- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #31.141
Canım onun yeni çok hassas olduğu için domates de yapar dikkat edicez asitli şeyler yapar turşu da asitliHadi ya bida yemem o zamn. Pul biberden olurmu ama çok az atıyorum yemeklere.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım onun yeni çok hassas olduğu için domates de yapar dikkat edicez asitli şeyler yapar turşu da asitliHadi ya bida yemem o zamn. Pul biberden olurmu ama çok az atıyorum yemeklere.
Canım yanlış mı tutturuyorsunuz acaba bebeğine agzını dolduracak yada hassas sinizBazen gerçekten ne yapsan da gecmiyo denemediğim kalmiyo . Sadece uçlar değil bütün göğsüm de agriyo bnm :/ herşeyi denedm .. Zanamm174 seninde mi hala gecmedi
Senin acilmanda varmış inşallah normal dogurursun CNm benim yanımda bana bakacak kimse yokdu sezeryan olsaydım Rabbim e şükürler olsun ki normal oldu Allah herkesin gönlüne göre versinSerum verilecek banada . digerlerini denermiyiz bilemiyorum. 2 cm acilma varmis zaten bende . Herkes farkli iste herkesin dogumu bir degil
Doluyo ağzı. Sadece emerken değil surekli sızlıyor bnm gogusler. Belkide hassaslık var bilmiyorum hamilelikte hiç gogus hassasiyeti yasamadm. Suan misliyle yaşıyorum .. inslh geçerCanım yanlış mı tutturuyorsunuz acaba bebeğine agzını dolduracak yada hassas siniz
Uçları değil yani goguslerin sızlıyor sevinsene sütün bol o zaman CNm bırak sizlasin bebislerimize lazımDoluyo ağzı. Sadece emerken değil surekli sızlıyor bnm gogusler. Belkide hassaslık var bilmiyorum hamilelikte hiç gogus hassasiyeti yasamadm. Suan misliyle yaşıyorum .. inslh geçer
Mestil gaz damlası ki bugün unuttum vermeyi ,her gün rezene veya kimyon içip ona da birazcık veriyomPeki bisiy kullaniyor musunuz ?
Şaka bi yana anne sütüne falan çabuk nazar değermiş , bi de senin bebişin göğüslerine de süt doldu mu ,oğlumun göğüsleri taş oldu yazık yavruma masaj yapıp duruyom ama sancı olurmuş belki ondan da huysuzlanıyorkız nazar mı yoksa dicemde kuru kızın küçück gögüslerine kim niye nazr etsn ... sn bi okun ama sna nazar etmistr k.validen
Rezeneyi ben eczaneden aldim kimyonda karisik icinde sen bebise ne kadar iciriyorsun canim.Mestil gaz damlası ki bugün unuttum vermeyi ,her gün rezene veya kimyon içip ona da birazcık veriyom
Eheh iste ondan gunduz 1 saat uyumak bile gece 5 saatine bedel oluyo :)))Iste sabaha karsi 6 gibi uykuya daliyorum bu saatlerde kalkip azcik bisey yiyorum geri uyuyorum 2ye kadar felan :) sonra yine ayni sabaha kadar oturmaca :):)
Evet canım bende sezeryan oldum ameliyat 'dan çıkınca hemşire söyledi hemen aldırdım o gece gaz sorununu hallettimİncir mi? Yarın alalım bilmiyordum
Ha bnm kide sızlıyor CNm bence normal damarlar iyice genişledi süt doluyo ondandirDoluyo ağzı. Sadece emerken değil surekli sızlıyor bnm gogusler. Belkide hassaslık var bilmiyorum hamilelikte hiç gogus hassasiyeti yasamadm. Suan misliyle yaşıyorum .. inslh geçer
Benim kıza da 3300 dediler 2875 doğdu pek takılma sen bunlaraKizlar dr gittim bugun pazartesi ye bir daha gelmemi soyledi artik daha sık gidiyorum sizce gerek var mi? Bu arada gecen hafta farkli dr gitmistim ulrason kagidinda bebegin kilosu 3200gr yaziyor bu hafta baska dr 3100 gr yaziyor niye boyle eksik cikti ki diye dusunmeden edemiyorum var mi hic boyle olan?
Haftaniza gore erken degilmi suni sanci icin biraz daha bekleme sansiniz yok muydu ? Beni de pztesi yatis icin cagircaklar 41. Haftam oluyor ama eger bebiste sorun yonsa 42 ye kadar beklemek istedigimi soyleyecegim... bebis kendini hazir hissednce gelmesi daha iyi sanki....
ıBizim gidisat bunu gosteriyor bende duzenli sanci olunca heyecanlaniyorum sonrasi yok :) unarim suni sanci almamiza gerek kalmaz ... ben bir hafta daha sure isticem izin verirse doktor
Bizim yolumuz 42 ye kadar gitcek bence bu minnoslar pek bi üşengeç cikti yaı
Bugün bende gittim doktora. Şansıma doktor doğumdaydı. Muayene olamadan geldim :) 40+6 yım bu arada yarın dolu dolu 41 oluyorum :)
Bizim yolumuz 42 ye kadar gitcek bence bu minnoslar pek bi üşengeç cikti yaı
Bugün bende gittim doktora. Şansıma doktor doğumdaydı. Muayene olamadan geldim :) 40+6 yım bu arada yarın dolu dolu 41 oluyorum :)
Bizim yolumuz 42 ye kadar gitcek bence bu minnoslar pek bi üşengeç cikti ya