- 5 Mart 2017
- 851
- 687
- 18
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #30.701
Benim de akıntı var. Akıntı artıyor diye biliyorum.Kizlar dogumdan once akintida artis oluyo mu ya benim sarimsi bi akintim var ama enfeksiyon felan olmadigindan eminim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de akıntı var. Akıntı artıyor diye biliyorum.Kizlar dogumdan once akintida artis oluyo mu ya benim sarimsi bi akintim var ama enfeksiyon felan olmadigindan eminim
Biraz mecburi. Aslında ben epidural normal düşünüyordum. Geçen hafta cumartesi bebeğin boynunda kordon olduğunu gördük. Çok endişelendim bi zarar verir diye Allah korusun. Dr bunun illa sezeryan sebebi olmadıgını ancak dogum anında sıkıp kalp atışlarını yavaşlatırsa acil sezeryana alabileceğini söyledi. Ben zaten çok korkuyorum bu kordon olayından. Kuzenim bebeğini 9. Ayda bu sebepten kaybetti. O yüzden doktora söyledim en erken ne zaman alabiliyorsanız alın diye. Kimi dr 37. Haftalarda alıyor. Benimki ille 39 buçuğu tamamlatmak istedi. 1 haftadır zor bekliyorum. Her an birsey olur korkusu yaşıyorum.
Bana doktorum onceden gittigimda sen sat tarihinden emin misin diyodu bebek 2 hafta onde gidiyodu ama simdi gittiğimde bebek haftasiyla uyumlu cikiyor ben alakasinin olduğunu dusunmuyorum galiba stres cok etkiliyor herseyi ekim bebekleride cok nazliymis yaaa
Aynen bana da öyle dedi. 40 haftam doluyo yarın ve hala gelen giden yok. Üstelik 36-37. Haftamda aman yat kalkma sakın, erken doğmasın diyordu.
Allah bilir vakti zamanı. Tedbir bizden takdir O'ndan canım
Amin inşallah canım. Tek dileğimiz o zaten. 9 aylık maceramız mutlu sonla bitsin.Allahim korusun meleklerimizi canim . insallah aliriz hayirlisiyla sag salim kucaklarimiza..hayirlisi olsun normal veya sezeryan farketmez
Canim son kontrolde Dr bana suni sanci vermeyeceğini söyledi. Gebeler vazgecebiliyo normal doğumdan dedi sanciya dayanamayıp yani.. Ben de rahatladim valla korkuyordum. Acilmam olursa olacak olmazsa sezeryan artik hayirlisi
Hiç sancı yok açılma var mı bilmiyorum açılmaya 2 hafta önce bakmıştı yok demişti bu c.tesi gidicem bakalım ne dicek? geçen c.tesi sancım yok diye açılmaya bakmaya gerek duymadı..
Haklısın canım senin yazdıkların beni güzel etkiliyor ilk tecrübem neticede erken gelecek denildi birazda ondan endişelendim bunaldım benim bebiş de o kilolarda imiş zaten sağol yazdıklarını takipteyim :)
Valla bravo.. İnsallah ben de senin kadar yürekli olurum..Hiç unutmuyorum 40 haftam dolunca nst ye doğumhaneye yollamıştı doktorum. Orda doğum yapanların seslerini bağırmalarını duydum. Nst bitti dışarı çıktım ağlıyorum korkudan. Dr dediki gel seni sezeryan yapalım.
Bu kadar kolay vazgeçirmeleri işte. Ama etrafımda destek olan kişiler sayesinde vazgeçmedim çok şükür.
