• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Dogum yapanlari tebrik ediyorum saglikla buyutun bebislerinizi :KK200: ben nst ye gidiyorum hic sanci cikmiyor ama aksamlari cok sancim oluyor duzensiz oldugu icin onemsemiyorum. Birde doktor senin miadin dolmus dedi ama 38+3 um daha miadim nasil doluyor anlamadim:) hurma yiyip egzersizlere baslasam mi ne dersiniz?
Başla tabi ki 39.hafdasın ideal doğum haftası

Canim organlari gelisiyosa hic üzülme küçük cocuk dogduktan sora daha cabuk toparlanirmis. Ki gerçekten cevremdede öyle gördüm. Benimki iri bebek ama genetik bizde ailede hatta sulalede kuzenlerde falan bile 4 ten asagi hic yok geneli 4400 4600 civarı. Bebegin zayif olmasi sağlıksiz sisman olmasi saglikli anlamina gelmiyo. Organ gelisimi yerindeyse dogumuda rahat olur oyle düşün. Bende nasil doguracam derdindeyim

Organları gelişiyo canım çok şükür ama 5 haftadır 100 gram dahi almadı üzülüyorum beslenemiyor diye . Allah yardımcın olsun canım hayırlısı nasılsa öyle doğsun ille de normal doğurcan diye bişey yok sağ salim doğsunda varsın sezeryan olsun.

Kızlar benim de tansiyon 17 11 çıktı doğum servisinde yım kan sonuçlarını bekliyorum dua edin Rabbim hepimize evlatları mizah şag saglim kavuşmayı nasip etsin
Korkma ben 19la doğum yaptım, Allah ikinizide sağ salim kurtarsın ;)

belki senin bünyen ona alışıktır benim ki 11 7 civarlarıydı hep ilk defa bugün yüksek çıktı ztn başım çatlıcak gibi ağrıo hala 12den sonra da bişey yiyip içme dediler susuzluktan ölcem bu gidişle şimdiden karnım guruldamaya başladı doğuma enerji fln kalmıcak
Aklım sende. Naptın doğum yaptın mı? Merak ettim. Güzel haberlerini bekliyoruz hadi.

Dogum yapanlara hayirli olsuncok takip edemiyorum isimleri. ekim geldi bebislerde gelmeye hizla basladi masallah.
zafrina89 zafrina89 canim saglikla al kucagina insallah bebegini. Son durumun nedir umarim iyisinizdir

Gecenlerde biri bebegim karnimdayken biyerlerini çıtlatıyo demisti kimdi o . 2 gündür hiç hareket etmeden yattigim halde bi çıtlatma sesi geliyo karnımdan ama cook tuhaf boyle bisey yapabiliyolar midir ki yapsalarda ses gelir mi hem su gibi onlar nasıl cıtlatcaklar bi yerlerini cok ilginc geliyo bu sesi duymak :KK71:

Back