz. Hemen gecen birsey değilmiş zaten zamanla geçiyormuş. Degeri 17ydi sizin 12 sınır. Cokta üzme kendini bisey olmaz :)Kizlar gecen gun topuk kanini sormustum.Hastanede aldilar ikincisini de saglik ocagina gerek kalmadi.Ayrica sarilik icin tahlil de yaotular dun 12 cikti sonucsarilik varmis kizim da doktor saat basi emzirin dedi mama takviyesi yapin dedi.Ama kizim o kadar zor uyaniyor ki Uyurken emmiyor diye sagip biberonla verdim mecburen ama bugun uyandirdigimda da emmedi.Hemen alisti memeyi unuttu mu acaba onkadar uzgunum ki.Bir yandan sariligin gecmesi icin beslenmesi gerekiyor bir yandan memeyi birakmamasi icin biberon vermemem gerekiyor.Iki arada bir deredeyim.Yarin kontrolumuz var tekrar kan alinacak insallah sarilik degeri dusmustur Aramizda dogum yapip bebegi sarilik geciren var mi tecrubeleriniz neler
Insallah yarin iyi haber aliriz doktordan.peki hastanede yatarken yanina aliyorlar mi napiyorlar kac gun kaldiniz siz?cok korkuyorum cok uzuluyorum Allah'im nolur bebegime bir sey olmasinBenim oglumda sarılık oldu iki defa hastanede yattık. Uyandırdım hep bol bol emzirdim. Cok zor oldu ama yavaş yavaş atlatiyoruz. Hemen gecen birsey değilmiş zaten zamanla geçiyormuş. Degeri 17ydi sizin 12 sınır. Cokta üzme kendini bisey olmaz :)
Vallahi cimdikliyom içim acıyor ama sarılık olup kilo verirse daha cok üzülürümHer saat basi uyandirmaya calisiyorum bazen cok zor uyaniyor uyanmasi bile bir saati buluyor ben kiyamiyorum fazla nazik davraniyorum sanirim yarin kontrolumuz var insallah sariligi gecmeye baslamistir
Canim ben 2 defa yattim. yogun bakımda kalıyor. Sadece emzirmek icin gittim bebegimin yanına. Ertesi gun degeri düşmüştü çıkışımız oldu ama 2 gun sonra kontrolde yine yükselmiş oldugunu gördük. Yine yatis oldu yine bir gece yattık. Şimdi geciyor kan bile almiyorlar artikInsallah yarin iyi haber aliriz doktordan.peki hastanede yatarken yanina aliyorlar mi napiyorlar kac gun kaldiniz siz?cok korkuyorum cok uzuluyorum Allah'im nolur bebegime bir sey olmasin
Anladim canim cok gecmis olsun size de insallah yarin degerleri duzelmis olur da gerek kalmaz hic.dua edin lutfen bana ve bebegime iyi haberler alalimCanim ben 2 defa yattim. yogun bakımda kalıyor. Sadece emzirmek icin gittim bebegimin yanına. Ertesi gun degeri düşmüştü çıkışımız oldu ama 2 gun sonra kontrolde yine yükselmiş oldugunu gördük. Yine yatis oldu yine bir gece yattık. Şimdi geciyor kan bile almiyorlar artik
Bulgur pilavı gaz yapmaz ki canım tam tersine süt yapar yeşil mercimekli bulgur pilavı çok yapılır bizim burda lohusa kadınlara benm sütüm gelmeye başladığı gün annemler bulgur köftesi yaptılar sütüm bol olsun diye hiçte gaz falan olmadıCidden yemek yapayım diyorum bulgur pilavı gaz yapar e ne yiycez biz bakliyat yok bilmiyorum ki bol bol kimyon atarım artık pilava
Benm bugün 14. Gün canım dıştaki dikişler geçen hafta düştü içtekiler düşmemek için direniyor resmen strese girdim ya düşmezse diyeAranızda normal doğum yapan var mı rahminin içi açıyor resmen bide dikişlerim normal mi bugün 8. Gün kaç güne iyileşir bir hafta dediler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?