- 3 Eylül 2013
- 295
- 199
- 303
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.941
Allah kolaylık versin. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallahKizlar bende hastanedeyim. Tansiyonum yukseldi suni sancı veriliyor. Dua edin
Gecmis olsun canim. Neden sezeryanla almiyorlar? Suni sanci tansiyon yuksekken tehliekli degil mi?Kizlar bende hastanedeyim. Tansiyonum yukseldi suni sancı veriliyor. Dua edin
dogum yapan arkadaslar bebişlerine kavusunca unuttu burayı bi sessizlik var burda bugun. Bizde yapsak artık da ilgilensek bebişlerimizle. Zaman geçmiyor sabrım kalmadı
Canım Allahm kolaylık versn inslh bir avazda doğurursun ..
Amin insallah sagolun :)Allah kolaylık versin. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Bana sordular ilk. Bende normali denemeyi istedim. Tehlike görülürse sezeryan olur herhalde bilemedimGecmis olsun canim. Neden sezeryanla almiyorlar? Suni sanci tansiyon yuksekken tehliekli degil mi?
Hatta bana spinal yaptilar istemedigim halde doğum ve tum uyusma iyi değilmiş... ama arkadasin farklıdır, turlu turlu vakalar var bu işte.Gecmis olsun canim. Neden sezeryanla almiyorlar? Suni sanci tansiyon yuksekken tehliekli degil mi?
AnlamadimHatta bana spinal yaptilar istemedigim halde doğum ve tum uyusma iyi değilmiş... ama arkadasin farklıdır, turlu turlu vakalar var bu işte.
Allah yardımcın olsun canım. Bence de normal diye ısrar etme. Yüksek tansiyon tehlikeli. Allah korusun.Amin insallah sagolun :)
Bana sordular ilk. Bende normali denemeyi istedim. Tehlike görülürse sezeryan olur herhalde bilemedim
Ateşin varsa dr bilgilendir. Soğuk algınlığı hepimiz geçirdik ama ateş yoktu bende. Geçmiş olsunKizlar bugun biraz usuttum sanirim bogazim sızlıyor hafif atesim de var.nane limon ictim terleyip atmaya calisiyorum ama korkuyorum bebegime zarari olmasindan:/
deli cesareti canim hic dogum yapmadim ya ondanNe cesaret sendeki de. Ben 4 kilonun üstü olsa normal doğum istemezdim. Yazık kız, kendine acı biraz. Neyse şaka bi yana hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Evet canim haklisin insan vicdan yapar üzülur tabiki ama doktorun sorun yok diyorsa kalbini ferah tut dogumlarimiz yaklasti sora moral bozarsan süt geri teper. Simdi kilo almasada ihtiyaci olan vitaminleri senden bi sekilde aliyo ama dogduktan sora süt vermek zorundasin ve stres ve moral sütün en büyük düşmanı o yuzden elinden geleni yap icini rahat tutmaya calis. Saglicakla gelip buyusun ler inşallahOrganları gelişiyo canım çok şükür ama 5 haftadır 100 gram dahi almadı üzülüyorum beslenemiyor diye . Allah yardımcın olsun canım hayırlısı nasılsa öyle doğsun ille de normal doğurcan diye bişey yok sağ salim doğsunda varsın sezeryan olsun.
deli cesareti canim hic dogum yapmadim ya ondanama genetigime güveniyorum canim yakin akrabalarim annem hep bu kilolarda normal dogum yapmislar kuzenlerim falan. Ki doktora ben kendime guveniyom demiştim oda dedi evet catin da rahat gercekten boyunda uzun 4300 e kadar normal yapabilirsin gibi dedi. Aslinda canimda tatlidir aciya pek gelemem ama basa gelen cekilir hallederim diyorum:) bide ben hiparaktif gibiyim biraz hop oturup kalkarim kendime ozenli degilim is yapma agir kaldirma falan hamilelikte bile dikkat etmedim karakterim oyle o yuzden sora sezeryan bana sıkıntı çıkarır diye dusunuyorum. Ama rabbim hanhisu hayirliysa hepimize onu nasip etsin
Evet canim haklisin insan vicdan yapar üzülur tabiki ama doktorun sorun yok diyorsa kalbini ferah tut dogumlarimiz yaklasti sora moral bozarsan süt geri teper. Simdi kilo almasada ihtiyaci olan vitaminleri senden bi sekilde aliyo ama dogduktan sora süt vermek zorundasin ve stres ve moral sütün en büyük düşmanı o yuzden elinden geleni yap icini rahat tutmaya calis. Saglicakla gelip buyusun ler inşallah
Ayy kimler doğurdu takip edemedimNe cok dogum olmus oyle:) herkesin bebisi hayirli olsun:) kalanlara da allah tez zamanda kavusmayi nasip etsin saglik sihatle.
