2017 EKİM Anne adayları

Valla en akıllıca olanını yaparsın. Gidip kalmakla. Kendi evinde olsa misafir gibi davranıyorlar. En azından bu şekilde sen misafir olursun
Öyle canım temizlik yapmak zor olacak bizim için kimse bizim düzenimizi bizden iyi bilmiyor annemize kayınvalidemizede şurayı sil süpür temizle diyemiyoruz rahat olmuyor en güzeli gidip kalmak zaten yarım saatlik ilçe mesafesi bizimki çokta uzak değil

kızlar merhaba.
ben nasipse normal doğum istiyorum.
dün hastaneye gittiğimde doktor muayene ederken, nasılsa aklında sezeryan olacağım kalmış, haftaya salı gel alalım bebeği dedi.
sezeryan olacak olsaydım haftaya salı günü 38+1 olacaktım. nasıl o kadar erken gün verebiliyor ya? hani 39 da değil..

Ne guzel az kalmis ben de birazdan gitcem kontrole hersey istedigim gibi gelismezse ve sezeryan olmk zorunda kalirsam ben de 12 ekim isticem tarih. Babacigimin dogum gunuydu 12 ekim. Ve babami kaybettigim ay hamile kaldim.
Allah rahmet eylesin canim gonlune gore olur insallah ben daha erken tahmin ettim ama bebegin suyu falan iyi asagiyada inmemis oyuzden 39 da alalim dedi

Başlamış olması artı en azından
Şimdi ilaçlar ile daha hızlı ilerler inşallah
Benden bi kaç test istedi yarın akşam cıkacak sonuçlar ona göre suni sancı verecek yada bekleyeceğiz biraz daha
10 ekimde benmde gözüm var beklesem mi okdr

Saol canim seninde kolay ilerlesin insallah.
Bende 1.5 cm var ama hala sanci falan yok

Başlamış olması artı en azından
Şimdi ilaçlar ile daha hızlı ilerler inşallah
Benden bi kaç test istedi yarın akşam cıkacak sonuçlar ona göre suni sancı verecek yada bekleyeceğiz biraz daha

Kizlar Allah yardimciniz olsun bi cirpida kurtarsin insallah bi adim daha yaklasmissiniz doguma .. guzel dogum haberlerinizi bekliyoruz ..

Kızlar sabah uyandığımda nişanım gelmişti. Dünden de 1.5 cm açıklık var demişti doktor. Bugğn zaten kontrol günümdü geldim. Ne sancı var ne bir şey :) ilk olcak nasipse bu işler nasıl ilerliyor hala anlamış değilim :)

Bugün birçok doğum yapmış arkadaşlarıma ve idarecilere sordum. Sorun olmazmış. Herkes o şekilde almış. Devlet hastanesi benim aklımı karıştırdı. Keşke hiç gitmeseydim. Boşuna stres oldum.
Canm ben de ögretmenim.dogum yaptgm gun hastane dogum raporu verdi 3 tane.onunla milli egitimde ya esin ya sen kendi adina kaydettirsin ve kimlik başvurusunda bulunuyorsunuz.bir de doktordan izin icin bi rapor istedik kendi okulumuza sadece o raporu verdik

Allah rahmet eylesin canim gonlune gore olur insallah ben daha erken tahmin ettim ama bebegin suyu falan iyi asagiyada inmemis oyuzden 39 da alalim dedi

Sagol canm hepimiz icin hayirlisi olsun. Simdi nst bagladilar birazdan cati muayenesi yapcak cok korkuyorum ya bundan :)

Cook sukur ki normal cikti ay bu dr beni oldurecek bana stresten baska bisey yasatmadi neyse soru isareti kalmamis oldu hamdolsun
:) Doğumdan sonra stres dahada artıyor sanki yada bn ilk günlerde olduğumdan doydumu korktumu aman bilmem sarilik oldu mu faln derken. Yuregin ağzında :)

Niye soda icmek istemiyorsun. Bir eksisi mi var. Ben sürekli iciyorumda o yuzden soruyorum.
Yokcanim yanlis anladin eksisi yok tam tersi bende iciyordum hergun dedim.
Sonra biraktim icmeyi. Yarari var.

Kizlar pubis kemigi biraz basik dedi doktor yaa boyle olup normal doguran yok mu acaba

Merak ettim seni canım ne dicek dr.un ama ritmik sancıları bekle diyebilir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…