• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Iyi bari icim rahatladi normalse cekeriz napalim ama bi sorun mu var acaba diye korkmaya baslamistim artik. Resmen yuruyemiyorum paytak paytak yuruyorum her an cikacak yerinden sanki. Nişan geldikten sonra geneler 2 gun icinde dogurmus cogu kisi ya ondan da korkuyorum ya dogurursam pat diye :)
kiz bisey olmaz sakin ol gelicegi zaman bebisin haber verir korkma :)

Merhaba arkadaşlar bi sorum olcak dogum yapanlara. Sancılarınız kac dakika yada saat arayla gelmeye basladi ilk. Bi de nişan dogumdan ne kadar once geldi. Ilk dogumum olacak aralıklarla sanci geliyor ama düzensiz. Aksamdan beti 3 saat arayla iki kez geldi acaba bu da mi yalancı sancı

Merhaba arkadaşlar bi sorum olcak dogum yapanlara. Sancılarınız kac dakika yada saat arayla gelmeye basladi ilk. Bi de nişan dogumdan ne kadar once geldi. Ilk dogumum olacak aralıklarla sanci geliyor ama düzensiz. Aksamdan beti 3 saat arayla iki kez geldi acaba bu da mi yalancı sancı
Sancı için yalancı diyebilirim. Diğerleri için yorum yapamayacağım.

Kızlar ben heyecandan uyuyamadım ya. Dinlenseydim dinç gitseydim keşke. Çok korkuyorum hem Doğumdan hem de bebeğim ellerimde olacak ona iyi bakabilecek miyim diye. Çok canım yandı hamilelikte ama içerde daha mı mutlu ki. Böyle de bi psikopatlık benimki:deli:

Allah yardımcın olsun canım gelişmeleri yaz :KK66:

Neden suni verdiler canim?

Allah yardımcın olsun canım. Bol bol dua et inşallah en kolay şekilde alırsın bebişi kucağına. Haber et

asksizmevsim asksizmevsim Allah yardimcin olsun. Suni sancida benim ilk saatlerde hic sanci yoktu herkes doguracak sen degil gibisin dedi son 2 saat agri bi basladi kivrandim ben. Ama cabuk oluyo dogum:)
Kızlar 500 ml suni sancı verdiler bende tık yok bekliyom Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin

Kızlar yazıların hepsini okudum ama tek tek etiketleyemedim hepinize iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum biz bugün evimize geldik çok şükür doğum yapmış annelere selam olsun en anlamlisindan :) ama esas selamın doğum bekleyenlere rabbim yardımcınız olsun ve hepiniz bir ayazda kurtulun inşallah bir günlük anne olarak doğum yapanlara değil doğum yapacaklara tavsiyem var okuduysanız çok sabirsizdim doğum için hergun ne totemler yapmıştım ve biri tuttu doktorum haftalar önce 10.10.2017 güzel tarih o zaman doğur dedi ve bende hocam ne diyorsunuz duun tarihi mi seciyoruz bu kadar bekletmesin demistim ama gerçekten o tarihte dogurdum :) dogumdan onceki günlerdeki belirtileri buarada yazmıştım zaten o gece gittim muayene ettiler 3cm açıklık sonra 4 saat sonra tekrar baktılar 4cm ve yavaş ilerlediği ve hala suyum bile gelmediği için suni verip süreci hızlandırmak istediler inanın ne o açılmalar ne de suni şansının başlangıcındaki ağrılar cekilemeyeck gibi değildi ta ki süreç uzayip açlık susuzluk bir yandan vurunca ve suyumu kendileri patlatınca bende film koptu çünkü artik doğum sancıları 3 dakikada bire düştü ve dinlenme zamanım kalmamıştı saatler geciyor ama benim acıkmam ilerlemedi sebebi ise benim nazlı kızımın kafasını.bir türlü kanala sokmamasiydi doktorum geldi ve dediki saatlerdir şancı cekiyorsun ben yemege gidiyorum geldiğimde durum aynı ise sezeryanla alacağız dedi nitekim.oyle oldu ben saatlerce normal doğum sancısı cektim 6cm aciklikla spinal sezeryane alındım inanın o belden iğneymis falan o kadar basit ki hiç korkulacak.bisey yokmuş benim şuan tek sıkıntım hem.normal doğum hem sezeryani yasadim şimdi kasilmalarim var rahimdeki açıklığın toplanması için birde dikişler o yüzden zorlaniyorum ama öyle bir son var ki bu zorlukların sonunda inan bana herşey değermiş dünyalara bedelmis evlat
Gözünüz aydın. Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Aynı gün doğum yapmışız. Bende dün akşam taburcu oldum

