• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Şaka bi yana anne sütüne falan çabuk nazar değermiş , bi de senin bebişin göğüslerine de süt doldu mu ,oğlumun göğüsleri taş oldu yazık yavruma masaj yapıp duruyom ama sancı olurmuş belki ondan da huysuzlanıyor :KK43:
Biraz sık istersen sancı verirmiş o bn sıktım içinden beyaz sulu bisi çıktı ablam demişti bnada. Çok sıkma ama surekli sikarsan da göğsünün ucu büyük olurmuş..

Bnde önce ovmayi denedm de cok ağladı azbi iki parmagimi sıkıştırdım hemen sici çıktı çok dolmuş demk ki ..

Sanirsam alışınca geçer umarm :KK66:
Bi sıkayım o zaman canım ben de
Alışırız ya ,emzirmek çok güzel değil mi ya muhteşem bir şey :)

Kizlar dr gittim bugun pazartesi ye bir daha gelmemi soyledi artik daha sık gidiyorum sizce gerek var mi? Bu arada gecen hafta farkli dr gitmistim ulrason kagidinda bebegin kilosu 3200gr yaziyor bu hafta baska dr 3100 gr yaziyor niye boyle eksik cikti ki diye dusunmeden edemiyorum :olamaz: var mi hic boyle olan?

Benim 2 hafta once 3300dü gecen hafta 3150 bu hafta 3690:)

Sezeryan oldum bu sabah 10.30 da. Hala gaz meselesini halledemedim, hoşaf içtim bol bol nescafe su lohusa şerbeti. Yürüyorum da. NE yapmalıyın gaz çıkarmazsam sabah taburcu etmezmiş doktor
Yürümen lazım. Yürüyünce barsaklar harrkete geçiyormuş. Sonra hoşafın faydasını görürsün. Yattığın yerden de çıkar gaz. Benim öyle oldu. Geçmiş olsun bu arada. Bebeģine Allah sağlıklı uzun ömürler versin.

Şaka bi yana anne sütüne falan çabuk nazar değermiş , bi de senin bebişin göğüslerine de süt doldu mu ,oğlumun göğüsleri taş oldu yazık yavruma masaj yapıp duruyom ama sancı olurmuş belki ondan da huysuzlanıyor :KK43:
Gebe okulunda özellikle kız bebeklerde görünür bu durum, kesinlikle ellemeyin ve sıkmayın, faydasından çok zararı olur, kendiliğinden zamanla geçer demişlerdi. Dra bu durumdan bahsettiniz mi?

Gebe okulunda özellikle kız bebeklerde görünür bu durum, kesinlikle ellemeyin ve sıkmayın, faydasından çok zararı olur, kendiliğinden zamanla geçer demişlerdi. Dra bu durumdan bahsettiniz mi?
Evet bu dedigini bende orada ogrendim kesinlikle kiz bebeklerin goguslerine dokunma ovma olmayacakmis ebe oyle soyledi

Aminn canım ya inşallah. Akrep olacak bir de ona üzülüyorum ben :KK42:
AA niye CNm akrep. Burcu çok mu kötü burç yoksa terazi daha mı sakin hiç bilmiyorum

Ondan mı :KK57: aa çok şaşırdım bnde sorun arıyorum öyleyse sizlasin dursun be :)))
Evet CNm benim de hergun sızlıyor alisicaz yavaş yavaş

Cok fazla fark olmus neredeyse yarim kilo ne bicim olcuyorlarsa :işsiz:

Demekki olabiliyor dedim bi sorun varda ben mi hissetmiyorum ne bileyim insan herseyden bisey cikariyo:KK34:
Hatta Dr 3300 gördüğü için suni sancı verdi fark olacakdi ama 3100 bekliyordum kiloya da takilma CNm sağlıklı olsun kilo alınır

Korkarım öyle olacak canım ya :olamaz:
Doktorları ikna etmek mesele işte. Benimki çok beklemeyi seven biri değil. Bugün muayene olmadığıma sevinerek ayrıldım hastaneden.
Geçen yıl tanıdığımız bi kız 43+2 de doğum yaptı düşünebiliyor musun?
İnşallah o kadar beklemeyiz :KK61:
Evet benimkide oyle 41 dedimi vercek suni sanciyio_O ayy bizimkilere dokunmasak onlarda kalcak o kadar :KK48:

Kızlar benım gibi olan var mı? Adet sancısı gıbı agrım oluyor Ve hemen gecıyor .Bir de yürürken aşaga bölgeye çok baskı oluyor sankı rahmım dışarı cıkacak gıbı ya;-(

Kızlar benım gibi olan var mı? Adet sancısı gıbı agrım oluyor Ve hemen gecıyor .Bir de yürürken aşaga bölgeye çok baskı oluyor sankı rahmım dışarı cıkacak gıbı ya;-(

Ben varım ama artik ciddiye almiyorum yaa gelen giden yok. Bugun sabahtan beri adet olcakmisim gibi hissediyorum baski var ve tam basinim oldugu kemikte sızılar var ama baska bisey yok

Back