• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ateşin varsa dr bilgilendir. Soğuk algınlığı hepimiz geçirdik ama ateş yoktu bende. Geçmiş olsun
Bogazim cok fena atesim cok az vardi dustu.annemlere gelmistim fotograf cekimi icin burada daha guzel yerler var diye burasi da kucuk bir ilce dev gibi yeni hastane yapildi ama icinde pratisyen hekimden baska doktor yok haftasonu da girdi araya napsam bilemiyorum acaba acilde bir serum taktirsan sivi takviyesi iyi gelir mi ki

Kızlar doğum oldu çok şükür bende sapsarı oğluma kavuştum yanı başımda artık Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Dualarınız icin cok tesekkur ederim. 6 saatte suni sanciyla dogum gerçekleşti. 8cmde dayanamayack gibi olsamda hemen bitti kavuştum bebeğime. Darısı bekleyenlerimizin başına :dua::dua:

Sağol kuzum

Kontrole gelmiştim nst miz iyi çıkmayınca doğumu hızlandırmaya karar verdik
Doğumhaneye yatttım
Vajene ağrı bandı kondu
Kısa sürede sancı 5 dk bir 120 lere kadar çıktı
24 saat sonra açıklığımda tamamlanmak üzereydi
Tamam dedim doğurucam :)
Bu arada sancılar dayanılmayacak gibi değilmiş hiç gözünüzde büyütmeyin
Ben baya güle oynaya çektim sancıları
Herneyse 24 saat sonra doğum doktoru kontrole geldiğinde nstnin çok kötü olduğunu hemen ameliyata alacağını söyledi
Ben ne olduğunu anlamadan 5 dk da belden iğne yapıldı bile
Operasyonun ortasında tansiyonu çok yüksek dediler gerisi yok
O kısımda genel anestezi yapmışlar uyandığımda başımda bir sürü doktor ve üzeri giydirilmiş oğlum vardı :)
3 ü bir arada doğum yaptım :)
Hiç korkmayın Rabbim hepsinin kolaylığını veriyor başka bi cesaret geliyor insana
Geçmiş olsun canm gözün aydın. Aynı olayı bnm hastanede olduğum gün bi bayanda yaşadı o kadr sancı üzerine 8 cm açıklıkla ameliyata alındı. Hc belli olmuyo ne olacağı hakkında hayırlısı boyleyms demk ki.

Kızlar doğum oldu çok şükür bende sapsarı oğluma kavuştum yanı başımda artık Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Dualarınız icin cok tesekkur ederim. 6 saatte suni sanciyla dogum gerçekleşti. 8cmde dayanamayack gibi olsamda hemen bitti kavuştum bebeğime. Darısı bekleyenlerimizin başına :dua::dua:
Hadi gözün aydın :) gecms olsn

Bir kac gun bakamayinca baya bir dogum olmuş. Evlatlarını kucağına alan tüm annelerimizi tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun bahtlari güzel olsun.

Benim cephede de durumlar iyi. Oğlum 7 gün kuvezde kaldiktan sonra 8. Gun yani dün taburcu oldu. Suan evimizdeyiz. Uykusuz gecelere cok hizli bir giris yaptik :KK48: Onun icin her seye deger. Rabbime binlerce kez sukurler olsun. Henuz dogum yapmayanlar da bir an once evlatlarına saglikla kavussun insallah.

Günaydın kızlar. Uzun zamandır giremiyorum. Doğum yapan bayağı kişi olmuş. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Bende 10 ekim salı günü sabah 7 de yatış yapıyorum. Sezaryenle doğum yapcam. Sonunda kızıma kavusuyorum. Dualarinizda beni unutmayın. :dua:

Sağol kuzum

Kontrole gelmiştim nst miz iyi çıkmayınca doğumu hızlandırmaya karar verdik
Doğumhaneye yatttım
Vajene ağrı bandı kondu
Kısa sürede sancı 5 dk bir 120 lere kadar çıktı
24 saat sonra açıklığımda tamamlanmak üzereydi
Tamam dedim doğurucam :)
Bu arada sancılar dayanılmayacak gibi değilmiş hiç gözünüzde büyütmeyin
Ben baya güle oynaya çektim sancıları
Herneyse 24 saat sonra doğum doktoru kontrole geldiğinde nstnin çok kötü olduğunu hemen ameliyata alacağını söyledi
Ben ne olduğunu anlamadan 5 dk da belden iğne yapıldı bile
Operasyonun ortasında tansiyonu çok yüksek dediler gerisi yok
O kısımda genel anestezi yapmışlar uyandığımda başımda bir sürü doktor ve üzeri giydirilmiş oğlum vardı :)
3 ü bir arada doğum yaptım :)
Hiç korkmayın Rabbim hepsinin kolaylığını veriyor başka bi cesaret geliyor insana
canım hayırlı olsun.
allah aşkına nst çok kötü ne demek??
ne kadar çok okudum açıklık 8 cm iken suni verileni, sezeryana alınanı... ilginç.
bir de doğumu hızlandırmak ne demek? doktorun yetişmesi gereken randevusu mu vardı? ay kusura bakma bunlar bana ddoktoların vermiş olduğu keyfi kararlar gibi geliyor. sinirlendim.

