• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

ay keşke sağlıkla kolaylıkla bi doğursam perş kontrol var bugün salı hala sancı yok okdr çömelme hareketi fln yapıyorum bacaklarım ağrıdı eğil kalk ama sancı yok tv izlerken bile ayak tabanlarımı birbirine yaslayıp oturuyorum faydası olur mu die yok anacım içtiğim progestanlar süper etki olarak döndü sanırım bana
O zaman son çare olarak ilişkiyi deneyebilirsin, ben olsam öyle yapardım yani, ha geldi ha gelecek derkene günü geldi yavrunun

Evet normal Doğum yapmayı istiyordum hala da istiyorum ama bu hafta gelmezse sanırım yapamayacağım:mad:
hayırlısıyla gelsin bakalım hangisi kısmet olacak :)

Canım 7 saat kadar kendi sancımı çekmiştim. Son 1 saat de suni sancı çekmiştim.
Ebe her baktığında 1-2 cm diyodu moralim bozuluyodu. Dedim açılma olmayacak galiba. Beni sezeryana alın. O da rahim inceliyo sancıyla birden açılır mrk etme demişti. Öyle de oldu. Normal doğumla kızıma kavuşmuştum çok şükür.

Bakalım oğlan nasıl bir hikayeyle gelecek. Merakla bekliyorum.
:KK64:

Senin TSH yüksek miydi canım? Bende troit hapı kullanıyorum da
sabreden derviş misali :) inşallah oğlun da sağ salim gelir zamanında

O zaman son çare olarak ilişkiyi deneyebilirsin, ben olsam öyle yapardım yani, ha geldi ha gelecek derkene günü geldi yavrunun

bana kalsa çoktan denerdim :D
adamı ikna edemiyorum 30dan beri yasak olunca bişey olursa diye ödü kopuo anlattım aslında ama doktor da bişey demeyince korkuyo hala milletin doktoru öneri de bulunuo yürü ilişki olsun şu olsun bu olsun bnm ki bi tek beklicez diyo

Canım 7 saat kadar kendi sancımı çekmiştim. Son 1 saat de suni sancı çekmiştim.
Ebe her baktığında 1-2 cm diyodu moralim bozuluyodu. Dedim açılma olmayacak galiba. Beni sezeryana alın. O da rahim inceliyo sancıyla birden açılır mrk etme demişti. Öyle de oldu. Normal doğumla kızıma kavuşmuştum çok şükür.

Bakalım oğlan nasıl bir hikayeyle gelecek. Merakla bekliyorum.
:KK64:

Senin TSH yüksek miydi canım? Bende troit hapı kullanıyorum da
Evet yuksekti canim 4.50ydi 75lik euthrox kullaniyorum.
Sen ne kullaniyorsun. Doktorun dogumdan sonrada devam et dedimi?

Evet yuksekti canim 4.50ydi 75lik euthrox kullaniyorum.
Sen ne kullaniyorsun. Doktorun dogumdan sonrada devam et dedimi?

Benim 8.5 du canım. Gebelik başında detaylı kan tahlilinde ortaya çıktı. İlk gebeliğimde yoktu. Nası oldu anlamadım.
Levotrion 50 lik kullanıyorum. Dahiliye takip ediyo onu. Doğumdan sonra da mutlaka devam edicez dedi. Doğum sonrası 1.5 ay sonrasına randevu verdi.

Ben sordum canim 40 gun yanimizda kalacak olanlar icinde fazla bence bunalabilirler hele bizde de lohusa kafasi olacak bakalim zaman ne gösterecek:)
Aynen bencede bunalmaları gerek ama yeni torun sevgisi onları 50 gün bile tutar :-) bu yüzden ben kayınvalideme gidip 10 gün kadar kalacam istediğim zaman evime dönerim bari

İnslh gönlüne gore olur canm sağlık ve sahatle:))

Aminnn inşallah canım

Dogmadi canim nişan geldi baska hic bisey yol ne sanci acilma. Yarin son kontrolume gidiyorum acilma falan yoksa hâlâ bebekde 4300 ü gecmisse (ki cumartesi 4100 olmustu bile) eger cuma günü sezeryan olacak 39+0da :KK43: nişan gelince çok heveslendim doğal dogum olacak diye suan ruhen cok kötüyüm niye bu kadar taktim bilmiyorum ama beni ondan ayiracaklar durduk yere gibi geliyo

Başka bi doktorla daha görüşsen canım? Ablam 4.5 kg doğurmuştu. üstelik hastanr ortamı da değildi ebedeydi. Hem usg ölçümü + - 400 gr yanılabiliyor.

