- 19 Ocak 2017
- 512
- 339
- 103
- 29
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.741
Öyle canım temizlik yapmak zor olacak bizim için kimse bizim düzenimizi bizden iyi bilmiyor annemize kayınvalidemizede şurayı sil süpür temizle diyemiyoruz rahat olmuyor en güzeli gidip kalmak zaten yarım saatlik ilçe mesafesi bizimki çokta uzak değilValla en akıllıca olanını yaparsın. Gidip kalmakla. Kendi evinde olsa misafir gibi davranıyorlar. En azından bu şekilde sen misafir olursun
İnş bişey çıkmaz canım stres yapmaKizlar hastaneye geldim doppler usg icin dualarinizi bekliyorum
Dene canım tutar inşSaol canim bende hastanede deneyeyim.
Bizde durum böyle canım ,maşallah şimdiki nesil yardım ediyor ya annem diyor baban çok yardım etmezdi Damadım öyle değil :))Doğum yapan anneler gerçekten böyle oluyo mu yoksa boşuna hayal kurmayalımmı:))
Eki Görüntüle 2051734
Allah rahmet eylesin canim gonlune gore olur insallah ben daha erken tahmin ettim ama bebegin suyu falan iyi asagiyada inmemis oyuzden 39 da alalim dediNe guzel az kalmis ben de birazdan gitcem kontrole hersey istedigim gibi gelismezse ve sezeryan olmk zorunda kalirsam ben de 12 ekim isticem tarih. Babacigimin dogum gunuydu 12 ekim. Ve babami kaybettigim ay hamile kaldim.
10 ekimde benmde gözüm var beklesem mi okdrBaşlamış olması artı en azından
Şimdi ilaçlar ile daha hızlı ilerler inşallah
Benden bi kaç test istedi yarın akşam cıkacak sonuçlar ona göre suni sancı verecek yada bekleyeceğiz biraz daha
Bence 40i cikana kadar yalnz kalmak iyi degil.muhakkak birileri olmalı.gelen ev isiyle ilgilenmeli anne de bebegiyleKizlar sizce bebek dogunca yalniz bakmak mi daha iyi olur yoksa 40i cikana kadar yanimizda biri mi kalsa daha iyi olur
Saol canim seninde kolay ilerlesin insallah.
Bende 1.5 cm var ama hala sanci falan yok
Başlamış olması artı en azından
Şimdi ilaçlar ile daha hızlı ilerler inşallah
Benden bi kaç test istedi yarın akşam cıkacak sonuçlar ona göre suni sancı verecek yada bekleyeceğiz biraz daha
Canm ben de ögretmenim.dogum yaptgm gun hastane dogum raporu verdi 3 tane.onunla milli egitimde ya esin ya sen kendi adina kaydettirsin ve kimlik başvurusunda bulunuyorsunuz.bir de doktordan izin icin bi rapor istedik kendi okulumuza sadece o raporu verdikBugün birçok doğum yapmış arkadaşlarıma ve idarecilere sordum. Sorun olmazmış. Herkes o şekilde almış. Devlet hastanesi benim aklımı karıştırdı. Keşke hiç gitmeseydim. Boşuna stres oldum.
Allah rahmet eylesin canim gonlune gore olur insallah ben daha erken tahmin ettim ama bebegin suyu falan iyi asagiyada inmemis oyuzden 39 da alalim dedi
Kizlar hastaneye yattim iki gun yatis verdi.
Gunde iki kere hap olarrak suni sanci alcam.
Iki gun icinde dogumum olur insallah.
Doktorumda bende 40i gecmesini istemedik.
suan 1.5 santim acilmam var.
Bana Dua edin iki gunden az sursun
Tut içinde hiç bırakma10 ekimde benmde gözüm var beklesem mi okdr
Niye soda icmek istemiyorsun. Bir eksisi mi var. Ben sürekli iciyorumda o yuzden soruyorum.Evet bende soda iciyordum once. Yine bssliycam yarindan itibaren icmeye.
Gunumde az ama bi gece bi gecedir mahvediyor.
:) Doğumdan sonra stres dahada artıyor sanki yada bn ilk günlerde olduğumdan doydumu korktumu aman bilmem sarilik oldu mu faln derken. Yuregin ağzında :)Cook sukur ki normal cikti ay bu dr beni oldurecek bana stresten baska bisey yasatmadineyse soru isareti kalmamis oldu hamdolsun
Hadi hayrlisi ile gelsin bebisin :)Amin insallah canim cok saol
Yarim saat oldu iceli henuz sanci gelmedi. Saol canim sicak dus aklimda alirim baslarsa. :)
Yokcanim yanlis anladin eksisi yok tam tersi bende iciyordum hergun dedim.Niye soda icmek istemiyorsun. Bir eksisi mi var. Ben sürekli iciyorumda o yuzden soruyorum.
Merak ettim seni canım ne dicek dr.un ama ritmik sancıları bekle diyebilir herhaldeKızlar sabah uyandığımda nişanım gelmişti. Dünden de 1.5 cm açıklık var demişti doktor. Bugğn zaten kontrol günümdü geldim. Ne sancı var ne bir şey :) ilk olcak nasipse bu işler nasıl ilerliyor hala anlamış değilim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?