• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar Dr riske atmaya gerek yok dedi çok suni sancı versinler diyor eğer yukarıdaki Dr vermezse yatış yaparsa yarın ben vericem dedi kısacası dualarınızı istiyorum artık kaçış yok
Kolayca ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın umarm :) bir avazda kurtulursun inslhh

Anliyorum zaten ben sizi. Ama benim karsi oldugum nokta zaten her turlu bunlar yasancak yani cunku gelme diyemezsin diyemiyoruz da ya da olaylarin seyrini degistiremiyoruz o an. O yuzden elden bisey gelmiyoken bunlari dusunup can sikmak yerine kafaya takmamayi moral bozmamayi denemek daha cazip.

Benim kaynanamla evim cok yakin ve 2 tane bekar gorumcem var ama bigun bile arayip yapilcak bii isin var mi artik agirlastin temizlik vs yardim edelim demediler mesela ama evim cicek gibi hergun temizligimi yaparim. O nisanimin geldigi gun de hastaneden donerken arabada telde kendi annemle konusuyorum annem yorma kendini yemek felan yapma kocan da biraz idare etsin kahvaltiyla felan dedi ben de bak annem boyle diyo diyorum esime. Arkadan kaynanam yani cok agir kaldirmakdiktan sonra gundelik yaptigin ev isinden bisey olmaz diyo. Gel de kudurma sinirden. Ayaga kalktikca ben cocuk yerinden firlicak gibi hissediyorum yasadigim agri sanciyi sanki hic hissedemiyo gibiler ama gitcem kalcam pasa pasa napiyim:):)

haklısın tabi yaşanan yaşanacak ama birde içimiz acıyarak yaşamak var işte. birde lohusalık öyle bir psikolojiki anlatılmaz yaşanır. herkes gözüne öcü gibi gelebilir. en sevdiklerin batabilir sana.. yani bir sorun yaşanmamaış dahi olsa lohusa kafası çok başka. inşallah sen yaşamazsın hem pozitif bir insansun zaten ama ben de toz pembe başlayan hayallerim oğlum 6 aylık olana kadar lohusalıkla kapkara oldu:))) yani 6 ay lohusaydım ben:)))))

Bence kendine tv karsisina bi yatak yaptir. :) hem sehir disindalar diyosun gidip gelmek onlara da sorun olabilir. Bu tarz seylerde moral bozmaktan yana degilim hic. Ben marasta yasiyorm ailem istanbulda. Evim ve kaynanamlarin evi yakin olmasina ragmen ve annem de istanbuldan gelcek olmasina ragmen esim kendi annesinde kalmamizi istiyo mesela. Ben de kendi kocaman evimde rahat rahat kalmak varken oraya gitmek istemiyorum. Ama bi yandan da ilk torun ilk heves esimin israrina dayanamiyorum. Annem de gelcek olmasina ragmen kendi annemle kendi evim yokmus gbi kaynanamlarda kalcam mesela ama napim simdi bunun icin moralimi bozup esime de surat mi yapim. Biraz idare etmek gerekiyo boyle zamanlarda bence. Cunku kovamazsin yani herkes gelir oglunun evi. Yat dinlenmene bak yakinlarda olan ablan ve yengen gelip yardim etsin ya da illa yapmak zorunda hissetme kendini yani.

Allah yardımcımız olsun valla. Lohusa iken en ufak şeyler bile gözünde büyüyo insanın. İnşallah çabuk atlatırız o süreçleri..

Anliyorum zaten ben sizi. Ama benim karsi oldugum nokta zaten her turlu bunlar yasancak yani cunku gelme diyemezsin diyemiyoruz da ya da olaylarin seyrini degistiremiyoruz o an. O yuzden elden bisey gelmiyoken bunlari dusunup can sikmak yerine kafaya takmamayi moral bozmamayi denemek daha cazip.

Benim kaynanamla evim cok yakin ve 2 tane bekar gorumcem var ama bigun bile arayip yapilcak bii isin var mi artik agirlastin temizlik vs yardim edelim demediler mesela ama evim cicek gibi hergun temizligimi yaparim. O nisanimin geldigi gun de hastaneden donerken arabada telde kendi annemle konusuyorum annem yorma kendini yemek felan yapma kocan da biraz idare etsin kahvaltiyla felan dedi ben de bak annem boyle diyo diyorum esime. Arkadan kaynanam yani cok agir kaldirmakdiktan sonra gundelik yaptigin ev isinden bisey olmaz diyo. Gel de kudurma sinirden. Ayaga kalktikca ben cocuk yerinden firlicak gibi hissediyorum yasadigim agri sanciyi sanki hic hissedemiyo gibiler ama gitcem kalcam pasa pasa napiyim:):)

Kendi kızları olsa öyle düşünmez de demez de. İşte aradaki fark bu. Oğulları için mecburuz.. Yapacak fazla bir şey yok.

