Canlar, inanin okuyacak cevaplayacak vaktim yoktu
@ASSOSyal yakin bir arkadasim o sagolsun bilgi vermis size haberiniz olmus dogum yaptigimdan:)
Simdi detaylardan soz edeyim.
Sali sabah 7 de yatis yaptik, 8,5 gibi sezeryana aldilar beni. Spinal anestezi yapildi, seseryan olscaksaniz baska bir yontem denemeyin derim. Sansliydim sanirim, ne bas ne bel agrisi, ne bulanti hicbirini yasamadim. Her anina tanik olmak cok keyifliydi...
Anestezi alip masaya uzandim, doktorum uyusma kontrolu yapicam canin yanarsa soyle dedikten 2 dakika sonra evladimin aglamasini duydum:) surpriz yapmis bana, kordonu sarkiyordu bana uzattiginda:)
Hemen temizlediler toparladilar, yanima verdiler. Hastanenin fotografcisini tutmustuk, ancak hasta bakicilar ben fotografci tutunca fotograf cekmek icin telefon almadigim halde, esime gidip telefonu istemisler fotograf cekelim icerde diye. Boylece elimde bol bol resim oldu...
Cok ama cok keyifli gecti seseryan isleminin kendisi. Ya da ben sansliydim bilmiyorum. O kdar duygusal olmama ragmen gule oynaya gozlerim bile yasarmadan ciktim ameliyathaneden....
Bebegim benden once odaya gelmisti, beni de ondan 10 dk sonra getirmisler zaten. İlk saatler zordu, agri var, uyusmussun, harekrt edemiyosun, evladini gormek istiyosun emzirmeye calisiyosun felan... deneyimsizlik basa bela zatrn....
Aksam uzeri ilk defa adim atabildim. Bugun saha iyiyim cok sukur. Yarin taburcu oluyoruz
Rabbim kalanlari tez vakitte kurtarsin