2017 EKİM Anne adayları

Canim cok gecmis olsun ben cok üzülüyorum cok etkilendim daha küçücük diye herhalde.
Bana doktorum kan grubunu ogrenelim dedi. Benim kan grubum 0+ bebegimin A+ benim grubumdan olmadığı için vücut direnci düşüyormuş internette okudum sebebini ama simdi tam dogru aciklayamayabilirim. Okursun sende. Ciş kaka onları sordu yeterli seviyedeydi bizim. Mama degil anne sütü veriyordum. Sık sık emzirmeye çalışıyorum ama sarılıktanmi bilmem hep uyumak istiyor. Senin durum nasil. Ve birde o hap işe yaradımı. Yaradiysa ilac falan kullaniriz bizde napalim.

Gözünüz aydın canım tarih belli olmuş, vardır her şeyde bir hayır
Evet canım bizde esimle oyle diyoruz. Saglikla kucagimiza alalim yeterki normal olsun illaki diye takilmiyorum hangisi saglikli olacaksa o olsun. Sende son durumlar ne?
En kücük bebek benimki en son ben dogurcam diye diye bazılarımızdan önce dogurcan :) gözün aydın hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini
Amin canim hepimiz inşallah. Ayy oyle olacak canim evet persembe gunu Allahin izniyle kavusucaz bebegimize inşallah.

Doğum yapan annişler size bir sorum olacak :

Doğumdan sonra doktorlarınıza hediye verdiniz mi? Çiçek-çikolata vs..
Canim ben henüz doğum yapmayan anne olarak cevap vereyim:) iki gun onceki muayenemde yani inşallah dogumuma 1 hafta kala cikolata yaptirip goturdum. Benim cevremde tum arkadaslarim doguma bikac gun kala hediyelerini verdiler.

Slm güzel hamişler ve doğum yapan anneler. Artık buraları okumak hayal benim için :)) yarın çok şükür 1 aylık oluyoruz. 2 tane bebek çok zormuş ama rabbim sabır veriyormuş. Sadece biraz psikolojim değişik geliyor o kadar. O da sanırım evimde olmadığımdan. Gelecek ay evime geçeceğim annemle. Ocakta doğum iznim bitecek ücretsize ayrılma planım vardı ama şuan işi daha çok istiyor gibiyim. Normal değilim yani :) Rabbim herkese kolaylık versin.

Bende varım :) ne diyor doktorun bende tam 40 haftam dolunca gidicem cuma gunu. Erkek mi bebiş?
Evet erkek . Seninki? Dr tercihi bana bıraktı ben de gamli baykuş gibi düşünüyorum ne yapsam diye. Risk görse Suyu azalsa kalp atışları normal olmasa sezeryan derdi ama demedi bekleyebiliriz diyor. Bi de artik daha sık olacak kontrol

Benimde erkek canım. Erkek bebek geç dogar derler ya bizi buldu sanırım o gerçeklik :) bende normal istiyorum hayırlısıyla tabi. Bekle bencede canım bir risk yoksa 41 42de dogum yapan tanıdıklarım var.

Doğum yapan hanımlar bebeğin göbek bakımını nasıl yapıyosunuz? Hastane çantasına onunla ilgili ilaç gazlı bez aldınız mı yoksa hastane veriyor mu?

Biz senle hep ayni seyleri yasiyoruz hadi hayirlisi ya

Benimde pazartesi gunum doluyor seninle ayni durumdayim sancilar agrilarim bakalim ne olacak

Benimde erkek canım. Erkek bebek geç dogar derler ya bizi buldu sanırım o gerçeklik :) bende normal istiyorum hayırlısıyla tabi. Bekle bencede canım bir risk yoksa 41 42de dogum yapan tanıdıklarım var.
Hakkımızda hayırlısı biraz daha sabredelim insallah bizde kucagimiza alacagiz canim:)

Kızlar merhaba herkese doğm yapanların gözleri aydın, darısı bizlerin basına. Kızlar yarın sabah sezaryen randevum vardı. Bugun sabah az kanamam oldu cok korktm . Doktoru aradım yat dinlen yarın sabah görüşürüz dedi ama ben korkuyorum. Çünkü doğar doğmaz bebeğm ameliyat olacak o yüzden yarın sabahı beklemek zorundayız cocuk doktoru için. Belim az az ağrıuor ve adet olacakmısım gbi his devam ediyor . Kanamada yine sızıntı şeklnde cok az az gelio deneyimli olan arkadaşlarım sizde de bölemi oldu kanamadan sonra hemen doğumu başlayanlar oldu mu (

İşe yarayp yaramadığı yarn belli olucak kontrol var yarın yine. İnslh faydası olmuştur. Gözlerindeki sararmada azalma var gbi ama umarm gerilemiştir. Bizimki de çok uyuyo ama ilacında etkisi var sanırm çünkü ilacı kullanmaya baslaynca daha fazla uyumaya başladı kaka yapması falan normal bnde anne sütü veriyorm bu arada bnada 2 saate bir emzir kesinlikle aç kalmicak sütün yetmiyorsa mama ver dedi de yetip yetmediğini anlayamıyorum çocuk zaten emip emip uyuyo göğüslerin 15 dk birini 15 dk birini diyo doktor imkanı mı var 10 dk emse uyuyo zatn geride uyanmiyo uyuyuncada emmiyo dişleri kitliyo almiyo . Doymasa ağlar diye düşünüyorum ama bilmiyorum ki :/

Dogunca mi sunnet ettirceksiniz ? Aslinda en guzeli bu zamanlarmis cok iyi olur kuzu icin :) bir an once kucaginiza saglikla alirsiniz insallllaaahhhh.... bizler hep sona kaldik gibi geliyor ekim anneleri olarak korkuyla bekliyorum bidigi :)

Gecmis olsun neden ameliyat olcak bebeginiz bence yinede bir acile gidin derim ne olur ne olmaz.... saglikla kucaklayin yavrunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…