Bnmde uçlar agriyo. Duzene binemedik bi gün gece uyuyo gündüz uyuyomuyo bi gün gece uyumuyo bnide iyice duzensizlestirdi :) sariligimiz gecmiyo onla ugrasiyoruz ilaç tedavisi başladı doktor dünden beri de az emiyo gönülsüz gönülsüz inslh geçer bir an önce :/Maşallah o konuda hiç sıkıntı yaşatmıyor sürekli emiyor düzenli olarak tek sıkıntı göğüs ulaşım biraz büyük ondan acıyı yara olacak diye korkuyorum. Senin nasıl gidiyor peki canim düzene girdi mi
Hayirlisi olsun bakalim bebislerimiz cok nazli olacaklar bunu simdiden ogrenmis olduk :) ahh bi gelselerdi isirsak kollarini anneni niye bukadar beklettin diyerek :))
Bnmde uçlar agriyo. Duzene binemedik bi gün gece uyuyo gündüz uyuyomuyo bi gün gece uyumuyo bnide iyice duzensizlestirdi :) sariligimiz gecmiyo onla ugrasiyoruz ilaç tedavisi başladı doktor dünden beri de az emiyo gönülsüz gönülsüz inslh geçer bir an önce :/
İnşallah canım. Ama inan ol başa gelince atlatıyo insan bir şekilde. Hatta iyiki duydum o seleri dedim. Doğuma gittiğimde gayet soğuklanlıydım ve dedim ki benim de bağırmam lazımValla bravo.. İnsallah ben de senin kadar yürekli olurum..
ben hiç oyle bir tecrübe yaşamadım. İlk doğumum olacak insallah . Çevrede senin gibi cesaret veren insanlar olması lazim. Bizi hiç tecrübe etmediğimiz biseyden korkutuyorlar. Normal doğumdan korkuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum mesela :) tabi riskli durumlar için sezeryan da muhteşem bisey.. Hayırlısı olsun ona da öcü gibi bakmıyorum ben. Zaman yaklaştıkça cesaret geliyormus insana. Yeterki doğsun artik onu çok merak ediyorum..İnşallah canım. Ama inan ol başa gelince atlatıyo insan bir şekilde. Hatta iyiki duydum o seleri dedim. Doğuma gittiğimde gayet soğuklanlıydım ve dedim ki benim de bağırmam lazım
İyi geliyo insana
Canim bende de oluyor bende endiseleniyorum mantar mi diye enfeksiyonuma baktirdim gecen hafta temiz cikti sukur kurtuldum ondan ama bu akinti sari gibi kremsi beni endiselendiriyoKizlar dogumdan once akintida artis oluyo mu ya benim sarimsi bi akintim var ama enfeksiyon felan olmadigindan eminim
Gelir canım gelir bu en tatlı özlemlerimiz. Bu günlerini de özleyeceksin emin ol. Karnımda daha kolaymış gezdirmek diyordum ben Allah sağlık versin 9 ay bekledik 10 gün daha bekleriz nolcak
Çok az kalmış canm belki bi kaç gün belki bi kaç saat inslh bir sn önce sagliklica alırsın kucağına. Çok sağol umarm hızlıca geçsin gitsin. Doğumdan sonra dikkat et bebisinin rengine gözlerinin beyazından takipte olGeçmiş olsun canım. Allah şifa versin inşallah çabucak iyileşir kuzucuk. Ay o kadar imreniyorumki sizlere Allah banada nasip eder inşallah o günleri
Çok az kalmış canm belki bi kaç gün belki bi kaç saat inslh bir sn önce sagliklica alırsın kucağına. Çok sağol umarm hızlıca geçsin gitsin. Doğumdan sonra dikkat et bebisinin rengine gözlerinin beyazından takipte ol
ben hiç oyle bir tecrübe yaşamadım. İlk doğumum olacak insallah . Çevrede senin gibi cesaret veren insanlar olması lazim. Bizi hiç tecrübe etmediğimiz biseyden korkutuyorlar. Normal doğumdan korkuyorum ama ne olduğunu bilmiyorum mesela :) tabi riskli durumlar için sezeryan da muhteşem bisey.. Hayırlısı olsun ona da öcü gibi bakmıyorum ben. Zaman yaklaştıkça cesaret geliyormus insana. Yeterki doğsun artik onu çok merak ediyorum..