2017 EKİM Anne adayları

Gunaydın hanımlar. Hastanede olup dogum bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun. Sağ salim kavuşun inşallah sıra bizede gelsin

Doğum yapan arkadaslar korse kullanan var mı aranızda? Varsa nasıl bir korse terchi ettiniz

Insallah canim evet. Korkuyorum sezaryenden napcam bilmiyorum o kadar sanciya nasil acilmiyo anlamiyorum
ay seni gördükçe ben korktum büyük ihtimal bnm doktorda suni deneyelim olmadı sezaryen dicek ama hem acıyı çekip hem doğuramamaktan korkuyorum

Insallah canim evet. Korkuyorum sezaryenden napcam bilmiyorum o kadar sanciya nasil acilmiyo anlamiyorum
Hayırlısı olsun canım. Sezeryan daha kolay bence. Ben de normalden korkuyorum. Birkaç saattir yazmadığına göre doğum gerçekleşmiştir diye umuyorum. İyi haberlerini bekliyoruz.

Kızlar dua edin kontrole geldim ama çatı muayeneside çok kanama oldu yatış yaptim sezeryan olucaz
Canım Allah yardımcın olsun biz sürekli normal doğuma odaklanıyoruz ama hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla kucakla inş bebişini

candy4 aklım sende kaldı güzel haberlerini bekliyoruz

Ağrılarım şiddetlendi uyuyamıyorum 7 dkda bir kasıklarıma ve belime vuran bir ağrı var.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım

Sorunun tam muhatabı ben değilim ama yazmak istedim :) Drum sezaryende olsa normal de olsa paçalı korse al dedi.Paçaların kesmesinden endişeleniyorum hafta sonu dükkana gidince karar veririm

Kızlar dua edin kontrole geldim ama çatı muayeneside çok kanama oldu yatış yaptim sezeryan olucaz
Sağlıkla al bebişi kucağına, güzel haberlerinizi bekliyoruz

ben o paçalı korsede sıkılır boğulurum gibi gelio paçası ne işe yarıyormuş peki önemli olan karnı toplaması değil mi bn 12 kg aldım bacaklarımda bişey yok bide dikişlerle külotlu kısım zorlamaz mı bi de bedeni nasl tutturcaksn :) bnm doktor erkek olduğu için hiç böyle şeylerde öneri de bulunmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…