- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 34
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #29.981
Cok şükür doğdu canım. 6 saatte uslu uslu geldi oğluşum :)
Gözünüz aydın canım. Güle güle büyütün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok şükür doğdu canım. 6 saatte uslu uslu geldi oğluşum :)
Oh gözün aydın. 2 gündür yazmayınca tahmin ettik doğurduğunu. Olsun sağlıkla dogmuş ya gerisi boş. Kontrol diye gidip doğum yapıp çıkmak da iyiymiş. Keşke benim de öyle olsa. Böyle ha doğdu ha doğacak diye beklemek strese sokuyor insanı. Çok korkuyorum doğumdan nedense. İnşallah Allah o gücü kuvveti verir. Size de sağlıklı güzel bir ömür diliyorum.Ayy kimler doğurdu takip edemedim
Buraya giremedim çünkü iki gündür doğumhanedeydim
Normal ile başlayıp spinal sezeryan ile devam eden genel anesteziyle sonlanan bir doğum gerçekleştirdim
6 ekim sabah 8:30 da kavuştuk oğlumla
Şimdi iyiyiz çok şükür
Ritmimiz düzensizdi bizim doğumu hızlandırmak derken ağrı bandıyla açılmayı hızlandırıyorlar aslında herşey yolundaydı ama ritmimiz iyice kötüleşince acil girdik ameliyatacanım hayırlı olsun.
allah aşkına nst çok kötü ne demek??
ne kadar çok okudum açıklık 8 cm iken suni verileni, sezeryana alınanı... ilginç.
bir de doğumu hızlandırmak ne demek? doktorun yetişmesi gereken randevusu mu vardı? ay kusura bakma bunlar bana ddoktoların vermiş olduğu keyfi kararlar gibi geliyor. sinirlendim.
Tamam canim cok tesekkur ederim ilac serum falan kullanmismiydin doktorun ne demistiDirencini yükseltmeye çalış. Boğaz için ballı zencefil veya karabiber çayı iyi geliyor. Ben gripten o şekilde kurtulmuştum. Boğaz ağrısıyla başlamıştı benim de. Geçmiş olsun. C vitamini takviyesini de unutma.
Geçmiş olsun canm gözün aydın. Aynı olayı bnm hastanede olduğum gün bi bayanda yaşadı o kadr sancı üzerine 8 cm açıklıkla ameliyata alındı. Hc belli olmuyo ne olacağı hakkında hayırlısı boyleyms demk ki.
Allah hepimize yardim etsin size de cok gecmis olsun canim. Masallah rabbim hepimize bu gunleri gormeyi gosterdi, burda keseyi gordugumuz zamanlari konustuk birlikte, kaybetme korkularimizi, ilk hareketleri hep beraber paylastik, cok zorlu bir 9 aydi paylasarak kolaylastirdik ve ne mutlu sona geldik artik.
Bundan sonra cocugumu buyuturken topiginde takilir gazi nasil cikariyorsunuz vs diye konusur durururz artik:)
Çok geçmiş olsun canım,Rabbim sağlık sıhat versin oğlunla sana :)
Doğum yapan tüm arkadaşlarıma da gözünüz aydın olsun, sağlıkla büyütün evlatlarınızı inşaAllah.
Benim de tansiyonum yükseliyor bu ara bugün tansiyon takibi sonucu için doktora gideceğim duruma göre gün verebilirim dedi.
Sağlıkla kavuşalım tüm bekleyenler bebeklerimize inşaAllah,Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kizlar sayfalari tam okuyamadim.
@Kelebekk16 -Mavi varsa diger dogum yapan arkadaslar gozunuz aydinn. Allah bagislasin.:)
@zafrina89 ne oldu?
Gözünüz aydın. Güle güle büyüt bebişini
Oh gözün aydın. 2 gündür yazmayınca tahmin ettik doğurduğunu. Olsun sağlıkla dogmuş ya gerisi boş. Kontrol diye gidip doğum yapıp çıkmak da iyiymiş. Keşke benim de öyle olsa. Böyle ha doğdu ha doğacak diye beklemek strese sokuyor insanı. Çok korkuyorum doğumdan nedense. İnşallah Allah o gücü kuvveti verir. Size de sağlıklı güzel bir ömür diliyorum.
