- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #29.681
miden mi yanıo bnm midem de sıkıntı yok asit boğazıma geliyo boğazım yanıoBen mide koruyucu kullanıyorum çok rahat ediyorum, boşa çekmeyin 20 mg çok az rahat veriyor hemen doktor yan etkisi yok ama tam bir mucize
Reflü işte. Hapı sabah aç karna almam gerek ama bazen gece boğazıma kaçınca içiyorum rahatlatıyor sabah ihtiyaç kalmıyormiden mi yanıo bnm midem de sıkıntı yok asit boğazıma geliyo boğazım yanıo
Amin allah hepimize hayırlı doğum nasip etsinAsıl doğum belirtisi suyun gelmesi. Onu bekle. Stres olma. Herkesin yaşadığı birşey. Öyle düşün. Allah kolay bir doğum nasip etsin.
Sor canım, mide Hapı gece uyanınca içsen de olurBende bi hap var 40 mg. Sabah ac karnina icilmeliymis. Ama ben sabah tiroid hapi ictigim icin ikisi ayni anda kullanilirmi bilmiyorum.
Yarin doktoruma sorcam ona gore kullancam
Sen ne zaman iciyorsun canim?Sor canım, mide Hapı gece uyanınca içsen de olur
hmm bende bş sorayım dicem ama vaktim kalmadı ztn idare edicem artk bi şekilde :)Reflü işte. Hapı sabah aç karna almam gerek ama bazen gece boğazıma kaçınca içiyorum rahatlatıyor sabah ihtiyaç kalmıyor
Soda iciyorum ben yoksa bogazima kadar geliyo yakiyo mahvediyozafrina89 bende geberiyorumm refluden naptin sen bi cozumun var mi. Ilac yaramiyor
Allah rizasi icin yarayan bi yiyecek falan kesvettin mi agliycam sinirden
Evet bende soda iciyordum once. Yine bssliycam yarindan itibaren icmeye.Soda iciyorum ben yoksa bogazima kadar geliyo yakiyo mahvediyo
Ben sordum canim 40 gun yanimizda kalacak olanlar icinde fazla bence bunalabilirler hele bizde de lohusa kafasi olacak bakalim zaman ne gösterecek:)Yanlış alıntı yapmışım cnım ya
Sağol canm. Senin doğum nasıl gecti suni mi almistn?Hepinize ayri ayri tesekkur ederim kizlar darisi sizlerin basina
B Biravucmutluluk hayirli olsun Allah anali babali buyutmeyi nasip etsinn cnm
Yok canm ne önce ne sonra yapılmadi ..Canim merak ettigim lavman yapildimi?
Çok sağol canm inslh bir bir hepinizin hikayelerine şahit oluruzBu arada hanimlar B Biravucmutluluk ve doğum yapanlar gözünüz aydın darısı bize olsun ay bende istiyorum artık prensesime kavusayim 9 aylık hasret bitsin :)
Allahım gönlüne gore versn canm dua et bol bol :) inslh kolayca alırsın kucağınaÇok geçmiş olsun canım. Biliyorum hasta olmuştun doğumdan önce. Kırgınlık o yüzden. Cuma geceden beri yazmayınca anladım doğuma gittiğini. Merakla bekledik burda. Doğumhanenin soğuk olması kötü olmuş. Bi de üşütecekler taze anneleri. Yazık günah. Neyse atlattın çok şükür. Bebeğinle birlikte sana sağlık ve mutluluk diliyorum. Biz de kolayca atlatırız inşallah. Darısı başımıza. Ben çok korkuyorum. Normal de doğurmak istiyorum ama çok korkuyorum. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim doğsa başka birşey istemiyorum.
Stresli olma. Benimde 39+3 ama cesaretli olmaya çalışıyorum. Bir de gelsin artık bebişler son haftalar zor oluyorBöyle belirsiz bi şekilde beklemek çok zor ya her an doğum olabilir ama uzun da sürebilir çok stresliyim ya
İnslh gönlüne gore olur canm sağlık ve sahatle:))Aminn inşallah canım. Benimle birlikte bekleyen herkesin başına olsun
Bakalım bizim doğum hikayemiz nasıl olacak. Şuan tek temennim 40 haftayı tamamlayabilmek
1-2 aydır kasılmalar var. Kızımda böyle değildi. Onu 41 haftalık doğurmuştum.
Önümüzdeki haftaya bi erişsem Allah ın izniyle..
Bu hafta kimsem yok refakat edebilecek
Doğdu mu bebişin?
Dogmadi canim nişan geldi baska hic bisey yol ne sanci acilma. Yarin son kontrolume gidiyorum acilma falan yoksa hâlâ bebekde 4300 ü gecmisse (ki cumartesi 4100 olmustu bile) eger cuma günü sezeryan olacak 39+0danişan gelince çok heveslendim doğal dogum olacak diye suan ruhen cok kötüyüm niye bu kadar taktim bilmiyorum ama beni ondan ayiracaklar durduk yere gibi geliyo
Merak ettim gidişat sezaryen gibi duruyor, ilk doğumun nasıl oldu canım
Ben senden haber bekliyorum açıkçası
Maşallah arkadaşım hayırlısıyla gelsin bebiş normali mi bekliyordun?
E gelmiş geçmiş sayılır o zaman, kuzucuk siz dönene kadar uslu uslu beklesin
Ben de giremedim moda, vaktim de var ama iyiyiz böyle ya
Annem doğumdan önce gelecek ve bir süre kalacak, bence ne kadar çabuk çekirdek aile kalırsa o kadar çabuk alışırız birbirimize. Olur da bir şeyi yanlış yaparsam da benim yanlışım benim çocuğum, yapa yapa öğrenirim diye düşünüyorum. Annem gideceği zaman gitme diye paçalarına yapışırsam bilemiyorum ama
Bende bi hap var 40 mg. Sabah ac karnina icilmeliymis. Ama ben sabah tiroid hapi ictigim icin ikisi ayni anda kullanilirmi bilmiyorum.
Yarin doktoruma sorcam ona gore kullancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?