- Konu Sahibi dilarazeynel
- #30.001
Ben varım salı günü doğum olacak. Geri sayım başladı.38+1Doğum yapmayanlar bi el kaldırsın bakayım.![]()
![KK31 :KK31: :KK31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım salı günü doğum olacak. Geri sayım başladı.38+1Doğum yapmayanlar bi el kaldırsın bakayım.![]()
Herkes kırkı bekliyor sanrm.biz de kırkı dolsa daha iyi olur diye bekliyoruzCanım çok şükür daha iyiz. Ama 2 tane çok zor, uykusuzluğa alışamadımoğlumda biraz toparlandı. Hayırlısı ile 40ı çıkarsak daha iyi olur belki
Gecmis olsun canm.ben de 36 haftamda fena grip olmustum.doktora sormustum sezaryan olaca icin sorun olmaz demisti.Kizlar bugun biraz usuttum sanirim bogazim sızlıyor hafif atesim de var.nane limon ictim terleyip atmaya calisiyorum ama korkuyorum bebegime zarari olmasindan:/
Yani grip sorun olmaz demisti.ilac falan kullanmadm bol bol meyve tükettim ve yataktan cikmadm.8ns sen de cabucak atlatrsnGecmis olsun canm.ben de 36 haftamda fena grip olmustum.doktora sormustum sezaryan olaca icin sorun olmaz demisti.
Bende varım burada izlemedeyim doguranlari imrenerek insallah darisi bizim basimiza en kisa zamandaDoğum yapmayanlar bi el kaldırsın bakayım.![]()
Bende varimDoğum yapmayanlar bi el kaldırsın bakayım.![]()
Biraz zorlamış seni kuzucuk.olsun sağlıkla kucağına almışsın ya önemli olan o.hayırlı olsun bebegin.Ayy kimler doğurdu takip edemedim
Buraya giremedim çünkü iki gündür doğumhanedeydim
Normal ile başlayıp spinal sezeryan ile devam eden genel anesteziyle sonlanan bir doğum gerçekleştirdim
6 ekim sabah 8:30 da kavuştuk oğlumla
Şimdi iyiyiz çok şükür
Gözünaydn canm.Allah analı babalı büyütsün.Kızlar doğum oldu çok şükür bende sapsarı oğluma kavuştum yanı başımda artık Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Dualarınız icin cok tesekkur ederim. 6 saatte suni sanciyla dogum gerçekleşti. 8cmde dayanamayack gibi olsamda hemen bitti kavuştum bebeğime. Darısı bekleyenlerimizin başına![]()
Masallah kuzucuğa sevindim hastaneden çıkmanıza.Bir kac gun bakamayinca baya bir dogum olmuş. Evlatlarını kucağına alan tüm annelerimizi tebrik ederim. Allah anali babali buyutsun bahtlari güzel olsun.
Benim cephede de durumlar iyi. Oğlum 7 gün kuvezde kaldiktan sonra 8. Gun yani dün taburcu oldu. Suan evimizdeyiz. Uykusuz gecelere cok hizli bir giris yaptikOnun icin her seye deger. Rabbime binlerce kez sukurler olsun. Henuz dogum yapmayanlar da bir an once evlatlarına saglikla kavussun insallah.
Sağlıkla büyüt canım hayırlı evlat olsun inşallahKızlar doğum oldu çok şükür bende sapsarı oğluma kavuştum yanı başımda artık Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Dualarınız icin cok tesekkur ederim. 6 saatte suni sanciyla dogum gerçekleşti. 8cmde dayanamayack gibi olsamda hemen bitti kavuştum bebeğime. Darısı bekleyenlerimizin başına![]()
Dualarımız seninle canım, sağlıkla gelsin kızçenizGünaydın kızlar. Uzun zamandır giremiyorum. Doğum yapan bayağı kişi olmuş. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Bende 10 ekim salı günü sabah 7 de yatış yapıyorum. Sezaryenle doğum yapcam. Sonunda kızıma kavusuyorum. Dualarinizda beni unutmayın.![]()
Gelişmeleri bekliyoruz, hayırlısı olsun inşallahÇocuk bir hafta geri çıkıyor CNm idrar biriktiriyorum bakalım sonucu ne çıkacak hayırlısı
Harikaymış gerçekten, ben masaj yapıyorum dedim, çocuğun yırtmasındansa benim kesmem daha iyi olur dikiş için dedi, tüm yaptıklarım boşa gitmiş gibi hissettimSaol canim amin.
Evet epizyosuz yapti doktorum bastan beri kesik atmiycam naturel bi dogum olacak demisdi.
Yok masaj falan yapmadim canim.
Nasil yapti bende bilmiyorum ama sabirla bekledi iki saat dogumhanede beni.
