• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Benim de dün taş gibiydi. Sıcak suya ıslak havluya daldırıp göğüslerime bastım. Şimdi damla damla geliyor ama henüz biberondan çekecek kadar yok. Demek ki yakın benim de. Hadi bakalım insallah. Sütümüz bol olsun. Bu arada göğüs ucu kullanıyor musunuz? Benim minnak tutamıyor memeyi. Kimisi kullanma diyor ama kullanmazsam emziremiyorum ki.
Yakındır bence de , göğüs ucu kullanmıyorum benim acıyor falan ama yeter ki tutsun diye dayanıyom onun dışında bi sorun yok tutuyor

Cnm sütünle islat çocuk emmedi zamanlar krem görevi görüyor birde ağzının içini doldursun biraz
Bazen gerçekten ne yapsan da gecmiyo denemediğim kalmiyo . Sadece uçlar değil bütün göğsüm de agriyo bnm :/ herşeyi denedm .. Zanamm174 Zanamm174 seninde mi hala gecmedi

Saat 02.50 Ve 40+3 ten selamlar.
Yaklasik saat 11 den beri dk tutuyorum bel agrim kasılmalar devam ediyo surekli bi sekilde. cuma gunu sabah 6 ya kadar dogum olmazsa kendi sancimla suni sanci verilecek . Ne diyorsunuz kizlar sizce suni sanci almadan olurmuki ?

Saat 02.50 Ve 40+3 ten selamlar.
Yaklasik saat 11 den beri dk tutuyorum bel agrim kasılmalar devam ediyo surekli bi sekilde. cuma gunu sabah 6 ya kadar dogum olmazsa kendi sancimla suni sanci verilecek . Ne diyorsunuz kizlar sizce suni sanci almadan olurmuki ?

İnsallah gerek kalmaz da kendi sancinla dogum yaparsin canım allah yardimcin olsun.

Back