2017 EKİM Anne adayları

Canım Allahm kolaylık versn inslh bir avazda doğurursun ..
Allah kolaylık versin. Sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah
Amin insallah sagolun :)
Gecmis olsun canim. Neden sezeryanla almiyorlar? Suni sanci tansiyon yuksekken tehliekli degil mi?
Bana sordular ilk. Bende normali denemeyi istedim. Tehlike görülürse sezeryan olur herhalde bilemedim

Kizlar bugun biraz usuttum sanirim bogazim sızlıyor hafif atesim de var.nane limon ictim terleyip atmaya calisiyorum ama korkuyorum bebegime zarari olmasindan:/

Gecmis olsun canim. Neden sezeryanla almiyorlar? Suni sanci tansiyon yuksekken tehliekli degil mi?
Hatta bana spinal yaptilar istemedigim halde doğum ve tum uyusma iyi değilmiş... ama arkadasin farklıdır, turlu turlu vakalar var bu işte.

Kizlar bugun biraz usuttum sanirim bogazim sızlıyor hafif atesim de var.nane limon ictim terleyip atmaya calisiyorum ama korkuyorum bebegime zarari olmasindan:/
Ateşin varsa dr bilgilendir. Soğuk algınlığı hepimiz geçirdik ama ateş yoktu bende. Geçmiş olsun

Ne cesaret sendeki de. Ben 4 kilonun üstü olsa normal doğum istemezdim. Yazık kız, kendine acı biraz. Neyse şaka bi yana hakkında hayırlısı neyse o olsun.
deli cesareti canim hic dogum yapmadim ya ondanama genetigime güveniyorum canim yakin akrabalarim annem hep bu kilolarda normal dogum yapmislar kuzenlerim falan. Ki doktora ben kendime guveniyom demiştim oda dedi evet catin da rahat gercekten boyunda uzun 4300 e kadar normal yapabilirsin gibi dedi. Aslinda canimda tatlidir aciya pek gelemem ama basa gelen cekilir hallederim diyorum:) bide ben hiparaktif gibiyim biraz hop oturup kalkarim kendime ozenli degilim is yapma agir kaldirma falan hamilelikte bile dikkat etmedim karakterim oyle o yuzden sora sezeryan bana sıkıntı çıkarır diye dusunuyorum. Ama rabbim hanhisu hayirliysa hepimize onu nasip etsin
Evet canim haklisin insan vicdan yapar üzülur tabiki ama doktorun sorun yok diyorsa kalbini ferah tut dogumlarimiz yaklasti sora moral bozarsan süt geri teper. Simdi kilo almasada ihtiyaci olan vitaminleri senden bi sekilde aliyo ama dogduktan sora süt vermek zorundasin ve stres ve moral sütün en büyük düşmanı o yuzden elinden geleni yap icini rahat tutmaya calis. Saglicakla gelip buyusun ler inşallah

Sezeryandan cekinme nedenimiz tamamen ayniymis:) bana da hep hamilesin az yavas hareket et felan diyolar noluyosa sanki :)

Ne cok dogum olmus oyle:) herkesin bebisi hayirli olsun:) kalanlara da allah tez zamanda kavusmayi nasip etsin saglik sihatle.

-Mavi sen hala bekliyon mu:)
Ayy kimler doğurdu takip edemedim
Buraya giremedim çünkü iki gündür doğumhanedeydim
Normal ile başlayıp spinal sezeryan ile devam eden genel anesteziyle sonlanan bir doğum gerçekleştirdim
6 ekim sabah 8:30 da kavuştuk oğlumla
Şimdi iyiyiz çok şükür

Bak dedim:) kesin dedim dogurdu bu kiz:) hayirli olsun bebisim:)

Nasil oldu o normal ile baslayip spinal sezeryan ile devam edip genel anesteziyle sonlanan dogum bir detay ver hele:)

Bak dedim:) kesin dedim dogurdu bu kiz:) hayirli olsun bebisim:)

Nasil oldu o normal ile baslayip spinal sezeryan ile devam edip genel anesteziyle sonlanan dogum bir detay ver hele:)
Sağol kuzum

Kontrole gelmiştim nst miz iyi çıkmayınca doğumu hızlandırmaya karar verdik
Doğumhaneye yatttım
Vajene ağrı bandı kondu
Kısa sürede sancı 5 dk bir 120 lere kadar çıktı
24 saat sonra açıklığımda tamamlanmak üzereydi
Tamam dedim doğurucam :)
Bu arada sancılar dayanılmayacak gibi değilmiş hiç gözünüzde büyütmeyin
Ben baya güle oynaya çektim sancıları
Herneyse 24 saat sonra doğum doktoru kontrole geldiğinde nstnin çok kötü olduğunu hemen ameliyata alacağını söyledi
Ben ne olduğunu anlamadan 5 dk da belden iğne yapıldı bile
Operasyonun ortasında tansiyonu çok yüksek dediler gerisi yok
O kısımda genel anestezi yapmışlar uyandığımda başımda bir sürü doktor ve üzeri giydirilmiş oğlum vardı :)
3 ü bir arada doğum yaptım :)
Hiç korkmayın Rabbim hepsinin kolaylığını veriyor başka bi cesaret geliyor insana

Masallah sana:) benim normal dogum sansim zTen yok deneyemem o yuzden ama, seninki epey macerali olmus hakikaten:)

Neyse su an onemli olan ikinizin de iyi olmasi... tansiyon neden yukdeldi acaba ameliyatta? Bugunlerde herkes yuksek tansiyondan sikayetci, ne olduysa bunyelere:)

Cok sukur atlatmissiniz darisi basima insallah:)

Taburcu oldun mu

Benimki panikten olmuş olabilir
Çok hızlı bi geçiş oldu
Birde oğlum iyimi endişesiyle yükseldi sanırım
Taburcu olmadım iki üç gün daha kalıcaz
Sen çok daha kolay bir doğum yaşarsın inşallah kuzum

A Arya Stark hayırlı evlat olsun canım güle güle büyütün
Epizyosuz normal doğum mu, tebrik ederim, perine masajı yapmış mıydın canım? Bebişi sağlıkla büyütün inşallah

Amin canım, sen de güle güle büyüt bebeğini

Hayırlısıyla gelsinler de normal sezaryen fark etmez, hayırlı evlat olsun inşallah

Kızlar benim de tansiyon 17 11 çıktı doğum servisinde yım kan sonuçlarını bekliyorum dua edin Rabbim hepimize evlatları mizah şag saglim kavuşmayı nasip etsin
Durumun nedir canım? Güzel haberlerinizi bekliyoruz

37den itibaren hurmaya başlayabilirdin, geç olsun da güç olmasın :) Günde 3-5 tane önerdi drum. Egzersizleri de 1 saate kadar yürüyüş uygun dedi, tabi bunlar benim için

Kizlar bende hastanedeyim. Tansiyonum yukseldi suni sancı veriliyor. Dua edin
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım, güzel haberlerle gel

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini, hayırlı evlat olsun inşallah, umarım en kısa sürede toparlanırsın sen de

Gecmis olsun canim Allah Hayirli ugurlu anali babali buyutmeyi nasip eylesin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…