• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Hepsinin stresi ayrı benimkide hiç kilo almıyor :KK43:
Canim organlari gelisiyosa hic üzülme küçük cocuk dogduktan sora daha cabuk toparlanirmis. Ki gerçekten cevremdede öyle gördüm. Benimki iri bebek ama genetik bizde ailede hatta sulalede kuzenlerde falan bile 4 ten asagi hic yok geneli 4400 4600 civarı. Bebegin zayif olmasi sağlıksiz sisman olmasi saglikli anlamina gelmiyo. Organ gelisimi yerindeyse dogumuda rahat olur oyle düşün. Bende nasil doguracam derdindeyim

kızlar yatışımı yaptm ebe muayene etti 3 cm açılmam nstde sancılarm var biraz açılma ilerleyecek mi die beklicez ilerlemezse propez mi ne yapcaklarmış alttan fitil

Canım hayırlısıyla bebeğini kucağına al inşallah. Ne çok doğum olmuş hadi bakalım sıra sende :anne::halay:

Canim organlari gelisiyosa hic üzülme küçük cocuk dogduktan sora daha cabuk toparlanirmis. Ki gerçekten cevremdede öyle gördüm. Benimki iri bebek ama genetik bizde ailede hatta sulalede kuzenlerde falan bile 4 ten asagi hic yok geneli 4400 4600 civarı. Bebegin zayif olmasi sağlıksiz sisman olmasi saglikli anlamina gelmiyo. Organ gelisimi yerindeyse dogumuda rahat olur oyle düşün. Bende nasil doguracam derdindeyim
Ne cesaret sendeki de. Ben 4 kilonun üstü olsa normal doğum istemezdim. Yazık kız, kendine acı biraz. Neyse şaka bi yana hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Bende normal doğum istiyorduk ama nasıl olduysa çatı muayenesinde kanamam çok oldu durmadi çocuğun kalp atışlarda çok hizlaninca acil sezeryana aldı çok şükür oda bende iyiyiz nasip böyleymiş doğum yapanlara hayırlı olsun yapicaklarada Rabbim yardım etsin
Gözün aydn canm hayırlısı boyleyms. Riske atmamak iyi olmuş kanamalı doğumlar baya riskli oluyo . Geçmiş olsun

Kızlar benim de tansiyon 17 11 çıktı doğum servisinde yım kan sonuçlarını bekliyorum dua edin Rabbim hepimize evlatları mizah şag saglim kavuşmayı nasip etsin
Canm durumun nasıl inslh sağ saglim kavuşun bebeginle. Sen stres olma bir durum olursa anında doğuma alırlar :)

Geçmiş olsun canım. Hemen doğuma almazlar zannedersem. Tansiyonun düşer inşallah. Arkadaşımın 22. Haftadan sonra hep yüksek tansiyonu vardı. Bi sorun olmadı. Kontrol altına alırlar.
İnşallah CNm bekliyorum

Canm durumun nasıl inslh sağ saglim kavuşun bebeginle. Sen stres olma bir durum olursa anında doğuma alırlar :)
Amin cnm stresli değilim bekliyorum

Niye canm gelmedi mi sütün ? İnslh en yakın zamanda emzirirsn. Bnmkinde bildiğin ip var :KK51: tek kesi yapmış çapraz şekilde bnde otururken zorlandm baya bugn iyiym bugn de kızı hastaneye aldılar sarılık değeri yüksekms ışık tedavisi başladılar. :KK43:
Ik gunler gelmemisti mama verdik simdide ona alisti ki sutumde az geliyor ondanda sanirim. Bizimkide 1 gun sariliktan kalmisti cok zor dimi eve gelip tekrar evde olmamasi.

Kızlar doktordan geldim. Sancı Yok açılma yok bebek Doğum kanalına girmemiş. Açılma olmadan Doğum kanalına girmeden sunni vermek uygun değil dedi. Ayın 12sinde sabahtan gel açılman vs varsa deneriz yoksa öğleden sonra alırız hazırlıklı gel dedi:KK1: 39+6olmuş olacağım. Bebeğin kilosunu ölçemedi en son 3800g dı. Göbeği ekrana sığmadı. Sizce beklemek için ısrar etmeli miyim?

Kizlar tansiyonum hep 11 7. 11 8 olurdu az once olctum iki defa 16 11 olmus. Saglik ocağına geldim yanlis mi diye. Cokmu yuksek ben anlayamadim. Birsey olmaz dimi

Bu tansiyon sorunu ne boyle acaba herkeste ya. Benim de 2 gun once 14 9 cikti. Yarim saat sonra 11 7 11 8 cikti. Doktor ertesi gun tekrar cagirdi 12 7 cikti o zaman da. Acaba son zamanlarda boyle tansiyon artisi mi yasaniyo genelde. Yoksa benim hep 12 8 11 8 cikardi

Dogum yapanlari tebrik ediyorum saglikla buyutun bebislerinizi :KK200: ben nst ye gidiyorum hic sanci cikmiyor ama aksamlari cok sancim oluyor duzensiz oldugu icin onemsemiyorum. Birde doktor senin miadin dolmus dedi ama 38+3 um daha miadim nasil doluyor anlamadim:) hurma yiyip egzersizlere baslasam mi ne dersiniz?

Back