• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Sabaha karşı duşa girdim orda engel olamadım ama benden su aktı. Ayıptır söylemesi zaten son zamanlar hep sıkışık geziyorum idrar mıydı yoksa su muydu hala çözemedim. İnsan ilk çocukta çok tecrübesiz :KK43:
suyunu bi kontrol ettir bari hastaneye gidicek misin sancı mı bekliosun

Kızlar merhabalar Allah kısmet ederse ekim annesi olacagım 38+4üm salı günü 3 cm acılmam vardı ama hic sancım olmadıgı için dr eve gönderdi hala da sancı kasılma yok ama yoğun kıvamlı akıntım var nişan degil kesinlikle cnkü günde 4-5 defa oluyo bunu yasayan var mı dr gitmeli miyim ?

Hastanedeyim şuan açılmam 3 cm olmuş yatış verdiler dua edin bana korkmaya başladım cesaretim gitti :KK43:
deme öyle canım hayırlısıyla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin Allah keşke bende sağlıkla normal doğurabilsem biraz açılmam olsa suniyi denemekten çekinmicem ama hiç açılmam yoktu en son

Kızlar merhabalar Allah kısmet ederse ekim annesi olacagım 38+4üm salı günü 3 cm acılmam vardı ama hic sancım olmadıgı için dr eve gönderdi hala da sancı kasılma yok ama yoğun kıvamlı akıntım var nişan degil kesinlikle cnkü günde 4-5 defa oluyo bunu yasayan var mı dr gitmeli miyim ?
son zamanlar akıntı yoğunlaşabiliyomuş bnm bi kaç haftadır yoğun bi akıntım var kokusuz doktor son zamanlar normal dedi ama aklına çok takıldıysa bi doktoruna danış

Gunaydın hanımlar. Hastanede olup dogum bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun. Sağ salim kavuşun inşallah sıra bizede gelsin

Doğum yapan arkadaslar korse kullanan var mı aranızda? Varsa nasıl bir korse terchi ettiniz
Ben korse kullanyrm.medukalletden alabilirsin sexaryan sonrası korse de veriyorlar zaten.benimki dikdörtgen seklinde yandan cirtcirtli.

Akıntı bir belirti ama doğumun başladıgını göstermez. Sancın olursa git doktora. Ama yine de bilgilendir doktorunu.

Göğüslere masaj yapmayı denedin mi, uyarıp doğumu başlatmak niyetim, sanırım 39a ulaşırsam yapacağım şeyler bunlar :)

Haftada 1e çıktı kontrolüm, nstde sancı yok, bende ağrı sızı da yok, hiç gelmeyecekmiş gibi takılıyoruz daha:halay:

Al benden de o kadar, bu kadar olamaz diyorum ama hakikaten oluyor:deli:

İnşallah 2 günden az sürer canım bir an önce sağlıkla gelir bebişin

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebiş

İnşallah gönlüne göre olur her şey canım

Nasılsın canım durum nedir?

48 saat içinde doğumu beklerim ben açıkçası, sende son durum nasıl?

Bana da öyle dedi, omuzları geniş olursa ya da 4 kiloyu geçerse normal zor olabilir demişti. Pazartesi 2960 gram çıktı, 36+2de. 4 kiloyu geçmez herhalde ama omuzları bilemeyeceğim:KK48:

İnşallah sağ salim kucağına alırsın oğluşunu, güzel haberlerinizi bekliyoruz, dualarımız sizinle

Gözünüz aydın canım, güle güle büyütün, hayırlı evlat olsun inşallah

Bizde bugun tekrar gittik eger bas guzel bi sekilde yerlesirse once normal deneriz dedi. Olmazsa sezeryana doneriz dedi

Dogumlar gerceklesti mi kizlar? Ne durumdasiniz? Insallah sıkıntısız bir dogum olur

Kızlar biz çıktık şuan odamizdayiz çok şükür oğlum da bende iyiyiz. Biraz cok ağrım var ama olsun değer herseye darısı tüm bekleyenlere olsun ins. Bu arada spinal olcaktim uyusmadi o yüzden genel oldum biraz zor uyandım ama mama falan verilmedi çok şükür bebeğime :))
Gözün aydın. Çok şükür kavuştun bebeğine. Darısı başımıza.

Canm snde bnm gbi dogum sonrası zorlanmssin .. bnde ne olur ne olmaz diye saatlerce aç bırakıldığım.icin tabi bide doğumda enerjim bittiği için doğum sonrasında nefes bile almaz zoruma gidiyordu dusun yemek faln yedikce duzeldim :)) ve aynı dediğin gbi şuanda hatrlamaya çalışıyorm hc kotu olarak kalmamış aklımda doğduğu an ağlaması ilk emzirmem faln böyle şeyler daha net :) bu arada dikisin kac tane ? Bakımını nasl yaptn bnde dikkat ediyorum bunuda atlatsaydk :KK66:
Benim dikislerin sayisi olmazmis estetik dikis icten dikis attim dedi o yuzden sayilmaz dedi dr sordumda. Ama bi kac ayri yerde sikisim var mesela biri vajina kismi icerde biri yan tarafta yirilma var dedi dikti. Birde popomda o nasil oldu hic anlamadim. Ama en cok popo kismindaki acidi. Diger kadinlar bi hafta oturamaz sen bikac gun sonra oturmussundur dedi evet oturdum bikacgun sonra ama canim aciyodu. Dikisler icten estetik dikis oldugu icin bakim yapmana gerek yok temiz tut yeter dedi. Hic bakim yapmadim ama ilk gunler acisi nedeniyle parol kullandim cok agri oldugunda. Dogum sonrasi benim tansiyon ve kan degeri dusmustu kan degerim 6 ya dusmus. Ertesi gun 8e yukselmese hastahaneden cikarmiycaklardi allahtan yukseldi. Yururken fln gozum karariyodu lavaboya zor gidiyodum. Sen ne guzel ilk gun emzirmissin. Ben emziremiyrm hala cok ozeniyorim

Kızlar biz çıktık şuan odamizdayiz çok şükür oğlum da bende iyiyiz. Biraz cok ağrım var ama olsun değer herseye darısı tüm bekleyenlere olsun ins. Bu arada spinal olcaktim uyusmadi o yüzden genel oldum biraz zor uyandım ama mama falan verilmedi çok şükür bebeğime :))
Gozun aydin Allah anali banali buyutmek nasip etsin

Kizlar hepiniz sagolun saat 5de normal dogumla kizimi kucagima aldim.
Dogum cok zordu. Dun aksamdan beri sanci cekiyorum yaklasik iki satte yaptim dogumu. Cok uzun surdu.
Ama kesiksiz dikissiz sifir yiltilma olmadan yaptim dogumumu.
Kizim 3500 kiloydu 3 kilo dogdu.

Back