• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ben varım ama artik ciddiye almiyorum yaa gelen giden yok. Bugun sabahtan beri adet olcakmisim gibi hissediyorum baski var ve tam basinim oldugu kemikte sızılar var ama baska bisey yok
Bendede öyle ya ayakta kalamıyorum resmen baskı Ve adet sancısı yüzünden ve uyuyamıyorum;(

Bendede öyle ya ayakta kalamıyorum resmen baskı Ve adet sancısı yüzünden ve uyuyamıyorum;(

Cok agrin varsa parol ic. Ben doktora sordum baski yuzunden parol icsem sanciyi hissetmemi engeller mi dedim engellemez icebilirsin dedi. Ben alistim artik baskiya da uykusuzluga da :) hava aydinlanmadan uyursam rahat edemiyorm artik :)

Şaka bi yana anne sütüne falan çabuk nazar değermiş , bi de senin bebişin göğüslerine de süt doldu mu ,oğlumun göğüsleri taş oldu yazık yavruma masaj yapıp duruyom ama sancı olurmuş belki ondan da huysuzlanıyor :KK43:

Biraz sık istersen sancı verirmiş o bn sıktım içinden beyaz sulu bisi çıktı ablam demişti bnada. Çok sıkma ama surekli sikarsan da göğsünün ucu büyük olurmuş..
Aynı şey bizim de başımıza geldi. Annem bu bebeğe sancı yapar deyip sıktı bayaa süt gibi bişey çıkardı. Eskiler hep sıkarmış. Daha sonra baktım şişlik yine büyümüş. Araştırdım. Kesinlikle dokunmayın iki hafta sonra geçecek vücut onu atacak yazıyor. İltihapmış o ve ovalamak yayılmasına sebep olurmuş. Bir haftadır dokundurmuyorum şişlik çok az kalmış. Bu arada bizimki erkek

Kızlar benım gibi olan var mı? Adet sancısı gıbı agrım oluyor Ve hemen gecıyor .Bir de yürürken aşaga bölgeye çok baskı oluyor sankı rahmım dışarı cıkacak gıbı ya;-(
Dünkü kontrolümde adet sancısı gibi ağrı varken nstye bağlıydım. Sancı dedikleri bu mu acaba dedim. Sadece alt karın bölgemde hissediyordum. Cihazda görünen değer 9-10du:olamaz:

Dünkü kontrolümde adet sancısı gibi ağrı varken nstye bağlıydım. Sancı dedikleri bu mu acaba dedim. Sadece alt karın bölgemde hissediyordum. Cihazda görünen değer 9-10du:olamaz:
Su gelene kadar hastahaneye de gıdemem ben yurt dışındayım yoksa hemen sezeryanla alırlar kımsem de YÖK cok zorlanırım bakalım ne oluyor:( senın de mı var bende alt tarafta hissediyorum özellikle ayakta canım cıkıyor resmen;(

Gebe okulunda özellikle kız bebeklerde görünür bu durum, kesinlikle ellemeyin ve sıkmayın, faydasından çok zararı olur, kendiliğinden zamanla geçer demişlerdi. Dra bu durumdan bahsettiniz mi?
Kontrole gidince söyleyecem ,masajın zararı olur mu bilmiyorum

Aynı şey bizim de başımıza geldi. Annem bu bebeğe sancı yapar deyip sıktı bayaa süt gibi bişey çıkardı. Eskiler hep sıkarmış. Daha sonra baktım şişlik yine büyümüş. Araştırdım. Kesinlikle dokunmayın iki hafta sonra geçecek vücut onu atacak yazıyor. İltihapmış o ve ovalamak yayılmasına sebep olurmuş. Bir haftadır dokundurmuyorum şişlik çok az kalmış. Bu arada bizimki erkek
Ay dokunmayayım o zaman

Benim dogum yaptigim gun 80lerdeydi ah o gunu hatirladim Allah hepinizin yardimcisi olsunn zorrrr cok zorr ama sonu guzel insallah kolayca atlatirsiniz :eğlence:

Kizlar cok takip edemedim sayfayi bebegim 5 gunluk oldu Allah'a sukur:)zaman su gibi akip geciyor:)bir sey sormak istiyorum.hastanede topum kani aliniyor ama saglik ocagi da aliyormus ikinci kez zorunlu mu bu uygulama siznaptiniz ikinci kez topuk kani verdiniz mi?neden ikinci kez aliniyor bilen var mi?

Kızlar oğlu olanlar sünnet ettirmeyi düşünen varmı aranızda ben çok kararsız kaldım kimisi çok iyi oluyor bebek için diyor kimide ilerde tekrar yapılması gerektire bilir diyor bu konuda bilgisi olan varmı

Kızlar oğlu olanlar sünnet ettirmeyi düşünen varmı aranızda ben çok kararsız kaldım kimisi çok iyi oluyor bebek için diyor kimide ilerde tekrar yapılması gerektire bilir diyor bu konuda bilgisi olan varmı
Canim ben 40 inda sünnet ettirmeyi düsünüyorum hastane araştırmaya başladım çünkü Yenidoğan sunnetini her hastane yapmıyor. Erken olmasi hem çocuk için daha iyi hem de peygamber efendimizin de sünneti diye biliyorum.

AA niye CNm akrep. Burcu çok mu kötü burç yoksa terazi daha mı sakin hiç bilmiyorum

Eşim akrep, yeğenim akrep.. Anlaşması gerçekten zor. Dediğim dedik, inatçı, her daim haklı (haksız olduğu bariz olsa da üste çıkıyo bi şekilde) :)) tam bi laf cambazı :)
Tüm akrep burçlarının affına sığınarak söylüyorum. Hepsi bir değildir elbet. Ama benim çevremdekiler böyle :(
Kızım da boğa olunca hani korkmuyo değilim :)

Canim ben 40 inda sünnet ettirmeyi düsünüyorum hastane araştırmaya başladım çünkü Yenidoğan sunnetini her hastane yapmıyor. Erken olmasi hem çocuk için daha iyi hem de peygamber efendimizin de sünneti diye biliyorum.
Canım 40 daha önce yaptirmaya bak o zaman çünkü bebek lerin 40 kadar vücut direnç leri yuksekmis sadece bölge uyusturma yetiyormus 40 sonra ufakta olsa narkoz verile biliyormuş doğum yaptığın yerde çocuk genel cehrahlari varsa onlar yapıyor

Canım 40 daha önce yaptirmaya bak o zaman çünkü bebek lerin 40 kadar vücut direnç leri yuksekmis sadece bölge uyusturma yetiyormus 40 sonra ufakta olsa narkoz verile biliyormuş doğum yaptığın yerde çocuk genel cehrahlari varsa onlar yapıyor

Eşim akrep, yeğenim akrep.. Anlaşması gerçekten zor. Dediğim dedik, inatçı, her daim haklı (haksız olduğu bariz olsa da üste çıkıyo bi şekilde) :)) tam bi laf cambazı :)
Tüm akrep burçlarının affına sığınarak söylüyorum. Hepsi bir değildir elbet. Ama benim çevremdekiler böyle :(
Kızım da boğa olunca hani korkmuyo değilim :)
Katılıyorum sana canım benim eşimde akrep aynen tarifteki gibi oğlumda olcak diye korkuyordum ucundan yırttık valla

Back