-Mavi sen hala bekliyon mu:)
Bak dedim:) kesin dedim dogurdu bu kiz:) hayirli olsun bebisim:)Ayy kimler doğurdu takip edemedim
Buraya giremedim çünkü iki gündür doğumhanedeydim
Normal ile başlayıp spinal sezeryan ile devam eden genel anesteziyle sonlanan bir doğum gerçekleştirdim
6 ekim sabah 8:30 da kavuştuk oğlumla
Şimdi iyiyiz çok şükür
Yuksek tansiyon tehlikeli hatta tum bedeni uyusturup ameliyat bile etmiyorlar, normal doğumda tavsiye edilmiyor diyorum .Anlamadim
Sağol kuzumBak dedim:) kesin dedim dogurdu bu kiz:) hayirli olsun bebisim:)
Nasil oldu o normal ile baslayip spinal sezeryan ile devam edip genel anesteziyle sonlanan dogum bir detay ver hele:)
Masallah sana:) benim normal dogum sansim zTen yok deneyemem o yuzden ama, seninki epey macerali olmus hakikaten:)Sağol kuzum
Kontrole gelmiştim nst miz iyi çıkmayınca doğumu hızlandırmaya karar verdik
Doğumhaneye yatttım
Vajene ağrı bandı kondu
Kısa sürede sancı 5 dk bir 120 lere kadar çıktı
24 saat sonra açıklığımda tamamlanmak üzereydi
Tamam dedim doğurucam :)
Bu arada sancılar dayanılmayacak gibi değilmiş hiç gözünüzde büyütmeyin
Ben baya güle oynaya çektim sancıları
Herneyse 24 saat sonra doğum doktoru kontrole geldiğinde nstnin çok kötü olduğunu hemen ameliyata alacağını söyledi
Ben ne olduğunu anlamadan 5 dk da belden iğne yapıldı bile
Operasyonun ortasında tansiyonu çok yüksek dediler gerisi yok
O kısımda genel anestezi yapmışlar uyandığımda başımda bir sürü doktor ve üzeri giydirilmiş oğlum vardı :)
3 ü bir arada doğum yaptım :)
Hiç korkmayın Rabbim hepsinin kolaylığını veriyor başka bi cesaret geliyor insana
O yuzden dedim ya normal dogumu nasil denemis diye garip geldiYuksek tansiyon tehlikeli hatta tum bedeni uyusturup ameliyat bile etmiyorlar, normal doğumda tavsiye edilmiyor diyorum .
Benimki panikten olmuş olabilirMasallah sana:) benim normal dogum sansim zTen yok deneyemem o yuzden ama, seninki epey macerali olmus hakikaten:)
Neyse su an onemli olan ikinizin de iyi olmasi... tansiyon neden yukdeldi acaba ameliyatta? Bugunlerde herkes yuksek tansiyondan sikayetci, ne olduysa bunyelere:)
Cok sukur atlatmissiniz darisi basima insallah:)
Taburcu oldun mu
Epizyosuz normal doğum mu, tebrik ederim, perine masajı yapmış mıydın canım? Bebişi sağlıkla büyütün inşallahKizlar hepiniz sagolun saat 5de normal dogumla kizimi kucagima aldim.
Dogum cok zordu. Dun aksamdan beri sanci cekiyorum yaklasik iki satte yaptim dogumu. Cok uzun surdu.
Ama kesiksiz dikissiz sifir yiltilma olmadan yaptim dogumumu.
Kizim 3500 kiloydu 3 kilo dogdu.
Amin canım, sen de güle güle büyüt bebeğiniKızlar saat 5te spinal sezaryen doğum yaptım. Açılmam 5cm olduğu halde doğmadı doktor çatı muayenesi yaptı meğer çatım darmış. Tek söyleyeceğim şey iki doğum şeklide zor. Ama anne olmak onun kokusunu hissetmek paha biçilemez. Allah en kısa zamanda sizede kolay doğum nasip etsin.
Hayırlısıyla gelsinler de normal sezaryen fark etmez, hayırlı evlat olsun inşallahBende normal doğum istiyorduk ama nasıl olduysa çatı muayenesinde kanamam çok oldu durmadi çocuğun kalp atışlarda çok hizlaninca acil sezeryana aldı çok şükür oda bende iyiyiz nasip böyleymiş doğum yapanlara hayırlı olsun yapicaklarada Rabbim yardım etsin
Durumun nedir canım? Güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar benim de tansiyon 17 11 çıktı doğum servisinde yım kan sonuçlarını bekliyorum dua edin Rabbim hepimize evlatları mizah şag saglim kavuşmayı nasip etsin
37den itibaren hurmaya başlayabilirdin, geç olsun da güç olmasın :) Günde 3-5 tane önerdi drum. Egzersizleri de 1 saate kadar yürüyüş uygun dedi, tabi bunlar benim içinDogum yapanlari tebrik ediyorum saglikla buyutun bebisleriniziben nst ye gidiyorum hic sanci cikmiyor ama aksamlari cok sancim oluyor duzensiz oldugu icin onemsemiyorum. Birde doktor senin miadin dolmus dedi ama 38+3 um daha miadim nasil doluyor anlamadim:) hurma yiyip egzersizlere baslasam mi ne dersiniz?
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım, güzel haberlerle gelKizlar bende hastanedeyim. Tansiyonum yukseldi suni sancı veriliyor. Dua edin
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini, hayırlı evlat olsun inşallah, umarım en kısa sürede toparlanırsın sen deAyy kimler doğurdu takip edemedim
Buraya giremedim çünkü iki gündür doğumhanedeydim
Normal ile başlayıp spinal sezeryan ile devam eden genel anesteziyle sonlanan bir doğum gerçekleştirdim
6 ekim sabah 8:30 da kavuştuk oğlumla
Şimdi iyiyiz çok şükür
Benimki panikten olmuş olabilir
Çok hızlı bi geçiş oldu
Birde oğlum iyimi endişesiyle yükseldi sanırım
Taburcu olmadım iki üç gün daha kalıcaz
Sen çok daha kolay bir doğum yaşarsın inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?