• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Insallah canim dua edin bana :KK43:
Canım bence Kabul etme suni sancıyı araştır istersen böyle kendi sancın açılman yokken suni verilince hep sezeryanla bitiyor. Aceleye gerek yok git yat evinde bebeğini DE strese sokma suni bebeği strese sokuyor kanala inmiyor sen de boşuna çekme hiç çok yıpratıcı suni

Aminnn inşallah canım

Başka bi doktorla daha görüşsen canım? Ablam 4.5 kg doğurmuştu. üstelik hastanr ortamı da değildi ebedeydi. Hem usg ölçümü + - 400 gr yanılabiliyor.

Hadi inşallah tüm grup bekleyenleri ile beraber. Sağlıkla kavuşmak nasib olsun :KK36:
Bu bana normal doguma acik kapi birakan tek doktordu canim devlet hastanesi ve dier doktorlar direk sezeryan dedi. Bugunde 4150 cikti bebis kilo alimi yavaslamis biraz pazartesine kadar daha beklicez ben cuma sezeryani goze alarak gitmiştim ama cok rahatladim biraz daha umut dogdu normal icin. Bu doktor hem cok iyi gerçekten bu saatten sora ne derse ona guvenicem artik hayirlisi yalniz simdide korku sardi iyimiii:KK49:o_O

İyi Akşamlar kızlar. Yarın sabah 8 de yatışim yapılacak. Sezeryana gircem. ogleye kadar bitmiş olur buyuk ihtimalle. Dualarinizi bekliyorum. İnşallah oğlum da bende sağlıkla çıkarız hastaneden.
Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla al bebeğini kucağına.

Cook sukur ki normal cikti ay bu dr beni oldurecek bana stresten baska bisey yasatmadi :ruh:neyse soru isareti kalmamis oldu hamdolsun Hoppa
Dedim sana:) zaten bu haftalarda maksimum kan akisi yavas cikabilir, o zaman da beklemeden seseryan yapmak isteyebilir ennnn kou ihtimal yani. Ki o bile yokmus bak:) icin rahatlasin artik gecmis olsun

Nasılsınız hatunlar
Bir gelişme yaşayan varmı?

Benim dogum 10 ekime kaldi:) doktorumun sehir disina cikmadi gerekiuomus:) beklemeye devam

Gelcen mi pesimden?

İyi Akşamlar kızlar. Yarın sabah 8 de yatışim yapılacak. Sezeryana gircem. ogleye kadar bitmiş olur buyuk ihtimalle. Dualarinizi bekliyorum. İnşallah oğlum da bende sağlıkla çıkarız hastaneden.

Hadi hayirlisi olsun kuzum rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Canım bence Kabul etme suni sancıyı araştır istersen böyle kendi sancın açılman yokken suni verilince hep sezeryanla bitiyor. Aceleye gerek yok git yat evinde bebeğini DE strese sokma suni bebeği strese sokuyor kanala inmiyor sen de boşuna çekme hiç çok yıpratıcı suni
Bende oyle dusunuyorum canim sbah doktor gelsin bi muayene etsin bakalim ne diycek.
Dualarımız seninle. Hadi bakalım bir an önce al bebeğini kucağına. Sancı devamlı var mı? Yoksa arada bir mi geliyo?
Devamli var aradabir bikac dakika kesiliyor sadece

bana kalsa çoktan denerdim :KK70:
adamı ikna edemiyorum 30dan beri yasak olunca bişey olursa diye ödü kopuo anlattım aslında ama doktor da bişey demeyince korkuyo hala milletin doktoru öneri de bulunuo yürü ilişki olsun şu olsun bu olsun bnm ki bi tek beklicez diyo
Göğüslere masaj yapmayı denedin mi, uyarıp doğumu başlatmak niyetim, sanırım 39a ulaşırsam yapacağım şeyler bunlar :)

Çok şükür benimde rahat geçiyor hamileligim. Bikac haftadir dizlerimde bileklerimde ve özellikle ayaga kalktigimda ayaklarım cok agriyor. Dr soyledigimde daha cumlemin sonu gelmeden her konu gibi Normaaaal diyor:) çok şükür bugunumuze canım ekim ayı bekleme ayı olacak bize. Hayırlı zamanda sağlığıyla gelsin hepimizin yavruları inşallah❤

Ayy evet pagan angel pagan angel bu sabah gözlerimi açtım çok şükür bu gecede bitti bugun eve döncez inşallah diye mutlu oldum. Daha haftam belki erken ama sonuçta hikayeleri okuyorum bikac saat once dr.a gidiyolar bisey yok sonra sanci baslayip ayni gun dogum yapanlar var. Seninle günlerimiz yakın. Kac haftada bir gidiyosun randevuya?
Haftada 1e çıktı kontrolüm, nstde sancı yok, bende ağrı sızı da yok, hiç gelmeyecekmiş gibi takılıyoruz daha:halay:

