2017 EKİM Anne adayları

Kızlar içinizde basur problemi yaşayan var mi peki çok kotu durumdayim krem sadece anlik rahatlatiyor. Problemi yasayip cozum bulan var mi?

Çok geçmiş olsun canım. Biliyorum hasta olmuştun doğumdan önce. Kırgınlık o yüzden. Cuma geceden beri yazmayınca anladım doğuma gittiğini. Merakla bekledik burda. Doğumhanenin soğuk olması kötü olmuş. Bi de üşütecekler taze anneleri. Yazık günah. Neyse atlattın çok şükür. Bebeğinle birlikte sana sağlık ve mutluluk diliyorum. Biz de kolayca atlatırız inşallah. Darısı başımıza. Ben çok korkuyorum. Normal de doğurmak istiyorum ama çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim doğsa başka birşey istemiyorum.
Allahım gönlüne gore versn canm dua et bol bol :) inslh kolayca alırsın kucağına

Aminn inşallah canım. Benimle birlikte bekleyen herkesin başına olsun :KK66:
Bakalım bizim doğum hikayemiz nasıl olacak. Şuan tek temennim 40 haftayı tamamlayabilmek :dua:
1-2 aydır kasılmalar var. Kızımda böyle değildi. Onu 41 haftalık doğurmuştum.
Önümüzdeki haftaya bi erişsem Allah ın izniyle..
Bu hafta kimsem yok refakat edebilecek
İnslh gönlüne gore olur canm sağlık ve sahatle:))

Dogmadi canim nişan geldi baska hic bisey yol ne sanci acilma. Yarin son kontrolume gidiyorum acilma falan yoksa hâlâ bebekde 4300 ü gecmisse (ki cumartesi 4100 olmustu bile) eger cuma günü sezeryan olacak 39+0da :( nişan gelince çok heveslendim doğal dogum olacak diye suan ruhen cok kötüyüm niye bu kadar taktim bilmiyorum ama beni ondan ayiracaklar durduk yere gibi geliyo

Doğdu mu bebişin?
Dogmadi canim nişan geldi baska hic bisey yol ne sanci acilma. Yarin son kontrolume gidiyorum acilma falan yoksa hâlâ bebekde 4300 ü gecmisse (ki cumartesi 4100 olmustu bile) eger cuma günü sezeryan olacak 39+0da :KK43: nişan gelince çok heveslendim doğal dogum olacak diye suan ruhen cok kötüyüm niye bu kadar taktim bilmiyorum ama beni ondan ayiracaklar durduk yere gibi geliyo

Merak ettim gidişat sezaryen gibi duruyor, ilk doğumun nasıl oldu canım:KK45:

Ben senden haber bekliyorum açıkçası:halay:

Maşallah arkadaşım hayırlısıyla gelsin bebiş normali mi bekliyordun?

E gelmiş geçmiş sayılır o zaman, kuzucuk siz dönene kadar uslu uslu beklesin

Ben de giremedim moda, vaktim de var ama iyiyiz böyle ya:KK49:

Annem doğumdan önce gelecek ve bir süre kalacak, bence ne kadar çabuk çekirdek aile kalırsa o kadar çabuk alışırız birbirimize. Olur da bir şeyi yanlış yaparsam da benim yanlışım benim çocuğum, yapa yapa öğrenirim diye düşünüyorum. Annem gideceği zaman gitme diye paçalarına yapışırsam bilemiyorum ama:KK45:

Canım 7 saat kadar kendi sancımı çekmiştim. Son 1 saat de suni sancı çekmiştim.
Ebe her baktığında 1-2 cm diyodu moralim bozuluyodu. Dedim açılma olmayacak galiba. Beni sezeryana alın. O da rahim inceliyo sancıyla birden açılır mrk etme demişti. Öyle de oldu. Normal doğumla kızıma kavuşmuştum çok şükür.

Bakalım oğlan nasıl bir hikayeyle gelecek. Merakla bekliyorum.
:KK64:

Bende bi hap var 40 mg. Sabah ac karnina icilmeliymis. Ama ben sabah tiroid hapi ictigim icin ikisi ayni anda kullanilirmi bilmiyorum.
Yarin doktoruma sorcam ona gore kullancam

Senin TSH yüksek miydi canım? Bende troit hapı kullanıyorum da

Back