• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Merak ettim seni canım ne dicek dr.un ama ritmik sancıları bekle diyebilir herhalde
Şimdi eve geldim canım. Doktor burda beklemeni istemem devamlı ebeler açıklığına bakıp duracak dedi. Sancıların düzene girince 5 dakikaya düşünce gel dedi. Birde nişan bazen erken belirebiliyor ama doğum zaman alıyor dedi.

Sağol canm. Senin doğum nasıl gecti suni mi almistn?
Evet canim suni sanci aldim. Aslinda kisa sürdü 6 saatte dogum yaptim. Ama sonrasinda kansizlik ve tansiyon sorunu fln yasadim digumdan sonra bayginlik gecirdim fln baya fenaydi alttan dikisler popomda bile vardi. Bi hafta oturamadim ilk gun bi daha dogummu asla diyodum ve resmen kabus gibiydi. Simdi hatirlamaya calisiyrmda parca parca hatirliyrm kotu anlari insan gercekten unutuyormus 15 gunde bile dusun:)) gerci o dertlerin yerini yenisi aldi ondanda olabilir

:) Doğumdan sonra stres dahada artıyor sanki yada bn ilk günlerde olduğumdan doydumu korktumu aman bilmem sarilik oldu mu faln derken. Yuregin ağzında :)
Ben var ya cok evhamli pimpirikli biriyim en ufak seyi buyuturde buyuturum:( ama baskalarina pozitif seyler soylerim olumlu dusunmelerine yardimci olur rahatlatirim kendime gelince foss hic soz geciremem:işsiz:bebek dogunca artik ne olurum Allah bilir :olamaz:

Evet canim suni sanci aldim. Aslinda kisa sürdü 6 saatte dogum yaptim. Ama sonrasinda kansizlik ve tansiyon sorunu fln yasadim digumdan sonra bayginlik gecirdim fln baya fenaydi alttan dikisler popomda bile vardi. Bi hafta oturamadim ilk gun bi daha dogummu asla diyodum ve resmen kabus gibiydi. Simdi hatirlamaya calisiyrmda parca parca hatirliyrm kotu anlari insan gercekten unutuyormus 15 gunde bile dusun:)) gerci o dertlerin yerini yenisi aldi ondanda olabilir
Canm snde bnm gbi dogum sonrası zorlanmssin .. bnde ne olur ne olmaz diye saatlerce aç bırakıldığım.icin tabi bide doğumda enerjim bittiği için doğum sonrasında nefes bile almaz zoruma gidiyordu dusun yemek faln yedikce duzeldim :)) ve aynı dediğin gbi şuanda hatrlamaya çalışıyorm hc kotu olarak kalmamış aklımda doğduğu an ağlaması ilk emzirmem faln böyle şeyler daha net :) bu arada dikisin kac tane ? Bakımını nasl yaptn bnde dikkat ediyorum bunuda atlatsaydk ;)

Nasılsınız hatunlar
Bir gelişme yaşayan varmı?

ay sancıyı çektin inşallah hayırlısıyla açılmanda olur bir an önce

Kuzum bozma moralini inşallah bi an çnce başlar hızla tamamlanır açılman
Insallah kizlar yaaa
Suniyi aldim sanci var acilma hic olmamis uc sattir agri cekiyorum.
Allah hepimize yardim etsin :(
Yarin sabaha kadar olmazsa sabah bidaha sanci vercekler

Back