2017 EKİM Anne adayları

Kızlar içinizde basur problemi yaşayan var mi peki çok kotu durumdayim krem sadece anlik rahatlatiyor. Problemi yasayip cozum bulan var mi?

Allahım gönlüne gore versn canm dua et bol bol :) inslh kolayca alırsın kucağına

İnslh gönlüne gore olur canm sağlık ve sahatle:))

Dogmadi canim nişan geldi baska hic bisey yol ne sanci acilma. Yarin son kontrolume gidiyorum acilma falan yoksa hâlâ bebekde 4300 ü gecmisse (ki cumartesi 4100 olmustu bile) eger cuma günü sezeryan olacak 39+0da nişan gelince çok heveslendim doğal dogum olacak diye suan ruhen cok kötüyüm niye bu kadar taktim bilmiyorum ama beni ondan ayiracaklar durduk yere gibi geliyo

Doğdu mu bebişin?

Canım 7 saat kadar kendi sancımı çekmiştim. Son 1 saat de suni sancı çekmiştim.
Ebe her baktığında 1-2 cm diyodu moralim bozuluyodu. Dedim açılma olmayacak galiba. Beni sezeryana alın. O da rahim inceliyo sancıyla birden açılır mrk etme demişti. Öyle de oldu. Normal doğumla kızıma kavuşmuştum çok şükür.

Bakalım oğlan nasıl bir hikayeyle gelecek. Merakla bekliyorum.

Bende bi hap var 40 mg. Sabah ac karnina icilmeliymis. Ama ben sabah tiroid hapi ictigim icin ikisi ayni anda kullanilirmi bilmiyorum.
Yarin doktoruma sorcam ona gore kullancam

Senin TSH yüksek miydi canım? Bende troit hapı kullanıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…