• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar yazıların hepsini okudum ama tek tek etiketleyemedim hepinize iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum biz bugün evimize geldik çok şükür doğum yapmış annelere selam olsun en anlamlisindan :) ama esas selamın doğum bekleyenlere rabbim yardımcınız olsun ve hepiniz bir ayazda kurtulun inşallah bir günlük anne olarak doğum yapanlara değil doğum yapacaklara tavsiyem var okuduysanız çok sabirsizdim doğum için hergun ne totemler yapmıştım ve biri tuttu doktorum haftalar önce 10.10.2017 güzel tarih o zaman doğur dedi ve bende hocam ne diyorsunuz duun tarihi mi seciyoruz bu kadar bekletmesin demistim ama gerçekten o tarihte dogurdum :) dogumdan onceki günlerdeki belirtileri buarada yazmıştım zaten o gece gittim muayene ettiler 3cm açıklık sonra 4 saat sonra tekrar baktılar 4cm ve yavaş ilerlediği ve hala suyum bile gelmediği için suni verip süreci hızlandırmak istediler inanın ne o açılmalar ne de suni şansının başlangıcındaki ağrılar cekilemeyeck gibi değildi ta ki süreç uzayip açlık susuzluk bir yandan vurunca ve suyumu kendileri patlatınca bende film koptu çünkü artik doğum sancıları 3 dakikada bire düştü ve dinlenme zamanım kalmamıştı saatler geciyor ama benim acıkmam ilerlemedi sebebi ise benim nazlı kızımın kafasını.bir türlü kanala sokmamasiydi doktorum geldi ve dediki saatlerdir şancı cekiyorsun ben yemege gidiyorum geldiğimde durum aynı ise sezeryanla alacağız dedi nitekim.oyle oldu ben saatlerce normal doğum sancısı cektim 6cm aciklikla spinal sezeryane alındım inanın o belden iğneymis falan o kadar basit ki hiç korkulacak.bisey yokmuş benim şuan tek sıkıntım hem.normal doğum hem sezeryani yasadim şimdi kasilmalarim var rahimdeki açıklığın toplanması için birde dikişler o yüzden zorlaniyorum ama öyle bir son var ki bu zorlukların sonunda inan bana herşey değermiş dünyalara bedelmis evlat

İlk doğumumu okudum sanki. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Gözünüz aydın, sana da çok geçmiş olsun

Dogum tarihim kesinlesti kizlar 19 ekim insallah. O gün 38+0 olucaz inşallah. Biliyosunuz 5 gun once gebelik kolestazi teshisi kondu ve riskinden dolayi 38+0da almak istiyor dr.um. Cati muayenesi yapti hic aciklik yokmus suni sanciyla normali deneyecegim dedi normal icin ihtimal nedir dedim %50-60mış. Vardir bi hayir diyorum.

En kücük bebek benimki en son ben dogurcam diye diye bazılarımızdan önce dogurcan :) gözün aydın hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini

Günaydın kizlar
Doğum yapan herkesin gözü aydin tebrik ediyorum allah anali babali buyutmeyi nasip etsin hepimize :KK200: bende heyecanla 19 ekimi bekliyorum sezeryan tarihim :dondurma:

Hayırlı olsun canım sezeryandan çok korkuyorum bakacak kimsem yok diye ama sizler tarih verdikçe hevesleniyorum benim tarihimde belli olsaydı keşke diye :)