Cok sukur kendi yirtilmam bile yok suan tek sorunum biraz kalca agrim. Oturamiyorum. ayakta cin gibiyim :))
37+0dan selam olsun, erkek çocuğu için erken bir bekleyişteyim sanırımDoğum yapmayanlar bi el kaldırsın bakayım.![]()
Siz kaç günlüksünüz canım? Biz 20. Gündeyiz. Benim giderek psikolojim bozuluyor sanki. Süt yetmiyo, mama yetişmiyo. Kısır döngüdeyim. Birde büyük kızım iyice çıldırdı. Bugün elindeki biberonu atınca emzirdiğim kızın kafasına geldi. O ayrı streste, evimizde değiliz ben stresteyim.Herkes kırkı bekliyor sanrm.biz de kırkı dolsa daha iyi olur diye bekliyoruz
Üzülme canım benim oğlumun da iki kere dolanmış haberimiz olmadi hiç şükür sağlıklı doğdu. Inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğiniDr kontrolünden geldik. İlk defa bugün iyi haberlerle dönemedim. Moralim çok bozuk. Bebeğimin boynuna kordon dolanmış. 1 defa. Kan akışi ve kalp atışları normal dedi dr. En erken 1 hafta sonra doğum öneriyormuş. Normal de bekleyebilirsin ama doğum anında kalp atışları yavaşlarsa sezeryana alırız dedi. Ben o riske giremem zaten. Haftaya cumartesi tamam dedik. Ama ben bu 1 hafta nasıl bekleyeceğim. Ağla ağla bi hal oldum. Dua edin nolur![]()
Uyku düzenimiz yok canım ilk günler çok fazla uyuyordu şimdi de bazen saatlerce uyumuyor bazen de uyanası gelmiyor ,ilk üç gün mama artı meme veriyordum 4. Gün sütüm doldu dolduğu gibi mamayı bıraktım canımZanamm174 B Biravucmutluluk Kizlar bebeklerin uyku duzeni nasil.
Mama veriyormusunuz.
Benim sutum hala beyazlasmadi su gibi bazen doymuyormu diye dusunuyorum. Tecrubesizlik gercekten cok kotu
Gunde iki kez 15 cc mama veriyorum.
Dr kontrolünden geldik. İlk defa bugün iyi haberlerle dönemedim. Moralim çok bozuk. Bebeğimin boynuna kordon dolanmış. 1 defa. Kan akışi ve kalp atışları normal dedi dr. En erken 1 hafta sonra doğum öneriyormuş. Normal de bekleyebilirsin ama doğum anında kalp atışları yavaşlarsa sezeryana alırız dedi. Ben o riske giremem zaten. Haftaya cumartesi tamam dedik. Ama ben bu 1 hafta nasıl bekleyeceğim. Ağla ağla bi hal oldum. Dua edin nolur![]()
Bu haftadan sonra acamaz dedi. Yeri daraldığı için. Bana da aynısını söyledi. Şu anda acil bir durum yokmuş zaten. Ama insanda bi korku işte. Ya olursa diye. En erken cuma gün için sezeryan günü verdi. Bana kalsa daha erken de olabilir. Benim endişem bana bu hafta nasıl geçer. Hep ya birşey olursa diye.Kendini korkutma, ben doktora kordon dolanmasini sordugumda bana verdigi cevap suydu, kordon dolanmayan bebek yoktur bazisi acabilir bazisi acamaz. Dugun olup kan akisini engellemedigi surece biz aileye kordon dolandigindan soz etme ihtiyaci bile duymuyoruz
Norma dogumlar kordon dolanmasi risk olaboliyor, o riski almasan daha iyi tabiki...
Cok iyi anliyorum seni, 9 aydir igne kullaniyordum, sali gunune gun verdi doktorum da bana, bir hafta oncesi igneyi biraktik, igneyi biraktigimizdan beri piskopata dondum.Bu haftadan sonra acamaz dedi. Yeri daraldığı için. Bana da aynısını söyledi. Şu anda acil bir durum yokmuş zaten. Ama insanda bi korku işte. Ya olursa diye. En erken cuma gün için sezeryan günü verdi. Bana kalsa daha erken de olabilir. Benim endişem bana bu hafta nasıl geçer. Hep ya birşey olursa diye.
Bn bugn çok yorgun olduğumun farkına vardim :) bütün kemiklerm agriyo kızda iyi çok sükur hastaneydi kan tahliliydi falnn baya yorulmuş oda :/İki haftalık olduk teyzesi durumlar inişli çıkışlı daha tam düzene oturtamadık her şeyi uykuyu falan kırkının çıkmasını bekliyoz ki biraz alışsın diye ,senin prenses nasıl iyi mi sen nasılsın
Aynen öyle. Allah korusun bebeklerimizi. Bana da cuma için gün verdi. Daha erken olmaz mı diye sordum. Akcigerlerinde problem olur erken alırsak dedi. Telaş edecek durum yokmuş. Ama onu gel de bana anlat. Kuzenim bebeğini bu sebepten kaybetti 9. Ayda. Benim de hamileliğin başından beri en büyük korkum buydu.Cok iyi anliyorum seni, 9 aydir igne kullaniyordum, sali gunune gun verdi doktorum da bana, bir hafta oncesi igneyi biraktik, igneyi biraktigimizdan beri piskopata dondum.
9 aydir sanki o igneyi bir dakika gecirirsem saatinden bebegimi kaybedecekmis gibi hissediyordum, cantamda, esimin cantasinda, annemde,arabada, bir suru yerde birer tane yedek tutuyordum. Simdi igneyi birakinca sanki her saniye bebegim beni terk edecekmis korkusuyla uykumun icinde bile karnimi dinliyorum. Hayirlisiyla su sali gelip kucagima alsaydim, doktora keske daha erkene alsak dedim dogumu ama almiyor o da sanirim igneyi biraktigimiz tarihle de alakali...
Allaha teslim olmak lazim,o ne nasip ettiyse o...