Doktora gitmicem cnm günumun dolmasina 5 gun var 2 gun daha ekleyebiliriz dedi doktor. 7 gun icinde gelmezse benim sipa sezeryan olucak. Ama bu gece olan sancilarla sabah aniden kalkisim hic bekletmeyecegini soyluyor sanki. gece surekli sanci girdi belirsiz zamanlarda. sabah tam 9da bir agri girdi anlatamam yani kesin dedim geliyor hic cikmiyo bide. 10 dk surdu abartmiyorum. duşa girdim sicak suda durdum 10 dk filan . ciktim o agridan eser yok . dedim budami yalanciydi bu nasi yalanci

Senin sıpa adrenalin yaşatmayı seviyo demek :) hakkında hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kavuş sende bebeğine inşalla

41e kadr beklenebilir bnce dediğin gbi bi çok doktorda bekliyo ama 41 sonrası hep kaka yeme olayı oluyo bnm duyduğum . İnslh gönlüne gore olur herşey :KK68:

Aminnn inşallah canım ya. Sizlerin duasıyla kurtuluruz umarım. Bizimde 2017 ekim annesi olarak yazacak bir hikayemiz olur artık ;)

Kızlar Dr riske atmaya gerek yok dedi çok suni sancı versinler diyor eğer yukarıdaki Dr vermezse yatış yaparsa yarın ben vericem dedi kısacası dualarınızı istiyorum artık kaçış yok

Allah yardımcın olsun canım. Gece uzun inşallah kendi sancın başlar yada suni ile çabucak açılıverir. Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz

Allah yardımcımız olsun valla. Lohusa iken en ufak şeyler bile gözünde büyüyo insanın. İnşallah çabuk atlatırız o süreçleri..

Kendi kızları olsa öyle düşünmez de demez de. İşte aradaki fark bu. Oğulları için mecburuz.. Yapacak fazla bir şey yok.

Senin sıpa adrenalin yaşatmayı seviyo demek :) hakkında hayırlısı olsun canım. Sağlıkla kavuş sende bebeğine inşalla

Aminnn inşallah canım ya. Sizlerin duasıyla kurtuluruz umarım. Bizimde 2017 ekim annesi olarak yazacak bir hikayemiz olur artık :KK66:

Allah yardımcın olsun canım. Gece uzun inşallah kendi sancın başlar yada suni ile çabucak açılıverir. Hadi bakalım senden de güzel haberler bekliyoruz
İnslh olur :))

malesef ki canim normal

Iyi bari icim rahatladi normalse cekeriz napalim ama bi sorun mu var acaba diye korkmaya baslamistim artik. Resmen yuruyemiyorum paytak paytak yuruyorum her an cikacak yerinden sanki. Nişan geldikten sonra geneler 2 gun icinde dogurmus cogu kisi ya ondan da korkuyorum ya dogurursam pat diye :)

haklısın tabi yaşanan yaşanacak ama birde içimiz acıyarak yaşamak var işte. birde lohusalık öyle bir psikolojiki anlatılmaz yaşanır. herkes gözüne öcü gibi gelebilir. en sevdiklerin batabilir sana.. yani bir sorun yaşanmamaış dahi olsa lohusa kafası çok başka. inşallah sen yaşamazsın hem pozitif bir insansun zaten ama ben de toz pembe başlayan hayallerim oğlum 6 aylık olana kadar lohusalıkla kapkara oldu:))) yani 6 ay lohusaydım ben:)))))

Umarim yasamam :) ben de normalde pireyi deve yapan biriyim ama canimi sikip strese girip sutumun felan etkilenmesinden korkuyorum acikcasi:) bide hic icimde tutma huyum yok beni sinir eden kim olursa olsun pat diye soylerim sen kendine gel biraz diye:) insallah ben de o triplere ve bunalima girmem:)

Ben yokken doguran oldu mu:) varsa Allah anali babali buyutmek nasip etsin. Bizim yari 40imiz oldu bile. Zaman cabuk geciyo. Ama ilerleme kaydedemiyorum o ayri :KK43: bugun annem evine dondu kizimla ilk yalniz kalisimiz bakalim nasil olacak
Daha guzl oluyo sanki ya biri olunca herşeyi o yapiyo ama kimse yokken herşeyiyle ilgileniyorsn annem yanimda 3 gün durdu sonra bn kızla ilgilenmeye baslaynca gitti . Sizinde guzl olucak emin ol ;)

Kaşıntı basladktan sonra istisnasz her gece kaşndm ben.hatta ilac yazdrp başlayana kadar 3 gece 1 dk bile uyuyamadm sabaha kadar.
Sanirim benim degerlerim dusuk oldugu icin böyle oldu. 3 gece sabaha kadar kasindim ama dun gece neredeyse hic kasinti olmadi. Ilacada baslamadim henuz. Dr randevum bugun.

Canım senle durumumuz hemen hemen aynıydı kilo, yüksek tansiyon vs. 28 eylülde kontrole gittim tansiyon ilacı başlamıştı doktorum ona rağmen tansiyon yüksek çıkınca yatışımı yaptı suni sancı verildi iki gün suni sancı yedim ama açılma 1 cm yi geçmeyince ertesi gün yani 29 eylülde sezaryene alındım oğlum 12 günlük oldu bile.. :) ilk 2-3 gün zor geçti ama şimdi çok şükür iyiyim.. Ben de çok korkuyordum sezaryenden ama hakkımızdan hayırlısı böyleymiş oğlum da ben de iyiyiz ya çok şükür önemli olan o.. Sen de korkma hakkından hayırlısı neyse o olsun..

Kizlar hareketli kipir kipir gun icinde hic durmayan bebegim bugun parmakla sayilabilecek kadar cok az hareket ediyor normal mi suan

Back