Kızlar yazıların hepsini okudum ama tek tek etiketleyemedim hepinize iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum biz bugün evimize geldik çok şükür doğum yapmış annelere selam olsun en anlamlisindan :) ama esas selamın doğum bekleyenlere rabbim yardımcınız olsun ve hepiniz bir ayazda kurtulun inşallah bir günlük anne olarak doğum yapanlara değil doğum yapacaklara tavsiyem var okuduysanız çok sabirsizdim doğum için hergun ne totemler yapmıştım ve biri tuttu doktorum haftalar önce 10.10.2017 güzel tarih o zaman doğur dedi ve bende hocam ne diyorsunuz duun tarihi mi seciyoruz bu kadar bekletmesin demistim ama gerçekten o tarihte dogurdum :) dogumdan onceki günlerdeki belirtileri buarada yazmıştım zaten o gece gittim muayene ettiler 3cm açıklık sonra 4 saat sonra tekrar baktılar 4cm ve yavaş ilerlediği ve hala suyum bile gelmediği için suni verip süreci hızlandırmak istediler inanın ne o açılmalar ne de suni şansının başlangıcındaki ağrılar cekilemeyeck gibi değildi ta ki süreç uzayip açlık susuzluk bir yandan vurunca ve suyumu kendileri patlatınca bende film koptu çünkü artik doğum sancıları 3 dakikada bire düştü ve dinlenme zamanım kalmamıştı saatler geciyor ama benim acıkmam ilerlemedi sebebi ise benim nazlı kızımın kafasını.bir türlü kanala sokmamasiydi doktorum geldi ve dediki saatlerdir şancı cekiyorsun ben yemege gidiyorum geldiğimde durum aynı ise sezeryanla alacağız dedi nitekim.oyle oldu ben saatlerce normal doğum sancısı cektim 6cm aciklikla spinal sezeryane alındım inanın o belden iğneymis falan o kadar basit ki hiç korkulacak.bisey yokmuş benim şuan tek sıkıntım hem.normal doğum hem sezeryani yasadim şimdi kasilmalarim var rahimdeki açıklığın toplanması için birde dikişler o yüzden zorlaniyorum ama öyle bir son var ki bu zorlukların sonunda inan bana herşey değermiş dünyalara bedelmis evlat
Canim senin adina hem sevimdim hem uzuldum. Sevindim cunki bebegine kavusmussun cok sukurki Allahima. Uzuldugum nokta ise 6 cm kadar gelip sezeryana alinman. Olsun vardir bundada bir hayir diyelim. sen bebisinle saglikli olda gerisi hic onemli degil. Gozunaydin tekrardan

Hayırlı olsun canım sezeryandan çok korkuyorum bakacak kimsem yok diye ama sizler tarih verdikçe hevesleniyorum benim tarihimde belli olsaydı keşke diye :)
Biz herşeyi çok takıyoruz aslında ama Allah her şeyi kararlıyor bence sıkma kendini bende senin gibi günümü ve sonumu bilmeden bekliyorum içim sıkılmadı değil ama bugün dua edicem rahatlamak istiyorum benim elimde olan bişi yok ki :(

Canlar, inanin okuyacak cevaplayacak vaktim yoktu @ASSOSyal yakin bir arkadasim o sagolsun bilgi vermis size haberiniz olmus dogum yaptigimdan:)
Simdi detaylardan soz edeyim.

Sali sabah 7 de yatis yaptik, 8,5 gibi sezeryana aldilar beni. Spinal anestezi yapildi, seseryan olscaksaniz baska bir yontem denemeyin derim. Sansliydim sanirim, ne bas ne bel agrisi, ne bulanti hicbirini yasamadim. Her anina tanik olmak cok keyifliydi...

Anestezi alip masaya uzandim, doktorum uyusma kontrolu yapicam canin yanarsa soyle dedikten 2 dakika sonra evladimin aglamasini duydum:) surpriz yapmis bana, kordonu sarkiyordu bana uzattiginda:)

Hemen temizlediler toparladilar, yanima verdiler. Hastanenin fotografcisini tutmustuk, ancak hasta bakicilar ben fotografci tutunca fotograf cekmek icin telefon almadigim halde, esime gidip telefonu istemisler fotograf cekelim icerde diye. Boylece elimde bol bol resim oldu...

Cok ama cok keyifli gecti seseryan isleminin kendisi. Ya da ben sansliydim bilmiyorum. O kdar duygusal olmama ragmen gule oynaya gozlerim bile yasarmadan ciktim ameliyathaneden....

Bebegim benden once odaya gelmisti, beni de ondan 10 dk sonra getirmisler zaten. İlk saatler zordu, agri var, uyusmussun, harekrt edemiyosun, evladini gormek istiyosun emzirmeye calisiyosun felan... deneyimsizlik basa bela zatrn....

