• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Ayy kimler doğurdu takip edemedim :duduk:
Buraya giremedim çünkü iki gündür doğumhanedeydim
Normal ile başlayıp spinal sezeryan ile devam eden genel anesteziyle sonlanan bir doğum gerçekleştirdim :110:
6 ekim sabah 8:30 da kavuştuk oğlumla
Şimdi iyiyiz çok şükür
Oh gözün aydın. 2 gündür yazmayınca tahmin ettik doğurduğunu. Olsun sağlıkla dogmuş ya gerisi boş. Kontrol diye gidip doğum yapıp çıkmak da iyiymiş. Keşke benim de öyle olsa. Böyle ha doğdu ha doğacak diye beklemek strese sokuyor insanı. Çok korkuyorum doğumdan nedense. İnşallah Allah o gücü kuvveti verir. Size de sağlıklı güzel bir ömür diliyorum.

canım hayırlı olsun.
allah aşkına nst çok kötü ne demek??
ne kadar çok okudum açıklık 8 cm iken suni verileni, sezeryana alınanı... ilginç.
bir de doğumu hızlandırmak ne demek? doktorun yetişmesi gereken randevusu mu vardı? ay kusura bakma bunlar bana ddoktoların vermiş olduğu keyfi kararlar gibi geliyor. sinirlendim.
Ritmimiz düzensizdi bizim doğumu hızlandırmak derken ağrı bandıyla açılmayı hızlandırıyorlar aslında herşey yolundaydı ama ritmimiz iyice kötüleşince acil girdik ameliyata
Doktoruma güveniyorum baya keyfi konulanda vardır elbet ama bizimki zorunlu oldu baya

Direncini yükseltmeye çalış. Boğaz için ballı zencefil veya karabiber çayı iyi geliyor. Ben gripten o şekilde kurtulmuştum. Boğaz ağrısıyla başlamıştı benim de. Geçmiş olsun. C vitamini takviyesini de unutma.
Tamam canim cok tesekkur ederim ilac serum falan kullanmismiydin doktorun ne demisti

Geçmiş olsun canm gözün aydın. Aynı olayı bnm hastanede olduğum gün bi bayanda yaşadı o kadr sancı üzerine 8 cm açıklıkla ameliyata alındı. Hc belli olmuyo ne olacağı hakkında hayırlısı boyleyms demk ki.

Sağol canım
Hayırlısı böyleymiş
Şimdi iyiya kuzum o bana yetiyor :)

Allah hepimize yardim etsin size de cok gecmis olsun canim. Masallah rabbim hepimize bu gunleri gormeyi gosterdi, burda keseyi gordugumuz zamanlari konustuk birlikte, kaybetme korkularimizi, ilk hareketleri hep beraber paylastik, cok zorlu bir 9 aydi paylasarak kolaylastirdik ve ne mutlu sona geldik artik.

Bundan sonra cocugumu buyuturken topiginde takilir gazi nasil cikariyorsunuz vs diye konusur durururz artik:)

Sağol canım
Kalan herkeze dua ediyorum
Kolaylıkla kavuşursunuz inşallah

Çok geçmiş olsun canım,Rabbim sağlık sıhat versin oğlunla sana :)

Doğum yapan tüm arkadaşlarıma da gözünüz aydın olsun, sağlıkla büyütün evlatlarınızı inşaAllah.

Benim de tansiyonum yükseliyor bu ara bugün tansiyon takibi sonucu için doktora gideceğim duruma göre gün verebilirim dedi.

Sağlıkla kavuşalım tüm bekleyenler bebeklerimize inşaAllah,Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sağol canım
Sağlıkla kavuşun inşallah

Kizlar sayfalari tam okuyamadim.
@Kelebekk16 -Mavi -Mavi varsa diger dogum yapan arkadaslar gozunuz aydinn. Allah bagislasin.:)
@zafrina89 ne oldu?

Sağol canım darısı tüm bekleyenlere :)

Gözünüz aydın. Güle güle büyüt bebişini

Sağol kuzum

Oh gözün aydın. 2 gündür yazmayınca tahmin ettik doğurduğunu. Olsun sağlıkla dogmuş ya gerisi boş. Kontrol diye gidip doğum yapıp çıkmak da iyiymiş. Keşke benim de öyle olsa. Böyle ha doğdu ha doğacak diye beklemek strese sokuyor insanı. Çok korkuyorum doğumdan nedense. İnşallah Allah o gücü kuvveti verir. Size de sağlıklı güzel bir ömür diliyorum.

Teşekkür ederiz
Hayırlısını dile
Rabbim sağ salim kolay bi şekilde kavuşmayı nasip etsin hepinize

Sezeryandan cekinme nedenimiz tamamen ayniymis:) bana da hep hamilesin az yavas hareket et felan diyolar noluyosa sanki :)
Evet canim aynen banada oyle diyolardi agir agir yürü oraya uzanma onu kaldırma biraz uzan dinlen :) Ama iste allah dagina göre kis veriyo şükür ki sorunlu bi hamilelilk yasamadim yoksa yine sakınmazdim kendimi zor olurdu. sezeryan nihayetinde ameliyat kimisinde cok rahat oluyo kimisi yillarca bidaha eskisi gibi olamiyo. Ama ben normal icim her gün umut tukeniyo bebek kilo aldikca hayirlisi neyse o olsun artık zaten gününü tamamlamasinada kaldi 6 gün sonunda alacaklar heralde :KK43:

Sağol canım
Hayırlısı böyleymiş
Şimdi iyiya kuzum o bana yetiyor :)

Sağol canım
Kalan herkeze dua ediyorum
Kolaylıkla kavuşursunuz inşallah

Sağol canım
Sağlıkla kavuşun inşallah

Sağol canım darısı tüm bekleyenlere :)

Sağol kuzum

Teşekkür ederiz
Hayırlısını dile
Rabbim sağ salim kolay bi şekilde kavuşmayı nasip etsin hepinize
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün :)

O yuzden dedim ya normal dogumu nasil denemis diye garip geldi
Ben bir suru preeklamsiyle konustum inan cok degisik şeyler var dusun 23 tansiyonla dogum yapan var, 15 tansiyonla 30. Haftada bebegi alinanlar var ... Allah herkese yardımcı olsun ....

Bir kac kisi kaldik doğum yapmayan nerede toplancaz bundan sonra;)
Benim kiz 2 hafta gazsiz tuzsuzdu simdi bir gaz rafineri:)

Ben bir suru preeklamsiyle konustum inan cok degisik şeyler var dusun 23 tansiyonla dogum yapan var, 15 tansiyonla 30. Haftada bebegi alinanlar var ... Allah herkese yardımcı olsun ....

Bir kac kisi kaldik doğum yapmayan nerede toplancaz bundan sonra:KK66:
Benim kiz 2 hafta gazsiz tuzsuzdu simdi bir gaz rafineri:)

KAc kisi kaldik dogum yapmayan derken? Aga sen dogurdun ya?

Back