günaydın kızlar .. doğum yapacaklar Allah kurtarsın.. benimde son 4 gün... çok stres yaptım. ama beni asıl endişelendiren 2 çocuklu iş hayatı:((( düşündükçe karnıma ağrılar giriyor... bu arada normal doğumu bekleyecek olsam yine 41i bekleyecegim herhalde doğuma dair hiç bir belirti yok.

Dogum tarihim kesinlesti kizlar 19 ekim insallah. O gün 38+0 olucaz inşallah. Biliyosunuz 5 gun once gebelik kolestazi teshisi kondu ve riskinden dolayi 38+0da almak istiyor dr.um. Cati muayenesi yapti hic aciklik yokmus suni sanciyla normali deneyecegim dedi normal icin ihtimal nedir dedim %50-60mış. Vardir bi hayir diyorum.

Canlar, inanin okuyacak cevaplayacak vaktim yoktu ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. yakin bir arkadasim o sagolsun bilgi vermis size haberiniz olmus dogum yaptigimdan:)
Simdi detaylardan soz edeyim.

Sali sabah 7 de yatis yaptik, 8,5 gibi sezeryana aldilar beni. Spinal anestezi yapildi, seseryan olscaksaniz baska bir yontem denemeyin derim. Sansliydim sanirim, ne bas ne bel agrisi, ne bulanti hicbirini yasamadim. Her anina tanik olmak cok keyifliydi...

Anestezi alip masaya uzandim, doktorum uyusma kontrolu yapicam canin yanarsa soyle dedikten 2 dakika sonra evladimin aglamasini duydum:) surpriz yapmis bana, kordonu sarkiyordu bana uzattiginda:)

Hemen temizlediler toparladilar, yanima verdiler. Hastanenin fotografcisini tutmustuk, ancak hasta bakicilar ben fotografci tutunca fotograf cekmek icin telefon almadigim halde, esime gidip telefonu istemisler fotograf cekelim icerde diye. Boylece elimde bol bol resim oldu...

Cok ama cok keyifli gecti seseryan isleminin kendisi. Ya da ben sansliydim bilmiyorum. O kdar duygusal olmama ragmen gule oynaya gozlerim bile yasarmadan ciktim ameliyathaneden....

Bebegim benden once odaya gelmisti, beni de ondan 10 dk sonra getirmisler zaten. İlk saatler zordu, agri var, uyusmussun, harekrt edemiyosun, evladini gormek istiyosun emzirmeye calisiyosun felan... deneyimsizlik basa bela zatrn....

Aksam uzeri ilk defa adim atabildim. Bugun saha iyiyim cok sukur. Yarin taburcu oluyoruz

Rabbim kalanlari tez vakitte kurtarsin

Canlar, inanin okuyacak cevaplayacak vaktim yoktu ASSOSyal ASSOSyalASSOSyal hesabı doğrulanmış üye. yakin bir arkadasim o sagolsun bilgi vermis size haberiniz olmus dogum yaptigimdan:)

Sali sabah 7 de yatis yaptik, 8,5 gibi sezeryana aldilar beni. Spinal anestezi yapildi, seseryan olscaksaniz baska bir yontem denemeyin derim. Sansliydim sanirim, ne bas ne bel agrisi, ne bulanti hicbirini yasamadim. Her anina tanik olmak cok keyifliydi...