Ayy kimler doğurdu takip edemedim :duduk:
Buraya giremedim çünkü iki gündür doğumhanedeydim
Normal ile başlayıp spinal sezeryan ile devam eden genel anesteziyle sonlanan bir doğum gerçekleştirdim :110:
6 ekim sabah 8:30 da kavuştuk oğlumla
Şimdi iyiyiz çok şükür
Ooo bütün yöntemleri denemişsin senin için çok yıpratıcı olmuştur. Allah şifa versin hemen iyileş inşallah, gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini

Benimki panikten olmuş olabilir
Çok hızlı bi geçiş oldu
Birde oğlum iyimi endişesiyle yükseldi sanırım
Taburcu olmadım iki üç gün daha kalıcaz
Sen çok daha kolay bir doğum yaşarsın inşallah kuzum
Allah hepimize yardim etsin size de cok gecmis olsun canim. Masallah rabbim hepimize bu gunleri gormeyi gosterdi, burda keseyi gordugumuz zamanlari konustuk birlikte, kaybetme korkularimizi, ilk hareketleri hep beraber paylastik, cok zorlu bir 9 aydi paylasarak kolaylastirdik ve ne mutlu sona geldik artik.

Bundan sonra cocugumu buyuturken topiginde takilir gazi nasil cikariyorsunuz vs diye konusur durururz artik:)

@Arya Stark hayırlı evlat olsun canım güle güle büyütün

Epizyosuz normal doğum mu, tebrik ederim, perine masajı yapmış mıydın canım? Bebişi sağlıkla büyütün inşallah

Amin canım, sen de güle güle büyüt bebeğini

Hayırlısıyla gelsinler de normal sezaryen fark etmez, hayırlı evlat olsun inşallah

Durumun nedir canım? Güzel haberlerinizi bekliyoruz

37den itibaren hurmaya başlayabilirdin, geç olsun da güç olmasın :) Günde 3-5 tane önerdi drum. Egzersizleri de 1 saate kadar yürüyüş uygun dedi, tabi bunlar benim için

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım, güzel haberlerle gel

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini, hayırlı evlat olsun inşallah, umarım en kısa sürede toparlanırsın sen de
Çocuk bir hafta geri çıkıyor CNm idrar biriktiriyorum bakalım sonucu ne çıkacak hayırlısı

Normal ile başlayıp spinal sezeryan ile devam eden genel anesteziyle sonlanan bir doğum gerçekleştirdim :110:
Şimdi iyiyiz çok şükür
Çok geçmiş olsun canım,Rabbim sağlık sıhat versin oğlunla sana :)

Doğum yapan tüm arkadaşlarıma da gözünüz aydın olsun, sağlıkla büyütün evlatlarınızı inşaAllah.

Benim de tansiyonum yükseliyor bu ara bugün tansiyon takibi sonucu için doktora gideceğim duruma göre gün verebilirim dedi.

Sağlıkla kavuşalım tüm bekleyenler bebeklerimize inşaAllah,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allah hepimize yardim etsin size de cok gecmis olsun canim. Masallah rabbim hepimize bu gunleri gormeyi gosterdi, burda keseyi gordugumuz zamanlari konustuk birlikte, kaybetme korkularimizi, ilk hareketleri hep beraber paylastik, cok zorlu bir 9 aydi paylasarak kolaylastirdik ve ne mutlu sona geldik artik.

Bundan sonra cocugumu buyuturken topiginde takilir gazi nasil cikariyorsunuz vs diye konusur durururz artik:)
Insallaaah amiiin :KK36:

@Arya Stark hayırlı evlat olsun canım güle güle büyütün

Epizyosuz normal doğum mu, tebrik ederim, perine masajı yapmış mıydın canım? Bebişi sağlıkela büyütün inşallah

Amin canım, sen de güle güle büyüt bebeğini

Hayırlısıyla gelsinler de normal sezaryen fark etmez, hayırlı evlat olsun inşallah

Durumun nedir canım? Güzel haberlerinizi bekliyoruz

37den itibaren hurmaya başlayabilirdin, geç olsun da güç olmasın :) Günde 3-5 tane önerdi drum. Egzersizleri de 1 saate kadar yürüyüş uygun dedi, tabi bunlar benim için

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım, güzel haberlerle gel

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini, hayırlı evlat olsun inşallah, umarım en kısa sürede toparlanırsın sen de
Saol canim amin.
Evet epizyosuz yapti doktorum bastan beri kesik atmiycam naturel bi dogum olacak demisdi.
Yok masaj falan yapmadim canim.
Nasil yapti bende bilmiyorum ama sabirla bekledi iki saat dogumhanede beni.
Cok sukur kendi yirtilmam bile yok suan tek sorunum biraz kalca agrim. Oturamiyorum. ayakta cin gibiyim :))

Bogazim cok fena atesim cok az vardi dustu.annemlere gelmistim fotograf cekimi icin burada daha guzel yerler var diye burasi da kucuk bir ilce dev gibi yeni hastane yapildi ama icinde pratisyen hekimden baska doktor yok haftasonu da girdi araya napsam bilemiyorum acaba acilde bir serum taktirsan sivi takviyesi iyi gelir mi ki
Direncini yükseltmeye çalış. Boğaz için ballı zencefil veya karabiber çayı iyi geliyor. Ben gripten o şekilde kurtulmuştum. Boğaz ağrısıyla başlamıştı benim de. Geçmiş olsun. C vitamini takviyesini de unutma.

Şimdi iyiyiz çok şükür

Gözünüz aydın. Güle güle büyüt bebişini

Back