- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #29.721
B
Biravucmutluluk
gözünaydın kuzummm maaşallah kavuştun yavruna sağlıkla huzurla büyüt inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay süpersin walla şu beklentiden kurtulsam kafamı meşgul etsem daha hoş olacak dahaStres yapma canım. İlla çıkacak paşa. Son zamanlarının tadını çıkarıyodur karnında ilk bebeğim de bende öyleydim. Hemen olsun isterdim. Şuan 2. Hamileliğim ve karnımda tutmaya çalışıyorum temizliğim bitmedi. Hastane Çantamın ağzını kapatmadım. İsim konusunda eşimle ortak bi karar alamadık. Nevresim ve alt açma hala terzide bendeki rahatlık kimsede yoktur sanırım
İnslh canm sagol darısı başına :)B Biravucmutluluk gözünaydın kuzummm maaşallah kavuştun yavruna sağlıkla huzurla büyüt inşallah canım
İnşallah geçmez canım ama biraz daha bekleseydin ya da evinde kullansaydın hapını falan. Hastane ortamı doğum sürecini yavaşlatır derler hepKizlar hastaneye yattim iki gun yatis verdi.
Gunde iki kere hap olarrak suni sanci alcam.
Iki gun icinde dogumum olur insallah.
Doktorumda bende 40i gecmesini istemedik.
suan 1.5 santim acilmam var.
Bana Dua edin iki gunden az sursun
Allahım kolaylık versin inş nasıl geçtiğini anlamazsın güzel düşün sabırlı olKizlar hastaneye yattim iki gun yatis verdi.
aaaa bana derken ilk sen yattın yarın akşamda ben gidicem doktor yatırırım diip durdu bakalım bana ne dicek hadi hayırlısı olsunnKizlar hastaneye yattim iki gun yatis verdi.
Evet canim dogruda evim arabayla.İnşallah geçmez canım ama biraz daha bekleseydin ya da evinde kullansaydın hapını falan. Hastane ortamı doğum sürecini yavaşlatır derler hep
Insallah canim saol:/Allahım kolaylık versin inş nasıl geçtiğini anlamazsın güzel düşün sabırlı ol
Aynen ya hic aklimda yoktu. Sabahta icime dogmus gibi esime cantalari arabayami koysak ne olur ne olmaz demisdim.aaaa bana derken ilk sen yattın yarın akşamda ben gidicem doktor yatırırım diip durdu bakalım bana ne dicek hadi hayırlısı olsunn
İnsallah en kısa zamanda ve kolayca gerçekleşir doğumun ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Dualarımız seninle. Doğum koçlarının dediği gibi kendine, bedenine ve bebeğine güven.Kizlar hastaneye yattim iki gun yatis verdi.
İnslh olur. Canm açılman hurma ye bide dus al imkânın varsa hastanede . He bide kendini üşütme battaniyeye sarlan öyle yat sanci olmaya başlayınca da sancı geldiğinde comelme hareketi yap açılmayı hızlandırıyor gerçi belli bi zamandan sonra kalkaniyosunda en azından dan açıklık 4 5 cm ken yapsan o bile kar :)Kizlar hastaneye yattim iki gun yatis verdi.
Amin insallah canim cok saolİnsallah en kısa zamanda ve kolayca gerçekleşir doğumun ve bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Dualarımız seninle. Doğum koçlarının dediği gibi kendine, bedenine ve bebeğine güven.
Yarim saat oldu iceli henuz sanci gelmedi. Saol canim sicak dus aklimda alirim baslarsa. :)İnslh olur. Canm açılman hurma ye bide dus al imkânın varsa hastanede . He bide kendini üşütme battaniyeye sarlan öyle yat sanci olmaya başlayınca da sancı geldiğinde comelme hareketi yap açılmayı hızlandırıyor gerçi belli bi zamandan sonra kalkaniyosunda en azından dan açıklık 4 5 cm ken yapsan o bile kar :)
Cook sukur ki normal cikti ay bu dr beni oldurecek bana stresten baska bisey yasatmadi neyse soru isareti kalmamis oldu hamdolsunCanm inslh bi sorun çıkmaz dua et içini ferah tut sn :)
37+6 yim bebis 3200 53 cm olmus 12 ekime gun verdi doktor 39+0 da alicak daha once kendi gelmek istemezse tabi:) tarih belli olunca beklemek kolay geliyoo:)
Canım kolayca ilerler inşallahAmin insallah canim cok saol
Yarim saat oldu iceli henuz sanci gelmedi. Saol canim sicak dus aklimda alirim baslarsa. :)
Saol canim seninde kolay ilerlesin insallah.Canım kolayca ilerler inşallah
Bende yatış yaptım bakalım nasıl ilerleyecek süreç
Ben hala sıfır sancı sıfır açılma
Başlamış olması artı en azındanSaol canim seninde kolay ilerlesin insallah.
Bende 1.5 cm var ama hala sanci falan yok
Aman versinler ya gunu geldi beklemek gercekten cok zor.Başlamış olması artı en azından
Şimdi ilaçlar ile daha hızlı ilerler inşallah
Benden bi kaç test istedi yarın akşam cıkacak sonuçlar ona göre suni sancı verecek yada bekleyeceğiz biraz daha