Aksam uzeri ilk defa adim atabildim. Bugun saha iyiyim cok sukur. Yarin taburcu oluyoruz

Rabbim kalanlari tez vakitte kurtarsin
Gözünaydn canm.Sağlıkla büyüt bebisini.ben de sezaryan sırasnda uyanktm ve benimki de şükür ragat geçti.bi dahakine tekrar uyank olurum:)sezaryan ağrısı ger gecen gün daha iyi oluyo.ilk 5 gün falan zor.on günden sonra kimsenin yardımı olnafan oturup kalkabiliyorsn zaten.

Ee bugun kim doguma gidiyor ??? Benim sanci yok dün bi oldu daha da yok yahu

Dün gece benimde kasılmalarım arttı. Sağdan sola dönemedim. Yürümem zorlaştı. İşte dedim geliyor sabaha çıkmaz. Ama bugün gayet iyiyim. Maşallahım var :halay:

[/USER]

Ben artık bilmiyorum nerdeyim canım ya c.tesiye randevu aldım ogün 40+1 oluyorum bakalım dr.um ne dicek bende tıkyok çünkü :KK43:[/QUOTE]

I irem1929
Canım günlerimiz aynı. Sat: 6 ocak benim de. Doktor yarına çağırdı kontrole ama gitmeyeceğim. Haftaya kontrole giderim. Ben 41-42 ye kadar beklenebilir diye düşünüyorum. Stres yapmaya gerek yok. Primanın gebelik takibinde diyorki: 42.haftaya kadar doğum resmi olarak gecikmiş sayılmaz.
Suyun iyiyse bebiş hareket ediyosa stres yapma. Tevekkül en güzeli :KK39:

Ne durumdasin canim Allah kolaylastirsin insallah

Kizlar yaa bas agrisi tuttu beni bu neyin nesi bu da normal mi? :KK43:(

Ne yaptin canim insallah dogumun olmuştur guzel haberlerinizi verirsin

Dualarımız seninle canım, son durumun ne, sağlıkla kucağına al inşallah bebişi

Gözünüz aydın canım tarih belli olmuş, vardır her şeyde bir hayır

Amin inşallah canım, çok da güzel geçmiş süreç, umarım bundan sonrası da bol sütlü ama gazsız olarak devam eder :) Güle güle büyütün bebişi
Kızlar hiç bir gelişme yok

Dün gece benimde kasılmalarım arttı. Sağdan sola dönemedim. Yürümem zorlaştı. İşte dedim geliyor sabaha çıkmaz. Ama bugün gayet iyiyim. Maşallahım var :halay:

[/USER]

Ben artık bilmiyorum nerdeyim canım ya c.tesiye randevu aldım ogün 40+1 oluyorum bakalım dr.um ne dicek bende tıkyok çünkü :KK43:

I irem1929
Canım günlerimiz aynı. Sat: 6 ocak benim de. Doktor yarına çağırdı kontrole ama gitmeyeceğim. Haftaya kontrole giderim. Ben 41-42 ye kadar beklenebilir diye düşünüyorum. Stres yapmaya gerek yok. Primanın gebelik takibinde diyorki: 42.haftaya kadar doğum resmi olarak gecikmiş sayılmaz.
Suyun iyiyse bebiş hareket ediyosa stres yapma. Tevekkül en güzeli :KK39:[/QUOTE]
Benimde dun sabah oldu ama sonra bidaha olmadi

Kızlar Merhaba

Benimde bugün kontrolum vardı. Salı günü 40 haftalik olacağımız için Dr pazartesi günü sabah yatisimi verecek. Önce gerekli kontroller tekrar yapılacak rahimde yumusama varmı ne kdar açıklık var bakılacak. İstenilen şekilde olmazsa yumuşatıcı fitil ve suni sancı denenecek eğer hiçbir sonuç alamazsak sezeryan olacağım. Şimdidençok heyecanlıyım. Sağ salim kucağıma almak nasip olsun inşallah. Hepimizeallah yardım etsin.

Back