Evet canim aynen banada oyle diyolardi agir agir yürü oraya uzanma onu kaldırma biraz uzan dinlen :) Ama iste allah dagina göre kis veriyo şükür ki sorunlu bi hamilelilk yasamadim yoksa yine sakınmazdim kendimi zor olurdu. sezeryan nihayetinde ameliyat kimisinde cok rahat oluyo kimisi yillarca bidaha eskisi gibi olamiyo. Ama ben normal icim her gün umut tukeniyo bebek kilo aldikca hayirlisi neyse o olsun artık zaten gününü tamamlamasinada kaldi 6 gün sonunda alacaklar heraldeSezeryandan cekinme nedenimiz tamamen ayniymis:) bana da hep hamilesin az yavas hareket et felan diyolar noluyosa sanki :)
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün :)Sağol canım
Hayırlısı böyleymiş
Şimdi iyiya kuzum o bana yetiyor :)
Sağol canım
Kalan herkeze dua ediyorum
Kolaylıkla kavuşursunuz inşallah
Sağol canım
Sağlıkla kavuşun inşallah
Sağol canım darısı tüm bekleyenlere :)
Sağol kuzum
Teşekkür ederiz
Hayırlısını dile
Rabbim sağ salim kolay bi şekilde kavuşmayı nasip etsin hepinize
Ben bir suru preeklamsiyle konustum inan cok degisik şeyler var dusun 23 tansiyonla dogum yapan var, 15 tansiyonla 30. Haftada bebegi alinanlar var ... Allah herkese yardımcı olsun ....O yuzden dedim ya normal dogumu nasil denemis diye garip geldi
Canm kac günlük oldunuz, durumlar nasl?Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün :)
Ben bir suru preeklamsiyle konustum inan cok degisik şeyler var dusun 23 tansiyonla dogum yapan var, 15 tansiyonla 30. Haftada bebegi alinanlar var ... Allah herkese yardımcı olsun ....
Bir kac kisi kaldik doğum yapmayan nerede toplancaz bundan sonra
Benim kiz 2 hafta gazsiz tuzsuzdu simdi bir gaz rafineri:)
Dr hiç ilaç vermedi. Doğal yöntemlerle iyileşmen lazım dedi. Serum falan da yok. Kendi kendimi iyileştirdim.Tamam canim cok tesekkur ederim ilac serum falan kullanmismiydin doktorun ne demisti
İki haftalık olduk teyzesi durumlar inişli çıkışlı daha tam düzene oturtamadık her şeyi uykuyu falan kırkının çıkmasını bekliyoz ki biraz alışsın diye ,senin prenses nasıl iyi mi sen nasılsınCanm kac günlük oldunuz, durumlar nasl?
Canım çok şükür daha iyiz. Ama 2 tane çok zor, uykusuzluğa alışamadım oğlumda biraz toparlandı. Hayırlısı ile 40ı çıkarsak daha iyi olur belkiYenidunya3 canım nasılsın? Nasıl gidiyor ikizlerle yeni hayatın? Oglun iyileşti mi?
Yok CNm gün falan vermiyor bekletebildikleri kadar bekletecekler beni pazartesi cikarir büyük ihtimalle tansiyonun kaç çıkıyor bnm ki 14 e9Benim idrar da protein yok ama tansiyon düzensiz diye doktor bekletmem bebeği dedi, gün falan vermiyormu senin ki?
Ben :) varım şekerimDoğum yapmayanlar bi el kaldırsın bakayım.
Ben de varım tosunumla oooyy 39+1Doğum yapmayanlar bi el kaldırsın bakayım.
bende yapmadım bekliyoruz bakalım 16 ekim sezeryan tarihim o zamana kadar bekler mi bilmem bir günüm bir günüme uymuyor artıkDoğum yapmayanlar bi el kaldırsın bakayım.
38+5 ten selam olsun:) yikilmadik ayaktayizDoğum yapmayanlar bi el kaldırsın bakayım.