Anestezi alip masaya uzandim, doktorum uyusma kontrolu yapicam canin yanarsa soyle dedikten 2 dakika sonra evladimin aglamasini duydum:) surpriz yapmis bana, kordonu sarkiyordu bana uzattiginda:)

Hemen temizlediler toparladilar, yanima verdiler. Hastanenin fotografcisini tutmustuk, ancak hasta bakicilar ben fotografci tutunca fotograf cekmek icin telefon almadigim halde, esime gidip telefonu istemisler fotograf cekelim icerde diye. Boylece elimde bol bol resim oldu...

Cok ama cok keyifli gecti seseryan isleminin kendisi. Ya da ben sansliydim bilmiyorum. O kdar duygusal olmama ragmen gule oynaya gozlerim bile yasarmadan ciktim ameliyathaneden....

Bebegim benden once odaya gelmisti, beni de ondan 10 dk sonra getirmisler zaten. İlk saatler zordu, agri var, uyusmussun, harekrt edemiyosun, evladini gormek istiyosun emzirmeye calisiyosun felan... deneyimsizlik basa bela zatrn....

Aksam uzeri ilk defa adim atabildim. Bugun saha iyiyim cok sukur. Yarin taburcu oluyoruz

Tekrardan hayirli ugurluolsun canim gozunuzaydin... Allahim anali babali buyutsun dogum hikayen cok guzelmis cabucak almissin masallah darisi bizlere olsun

Dogum yapan taze annelerim Bi sorum olacak mama alalim mi sut yeterli oluyor mu veya geliyor mu hemen mama hazirda bulunsun mu yanimizda

güle güle büyüt canım :) şimdi tempo başlıo emzirmeye çalış gaz çıkartmaya çalış uyutmaya çalış bide ağrılarla boğuş :) çalış diyorum çükü ilk günler hepsi zor ama gitgide düzene oturcak inşallah bebişlerimiz herşeye değer :)

Dogum yapan taze annelerim Bi sorum olacak mama alalim mi sut yeterli oluyor mu veya geliyor mu hemen mama hazirda bulunsun mu yanimizda
bn normal yaptım sütüm hemen geldi bebeği emzirmiştim hastane de ama memeyi tutamıo çok zorlanıo emziremeyip bebeğinin şekeri düşenlere mama verdiriolar hastanelerde mama mevcut ama kızlar hepsi aptamil kullanıo istemeyizmfln demişlerdi geçen

normal doğum yapanlar dikişlerin bakımını nasl yaptınız bana suyla yıka kurut baticon sür dediler teyzemde boş suyla yıkmaa antiseptik solusyonla yıka fln dedi o neyse

bn normal yaptım sütüm hemen geldi bebeği emzirmiştim hastane de ama memeyi tutamıo çok zorlanıo emziremeyip bebeğinin şekeri düşenlere mama verdiriolar hastanelerde mama mevcut ama kızlar hepsi aptamil kullanıo istemeyizmfln demişlerdi geçen

Hmm tesekkurler canim cevabin icin

Kızlar Dr riske atmaya gerek yok dedi çok suni sancı versinler diyor eğer yukarıdaki Dr vermezse yatış yaparsa yarın ben vericem dedi kısacası dualarınızı istiyorum artık kaçış yok
Dualarımız seninle canım, son durumun ne, sağlıkla kucağına al inşallah bebişi

Dogum tarihim kesinlesti kizlar 19 ekim insallah. O gün 38+0 olucaz inşallah. Biliyosunuz 5 gun once gebelik kolestazi teshisi kondu ve riskinden dolayi 38+0da almak istiyor dr.um. Cati muayenesi yapti hic aciklik yokmus suni sanciyla normali deneyecegim dedi normal icin ihtimal nedir dedim %50-60mış. Vardir bi hayir diyorum.
Gözünüz aydın canım tarih belli olmuş, vardır her şeyde bir hayır

Amin inşallah canım, çok da güzel geçmiş süreç, umarım bundan sonrası da bol sütlü ama gazsız olarak devam eder :) Güle güle büyütün bebişi

Back