Hadi inşallah tüm grup bekleyenleri ile beraber. Sağlıkla kavuşmak nasib olsun :KK36:

Yok yavrum ya nerdee :süslü:
Uyuyamıyorum artık
Paşamın hiççç gelmeye niyeti yok :p

Stres yapma canım. İlla çıkacak paşa. Son zamanlarının tadını çıkarıyodur karnında:KK66: ilk bebeğim de bende öyleydim. Hemen olsun isterdim. Şuan 2. Hamileliğim ve karnımda tutmaya çalışıyorum :KK70: temizliğim bitmedi. Hastane Çantamın ağzını kapatmadım. İsim konusunda eşimle ortak bi karar alamadık. Nevresim ve alt açma hala terzide :halay: bendeki rahatlık kimsede yoktur sanırım :işsiz:

Aynen bencede bunalmaları gerek ama yeni torun sevgisi onları 50 gün bile tutar :-) bu yüzden ben kayınvalideme gidip 10 gün kadar kalacam istediğim zaman evime dönerim bari

Valla en akıllıca olanını yaparsın. Gidip kalmakla. Kendi evinde olsa misafir gibi davranıyorlar. En azından bu şekilde sen misafir olursun :KK66:

Benim 8.5 du canım. Gebelik başında detaylı kan tahlilinde ortaya çıktı. İlk gebeliğimde yoktu. Nası oldu anlamadım.
Levotrion 50 lik kullanıyorum. Dahiliye takip ediyo onu. Doğumdan sonra da mutlaka devam edicez dedi. Doğum sonrası 1.5 ay sonrasına randevu verdi.
Benim once varmiydi bilmiyorum canim. Seninki cok yuksekmis Gebelik tahlilleriyle ortaya cikdi. Ama sanirim omrumuz boyunca ilac kullancaz.
Bende her ay duzenli gidiyorum.

bana kalsa çoktan denerdim :KK70:
adamı ikna edemiyorum 30dan beri yasak olunca bişey olursa diye ödü kopuo anlattım aslında ama doktor da bişey demeyince korkuyo hala milletin doktoru öneri de bulunuo yürü ilişki olsun şu olsun bu olsun bnm ki bi tek beklicez diyo
Canm sıcak suya otur bol bol :) rahim gevserse belki başlar doğum. Strestende baslamiyo olabilir takıntı haline getrmeyn en iyisi :)

Stres yapma canım. İlla çıkacak paşa. Son zamanlarının tadını çıkarıyodur karnında:KK66: ilk bebeğim de bende öyleydim. Hemen olsun isterdim. Şuan 2. Hamileliğim ve karnımda tutmaya çalışıyorum :KK70: temizliğim bitmedi. Hastane Çantamın ağzını kapatmadım. İsim konusunda eşimle ortak bi karar alamadık. Nevresim ve alt açma hala terzide :halay: bendeki rahatlık kimsede yoktur sanırım :işsiz:
Bu rahatlık bi tık fazla olmuş sanki :KK53:
Diğerleri hallolursa isim önemli:rolleyes:
Ya sen tecrübelisin ya ondandır
Ben şimdi ne olacak nasıl olacak bilmiyorum
Sanki hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor :KK51:

:KK70: ben nerdeyse doğurcam bana bile daha vakit varmış gibi geliyo özlicem hamileliğimi rahatta geçti çok şükür 12 kg aldm ağırlığım yok bulantım fln hiç olmadı çok zevkli her anını güzel hatırlayacağım bi hamilelik oldu 30dan 36ya kdr erken doğum riski için ilaç kullandım sadece onda da bana hiç doğurcakmışım gibi gelmiodu doktorum ve aileme telaş oldu sadece :) bu son zamanlarınında tadını çıkart canım hee bide bu son 2 3 hafta reflü beni yedi bitirdi sanırım hamileliğimin en zorlandığım kısmı bu oldu
Çok şükür benimde rahat geçiyor hamileligim. Bikac haftadir dizlerimde bileklerimde ve özellikle ayaga kalktigimda ayaklarım cok agriyor. Dr soyledigimde daha cumlemin sonu gelmeden her konu gibi Normaaaal diyor:) çok şükür bugunumuze canım ekim ayı bekleme ayı olacak bize. Hayırlı zamanda sağlığıyla gelsin hepimizin yavruları inşallah❤
E gelmiş geçmiş sayılır o zaman, kuzucuk siz dönene kadar uslu uslu beklesin
Ayy evet pagan angel pagan angel bu sabah gözlerimi açtım çok şükür bu gecede bitti bugun eve döncez inşallah diye mutlu oldum. Daha haftam belki erken ama sonuçta hikayeleri okuyorum bikac saat once dr.a gidiyolar bisey yok sonra sanci baslayip ayni gun dogum yapanlar var. Seninle günlerimiz yakın. Kac haftada bir gidiyosun randevuya?

Back