Tam da bu hàldeyim daha wc'nin kapisindan çıkarken tekrar döndüğüm oluyo:)
Eki Görüntüle 2051733
Al benden de o kadar, bu kadar olamaz diyorum ama hakikaten oluyor:deli:

Kizlar hastaneye yattim iki gun yatis verdi.
Gunde iki kere hap olarrak suni sanci alcam.
Iki gun icinde dogumum olur insallah.
Doktorumda bende 40i gecmesini istemedik.
suan 1.5 santim acilmam var.
Bana Dua edin iki gunden az sursun
İnşallah 2 günden az sürer canım bir an önce sağlıkla gelir bebişin

37+6 yim bebis 3200 53 cm olmus 12 ekime gun verdi doktor 39+0 da alicak daha once kendi gelmek istemezse tabi:) tarih belli olunca beklemek kolay geliyoo:)
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebiş
Ne guzel az kalmis ben de birazdan gitcem kontrole hersey istedigim gibi gelismezse ve sezeryan olmk zorunda kalirsam ben de 12 ekim isticem tarih. Babacigimin dogum gunuydu 12 ekim. Ve babami kaybettigim ay hamile kaldim. :KK43:
İnşallah gönlüne göre olur her şey canım

Canım kolayca ilerler inşallah
Bende yatış yaptım bakalım nasıl ilerleyecek süreç
Ben hala sıfır sancı sıfır açılma
Nasılsın canım durum nedir?

Kızlar sabah uyandığımda nişanım gelmişti. Dünden de 1.5 cm açıklık var demişti doktor. Bugğn zaten kontrol günümdü geldim. Ne sancı var ne bir şey :) ilk olcak nasipse bu işler nasıl ilerliyor hala anlamış değilim :)
48 saat içinde doğumu beklerim ben açıkçası, sende son durum nasıl?

Kizlar pubis kemigi biraz basik dedi doktor yaa boyle olup normal doguran yok mu acaba
Bana da öyle dedi, omuzları geniş olursa ya da 4 kiloyu geçerse normal zor olabilir demişti. Pazartesi 2960 gram çıktı, 36+2de. 4 kiloyu geçmez herhalde ama omuzları bilemeyeceğim:KK48:
İnşallah sağ salim kucağına alırsın oğluşunu, güzel haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinle

Iyi geceler kızlar bugün kızımı kucağıma aldım sezeryan la yarıdan bayilttilar Rabbim sizleri de kurtarsinnn
Gözünüz aydın canım, güle güle büyütün, hayırlı evlat olsun inşallah

Göğüslere masaj yapmayı denedin mi, uyarıp doğumu başlatmak niyetim, sanırım 39a ulaşırsam yapacağım şeyler bunlar :)

Haftada 1e çıktı kontrolüm, nstde sancı yok, bende ağrı sızı da yok, hiç gelmeyecekmiş gibi takılıyoruz daha:halay:

Al benden de o kadar, bu kadar olamaz diyorum ama hakikaten oluyor:deli:

İnşallah 2 günden az sürer canım bir an önce sağlıkla gelir bebişin

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebiş

İnşallah gönlüne göre olur her şey canım

Nasılsın canım durum nedir?

48 saat içinde doğumu beklerim ben açıkçası, sende son durum nasıl?

Bana da öyle dedi, omuzları geniş olursa ya da 4 kiloyu geçerse normal zor olabilir demişti. Pazartesi 2960 gram çıktı, 36+2de. 4 kiloyu geçmez herhalde ama omuzları bilemeyeceğim:KK48:

İnşallah sağ salim kucağına alırsın oğluşunu, güzel haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinle

Gözünüz aydın canım, güle güle büyütün, hayırlı evlat olsun inşallah
Ağrılarım şiddetlendi uyuyamıyorum 7 dkda bir kasıklarıma ve belime vuran bir ağrı var.

:KK43: ayy inşaAllah normal yolla alırsın bebeğini kucağına. O kadar sancıyı yaşayıpta sezaryene alınmak kötü :KK43:
Insallah canim evet. Korkuyorum sezaryenden napcam bilmiyorum o kadar sanciya nasil acilmiyo anlamiyorum :(

Dedim sana:) zaten bu haftalarda maksimum kan akisi yavas cikabilir, o zaman da beklemeden seseryan yapmak isteyebilir ennnn kou ihtimal yani. Ki o bile yokmus bak:) icin rahatlasin artik gecmis olsun
O ihtimalden dolayi gittim sirf ama cok sukur bisey cikmadi da rahatladim vallahi :)

Back