• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Gözün aydin olsun ve geçmiş olsun saglikla büyüt bebisini canim Darisi bizlere inşallah. Peki senin vucudunda el ayak falan odem siskinlik varmiydi. Bende iri bebegi ulturason yanilgisina güvenerek normal dogurmaya calisiyom da benim sisim falan yok acaba bebek kilosunda fark cikarmi cikmazmi diyom

Benim dikislerin sayisi olmazmis estetik dikis icten dikis attim dedi o yuzden sayilmaz dedi dr sordumda. Ama bi kac ayri yerde sikisim var mesela biri vajina kismi icerde biri yan tarafta yirilma var dedi dikti. Birde popomda o nasil oldu hic anlamadim. Ama en cok popo kismindaki acidi. Diger kadinlar bi hafta oturamaz sen bikac gun sonra oturmussundur dedi evet oturdum bikacgun sonra ama canim aciyodu. Dikisler icten estetik dikis oldugu icin bakim yapmana gerek yok temiz tut yeter dedi. Hic bakim yapmadim ama ilk gunler acisi nedeniyle parol kullandim cok agri oldugunda. Dogum sonrasi benim tansiyon ve kan degeri dusmustu kan degerim 6 ya dusmus. Ertesi gun 8e yukselmese hastahaneden cikarmiycaklardi allahtan yukseldi. Yururken fln gozum karariyodu lavaboya zor gidiyodum. Sen ne guzel ilk gun emzirmissin. Ben emziremiyrm hala cok ozeniyorim
Niye canm gelmedi mi sütün ? İnslh en yakın zamanda emzirirsn. Bnmkinde bildiğin ip var :KK51: tek kesi yapmış çapraz şekilde bnde otururken zorlandm baya bugn iyiym bugn de kızı hastaneye aldılar sarılık değeri yüksekms ışık tedavisi başladılar. :KK43:

Kizlar hepiniz sagolun saat 5de normal dogumla kizimi kucagima aldim.
Dogum cok zordu. Dun aksamdan beri sanci cekiyorum yaklasik iki satte yaptim dogumu. Cok uzun surdu.
Ama kesiksiz dikissiz sifir yiltilma olmadan yaptim dogumumu.
Kizim 3500 kiloydu 3 kilo dogdu.
Cataldaki sure mi 2 saat canm ?

yok :) bn normalden ümidimi kestim gibi bişey akşama kontrol var bakalım ne dicek doktor bebek hala mideme yapışık resmen hiç aşağı fln inmedi
canm benimde ayni ya 39 bugün bitiyo hala midemde agzimdan çıkacak artik sipam diyorum. Bi gram asagi inme yok. Normalden ümidi kesmistim bende doktor cok istiyon normali pazartesiye kadar daha bekleyelim bakalim dedi. 4150 olmuştu dün 4300 olana kadar normal icin beklicez ama tosun pasa ne karnima sığıyo nede gelmeye niyeti var. Ustelik gecen cuma nişanımda geldi ama danci acilma sifir Sen gittinmi doktora ne dedi . Kendime teselli ariyom:) son anda da asagi inebilirmis ama sende kesme ümidi

Doğum yapan taze anneciklerim bebişlerinizin son ölçümleri ile doğum kilolari nasil kilolari kac dediler kac çıktı size zahmet yaziverseniz. Ben normal dogumu iri bebekle biraz ona güvenerek bekliyorum ama bana cesaret olsun. Yada yakın zamanda cevrenizden duyduğunuz farklari da yazarmisiniz lütfen lütfeeeenn:110::anne::KK17:

Kızlar saat 5te spinal sezaryen doğum yaptım. Açılmam 5cm olduğu halde doğmadı doktor çatı muayenesi yaptı meğer çatım darmış. Tek söyleyeceğim şey iki doğum şeklide zor. Ama anne olmak onun kokusunu hissetmek paha biçilemez. Allah en kısa zamanda sizede kolay doğum nasip etsin.

Doğum yapan taze anneciklerim bebişlerinizin son ölçümleri ile doğum kilolari nasil kilolari kac dediler kac çıktı size zahmet yaziverseniz. Ben normal dogumu iri bebekle biraz ona güvenerek bekliyorum ama bana cesaret olsun. Yada yakın zamanda cevrenizden duyduğunuz farklari da yazarmisiniz lütfen lütfeeeenn:110::anne::KK17:
Benim de dört gün önce 3800g çıkmıştı. Doktor sezeryandan hiç bahsetmiyor. Bu güzel birşey ams garipsedim :oops: yarın yine gideceğim 4kg üzeri olmasından çekiniyorum hala gelmeye niyeti de yok:KK51:

Dogum cok zordu. Dun aksamdan beri sanci cekiyorum yaklasik iki satte yaptim dogumu. Cok uzun surdu.

