2017 EKİM Anne adayları

İlk doğumumu okudum sanki. Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Gözünüz aydın, sana da çok geçmiş olsun

En kücük bebek benimki en son ben dogurcam diye diye bazılarımızdan önce dogurcan :) gözün aydın hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini

Günaydın kizlar
Doğum yapan herkesin gözü aydin tebrik ediyorum allah anali babali buyutmeyi nasip etsin hepimize bende heyecanla 19 ekimi bekliyorum sezeryan tarihim

Hayırlı olsun canım sezeryandan çok korkuyorum bakacak kimsem yok diye ama sizler tarih verdikçe hevesleniyorum benim tarihimde belli olsaydı keşke diye :)

Canim senin adina hem sevimdim hem uzuldum. Sevindim cunki bebegine kavusmussun cok sukurki Allahima. Uzuldugum nokta ise 6 cm kadar gelip sezeryana alinman. Olsun vardir bundada bir hayir diyelim. sen bebisinle saglikli olda gerisi hic onemli degil. Gozunaydin tekrardan

Hayırlı olsun canım sezeryandan çok korkuyorum bakacak kimsem yok diye ama sizler tarih verdikçe hevesleniyorum benim tarihimde belli olsaydı keşke diye :)
Biz herşeyi çok takıyoruz aslında ama Allah her şeyi kararlıyor bence sıkma kendini bende senin gibi günümü ve sonumu bilmeden bekliyorum içim sıkılmadı değil ama bugün dua edicem rahatlamak istiyorum benim elimde olan bişi yok ki

Gözünaydn canm.Sağlıkla büyüt bebisini.ben de sezaryan sırasnda uyanktm ve benimki de şükür ragat geçti.bi dahakine tekrar uyank olurum:)sezaryan ağrısı ger gecen gün daha iyi oluyo.ilk 5 gün falan zor.on günden sonra kimsenin yardımı olnafan oturup kalkabiliyorsn zaten.

Ee bugun kim doguma gidiyor ??? Benim sanci yok dün bi oldu daha da yok yahu

Dün gece benimde kasılmalarım arttı. Sağdan sola dönemedim. Yürümem zorlaştı. İşte dedim geliyor sabaha çıkmaz. Ama bugün gayet iyiyim. Maşallahım var

[/USER]

Ben artık bilmiyorum nerdeyim canım ya c.tesiye randevu aldım ogün 40+1 oluyorum bakalım dr.um ne dicek bende tıkyok çünkü [/QUOTE]

I irem1929
Canım günlerimiz aynı. Sat: 6 ocak benim de. Doktor yarına çağırdı kontrole ama gitmeyeceğim. Haftaya kontrole giderim. Ben 41-42 ye kadar beklenebilir diye düşünüyorum. Stres yapmaya gerek yok. Primanın gebelik takibinde diyorki: 42.haftaya kadar doğum resmi olarak gecikmiş sayılmaz.
Suyun iyiyse bebiş hareket ediyosa stres yapma. Tevekkül en güzeli

Ne durumdasin canim Allah kolaylastirsin insallah

Kizlar yaa bas agrisi tuttu beni bu neyin nesi bu da normal mi? (

Ne yaptin canim insallah dogumun olmuştur guzel haberlerinizi verirsin

Kızlar hiç bir gelişme yok

I irem1929
Canım günlerimiz aynı. Sat: 6 ocak benim de. Doktor yarına çağırdı kontrole ama gitmeyeceğim. Haftaya kontrole giderim. Ben 41-42 ye kadar beklenebilir diye düşünüyorum. Stres yapmaya gerek yok. Primanın gebelik takibinde diyorki: 42.haftaya kadar doğum resmi olarak gecikmiş sayılmaz.
Suyun iyiyse bebiş hareket ediyosa stres yapma. Tevekkül en güzeli [/QUOTE]
Benimde dun sabah oldu ama sonra bidaha olmadi

Kızlar Merhaba

Benimde bugün kontrolum vardı. Salı günü 40 haftalik olacağımız için Dr pazartesi günü sabah yatisimi verecek. Önce gerekli kontroller tekrar yapılacak rahimde yumusama varmı ne kdar açıklık var bakılacak. İstenilen şekilde olmazsa yumuşatıcı fitil ve suni sancı denenecek eğer hiçbir sonuç alamazsak sezeryan olacağım. Şimdidençok heyecanlıyım. Sağ salim kucağıma almak nasip olsun inşallah. Hepimizeallah yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…