- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 34
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.801
ay seni gördükçe ben korktum büyük ihtimal bnm doktorda suni deneyelim olmadı sezaryen dicek ama hem acıyı çekip hem doğuramamaktan korkuyorumInsallah canim evet. Korkuyorum sezaryenden napcam bilmiyorum o kadar sanciya nasil acilmiyo anlamiyorum
sen nasılsınBazen böyle durumlar olabiliyor. Ama sezaryenden de korkma lütfen.
Çok sevindik canım. Gözün aydın. Bebeğin ve sana ailenle birlikte sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum.Iyi geceler kızlar bugün kızımı kucağıma aldım sezeryan la yarıdan bayilttilar Rabbim sizleri de kurtarsinnn
Benim ağrılarım devam ediyor. Ama şiddetli değil, bir şiddetlense gidicem ama yoksen nasılsın
Hayırlısı olsun canım. Sezeryan daha kolay bence. Ben de normalden korkuyorum. Birkaç saattir yazmadığına göre doğum gerçekleşmiştir diye umuyorum. İyi haberlerini bekliyoruz.Insallah canim evet. Korkuyorum sezaryenden napcam bilmiyorum o kadar sanciya nasil acilmiyo anlamiyorum
Suyun geldi mi?Benim ağrılarım devam ediyor. Ama şiddetli değil, bir şiddetlense gidicem ama yok
Doğum yaptın mı? Merak ettik. İnşallah sen de bebeğin de iyisinizdir.İyi Akşamlar kızlar. Yarın sabah 8 de yatışim yapılacak. Sezeryana gircem. ogleye kadar bitmiş olur buyuk ihtimalle. Dualarinizi bekliyorum. İnşallah oğlum da bende sağlıkla çıkarız hastaneden.
Sende durumlar nasıl? Yok mu bir belirti?ay seni gördükçe ben korktum büyük ihtimal bnm doktorda suni deneyelim olmadı sezaryen dicek ama hem acıyı çekip hem doğuramamaktan korkuyorum
Allah yardımcın olsun. Korkma. Hayırlısıyla kavuşacaksın bebeğine.Kızlar dua edin kontrole geldim ama çatı muayeneside çok kanama oldu yatış yaptim sezeryan olucaz
7 dkda fln diince doğuma gitmişsindr die düşündüm :)Benim ağrılarım devam ediyor. Ama şiddetli değil, bir şiddetlense gidicem ama yok
yok :) bn normalden ümidimi kestim gibi bişey akşama kontrol var bakalım ne dicek doktor bebek hala mideme yapışık resmen hiç aşağı fln inmediSende durumlar nasıl? Yok mu bir belirti?
Canım Allah yardımcın olsun biz sürekli normal doğuma odaklanıyoruz ama hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kucakla inş bebişiniKızlar dua edin kontrole geldim ama çatı muayeneside çok kanama oldu yatış yaptim sezeryan olucaz
Güzel haberlerini bekliyoruz canımAğrılarım şiddetlendi uyuyamıyorum 7 dkda bir kasıklarıma ve belime vuran bir ağrı var.
Sorunun tam muhatabı ben değilim ama yazmak istedim :) Drum sezaryende olsa normal de olsa paçalı korse al dedi.Paçaların kesmesinden endişeleniyorum hafta sonu dükkana gidince karar veririmGunaydın hanımlar. Hastanede olup dogum bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun. Sağ salim kavuşun inşallah sıra bizede gelsin
Doğum yapan arkadaslar korse kullanan var mı aranızda? Varsa nasıl bir korse terchi ettiniz
Sağlıkla al bebişi kucağına, güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar dua edin kontrole geldim ama çatı muayeneside çok kanama oldu yatış yaptim sezeryan olucaz
ben o paçalı korsede sıkılır boğulurum gibi gelio paçası ne işe yarıyormuş peki önemli olan karnı toplaması değil mi bn 12 kg aldım bacaklarımda bişey yok bide dikişlerle külotlu kısım zorlamaz mı bi de bedeni nasl tutturcaksn :) bnm doktor erkek olduğu için hiç böyle şeylerde öneri de bulunmuoGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Sorunun tam muhatabı ben değilim ama yazmak istedim :) Drum sezaryende olsa normal de olsa paçalı korse al dedi.Paçaların kesmesinden endişeleniyorum hafta sonu dükkana gidince karar veririm
Sağlıkla al bebişi kucağına, güzel haberlerinizi bekliyoruz
çatı muayenesinde nasıl çok kanama olabiliyor??Kızlar dua edin kontrole geldim ama çatı muayeneside çok kanama oldu yatış yaptim sezeryan olucaz
ayyyy keşke yaaa :) bu sancılar çok kötü ama bunlar daha da doğum sancısı değilse bundan güçlüsüne dayanamam galiba :)7 dkda fln diince doğuma gitmişsindr die düşündüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?