Ooo maşallah canım, gözün aydın çok sevindim senin için, normal olması da çok iyi olmuş, darısı bizim başımıza hayırlısıyla

Kızlar saat 5te spinal sezaryen doğum yaptım. Açılmam 5cm olduğu halde doğmadı doktor çatı muayenesi yaptı meğer çatım darmış. Tek söyleyeceğim şey iki doğum şeklide zor. Ama anne olmak onun kokusunu hissetmek paha biçilemez. Allah en kısa zamanda sizede kolay doğum nasip etsin.
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Doğum çok zor. Ben tırsmaya başladım. Bi an önce doğursak da kurtulsak modundayım artık.

Gözün aydn canm . Dedigin gbi ikiside zor ama kucağına alınca unutuyorsun suan diyolr nasldi doğum anlatsna kesik kesik hatırlıyorum unuttm gitti .. zorlasamda hatırlayamıyorum :)

Geçmiş olsun canım. Gözün aydın. Kavuşmuşsun bebeğine. 2 saat uzunmuş. 15 dakika falan sürüyor diye biliyordum.

Gözün aydin olsun ve geçmiş olsun saglikla büyüt bebisini canim Darisi bizlere inşallah. Peki senin vucudunda el ayak falan odem siskinlik varmiydi. Bende iri bebegi ulturason yanilgisina güvenerek normal dogurmaya calisiyom da benim sisim falan yok acaba bebek kilosunda fark cikarmi cikmazmi diyom
Banami yazdin bilmiyorum ama saol canim yok brnde sislik yoktu.
Kilo farki mutlaka cikiyor. Ama hep eksik cikiyor. Soylenen kilodan dusuk doguyor
Cataldaki sure mi 2 saat canm ?
Evet canim doktor ve ebe elimden neler cekdi:(
Ooo maşallah canım, gözün aydın çok sevindim senin için, normal olması da çok iyi olmuş, darısı bizim başımıza hayırlısıyla
Amin canim saol darisi basiniza

Geçmiş olsun canım. Gözün aydın. Kavuşmuşsun bebeğine. 2 saat uzunmuş. 15 dakika falan sürüyor diye biliyordum.
Saol canim. Evet ben cok zorlandim bi turlu ikinamadim sekilden sekle girdim.
Saolsun doktorumda ebemde sabirla bekledi ne dersem yapti

Canim benim bebeğim 4.10 gr 54 cm dogdu çok şükür ama sezeryan oldum. Ben en son gittiğimde 3250 diyorlardı bir hafta önce

Banami yazdin bilmiyorum ama saol canim yok brnde sislik yoktu.
Kilo farki mutlaka cikiyor. Ama hep eksik cikiyor. Soylenen kilodan dusuk doguyor

Evet canim doktor ve ebe elimden neler cekdi:KK43:

Amin canim saol darisi basiniza
İkinamadin mi kuzum ya çok sürms o ağrıyla iki saat iyi durmussun bnm yarm saat sürdü ikinmaktan boğaz kemiklerim ağrımsti çıktığımda . Neyse ki atlattın gözün aydın . Rabbim gönlüne gore verdi çok sükur dikisinde yokmuş inslh çabucak toparlarsn.. doğumdan sonra da 1 gün gün aynı sancı cekiyorsun rahim toparlaniyo çünkü aynı kasılmalara benziyor .

Geçmiş olsun.

Gözün aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Doğum çok zor. Ben tırsmaya başladım. Bi an önce doğursak da kurtulsak modundayım artık.
Ay valla zormuş :( tabi o insanın ağrı eşiğine bağlı benim ki baya düşükmüş doktorum öyle söyledi. En kısa zamanda sende ve burda bekleyenlerde yapar Allah yar ve yardımcınız olsun:KK200:

Gözün aydn canm . Dedigin gbi ikiside zor ama kucağına alınca unutuyorsun suan diyolr nasldi doğum anlatsna kesik kesik hatırlıyorum unuttm gitti .. zorlasamda hatırlayamıyorum :)
Allah razı olsun aynen doğum anı çok farklı kendi bebeğime odaklandım ne zaman onu aldılar ohh dedim sonrasını hatırlamıyorum :)

Benim de dört gün önce 3800g çıkmıştı. Doktor sezeryandan hiç bahsetmiyor. Bu güzel birşey ams garipsedim :oops: yarın yine gideceğim 4kg üzeri olmasından çekiniyorum hala gelmeye niyeti de yok:KK51:
ayy inşallah cok kilo almadan hayirlisiyla seninde normal olur canim
Benim doktor ben cok istedigim icin sınıra kadar bekliyor. Bence sende normal dogum gecikmesin diye biseyler yapmalisin hurma böğürtlen cayi falan yiyip iciyom ben. Cunku son zamanlarda daha hizli aliyi kilo

Back