2017 EKİM Anne adayları

Canim beklemelisin bence biraz duşunu al çantalarını kontrol et. Sancin baslarsa gidersin. Tabi icin rahat etmiyosa sen bilirsin :)

Doktorunu ara istersen. Sancin yoksa gittiginde aciklik kontrolu yapip geri gonderirler eve. Son hazirliklarini kontrol et ve guzel bi dus al bencede rahatlatir seni. Hadi allah yardimcin olsun .

Arkadaşlar çok şükür bi sancı sızı yok ya bundanmidır bilmem sanki bebişim hep karnımda kalıcak gibi geliyo sizde de varmıydı ya da var mı bu his?

Gören az kalmis doguma diyo ama bana sanki aylaaar var gibi geliyo. Çoğu şeyi hazır bebeğimin ama cantayi falan hazirlamadim daha bu duygularin etkisinden sanirim ayyy bi tuhafım galiba:))
:D ben nerdeyse doğurcam bana bile daha vakit varmış gibi geliyo özlicem hamileliğimi rahatta geçti çok şükür 12 kg aldm ağırlığım yok bulantım fln hiç olmadı çok zevkli her anını güzel hatırlayacağım bi hamilelik oldu 30dan 36ya kdr erken doğum riski için ilaç kullandım sadece onda da bana hiç doğurcakmışım gibi gelmiodu doktorum ve aileme telaş oldu sadece :) bu son zamanlarınında tadını çıkart canım hee bide bu son 2 3 hafta reflü beni yedi bitirdi sanırım hamileliğimin en zorlandığım kısmı bu oldu

Kizlar sizce bebek dogunca yalniz bakmak mi daha iyi olur yoksa 40i cikana kadar yanimizda biri mi kalsa daha iyi olur

Kızlar az önce nişanım geldi sanırım hemen doktora gitmelimiyim biraz beklemelimiyim
nisan dogumun yaklastigini belli eder bir haftada surebilir bir saatte.
Ama sen yinede doktora git aciklik muayenesi yapar. Buyuk ihtimal eve gonderir sancilarin veya suyun gelince gel der ama git istersen aklin kalmasin en azindan.

zafrina89 zafrina89 bende geberiyorumm refluden naptin sen bi cozumun var mi. Ilac yaramiyor
Allah rizasi icin yarayan bi yiyecek falan kesvettin mi agliycam sinirden

zafrina89 zafrina89 bende geberiyorumm refluden naptin sen bi cozumun var mi. Ilac yaramiyor
Allah rizasi icin yarayan bi yiyecek falan kesvettin mi agliycam sinirden
maalesef bi çözüm bulamadm tek çözüm doğurmak die düşünmeye başladm bnm doktor hap fln yazmadı ztn gaviscon verdi o da tırt yesem yanıo acıksam yanıo çözemedim yağlı baharatlı acı şekerli meyve fln yemesem bile yanıo daha neye dikkat edilir ki yoğurt fln soğuk serin ya yerken bi süre kesilio yangın sonra yine aynı

Kizlar sizce bebek dogunca yalniz bakmak mi daha iyi olur yoksa 40i cikana kadar yanimizda biri mi kalsa daha iyi olur
40 ı çıkana kdr birinin evde olmasına tahammül edebilir miyim bilemiyorum kv şehir dışından gelick bizde kalacak bence dikişlerim fln iileşsin bebişle de biraz alışalım sonra gitsinler :) sanki bebek işi diilde bebekle ev işleri zor

maalesef bi çözüm bulamadm tek çözüm doğurmak die düşünmeye başladm bnm doktor hap fln yazmadı ztn gaviscon verdi o da tırt yesem yanıo acıksam yanıo çözemedim yağlı baharatlı acı şekerli meyve fln yemesem bile yanıo daha neye dikkat edilir ki yoğurt fln soğuk serin ya yerken bi süre kesilio yangın sonra yine aynı
Gunlerdir aksam yemegi yiyemiyorum ki zaten.
Ekmek arasi atistirmaliklar yapiyorum. Ekmek bile yakiyor
Su bile yakiyo. Ikinci uc ayimda yasamistim ama bu cok fena

Ben haftalarca gezenler kısmındayım :KK70:
35 den beri 1 cm dediler. 41.haftada Suyum geldi, sancım başladı ve ona rağmen açılmam saaterce 1-2 cm i geçmemişti.

Bakalım bu sefer nasıl olacak :110:
Merak ettim gidişat sezaryen gibi duruyor, ilk doğumun nasıl oldu canım:KK45:
gece doğuran yok mu yaaa :KK70:
Ben senden haber bekliyorum açıkçası:halay:

Kızlar doktor bebeğin kilosunu 3800g ölçtü 38+4teyiz. Bende de hala Doğum belirtisi yok. Korkmaya başladım:110:
Maşallah arkadaşım hayırlısıyla gelsin bebiş normali mi bekliyordun?

@Cbm83 pagan angel pagan angel bi cesaret ciktim yolculuga yarin donucez bile hatta:) cantami henuz hazirlamadim bir de halilar yikamaya verilecek bunlari da şu 1 haftada halledersem 37+0larda beklemeye gecicem inşallah:)
E gelmiş geçmiş sayılır o zaman, kuzucuk siz dönene kadar uslu uslu beklesin

Arkadaşlar çok şükür bi sancı sızı yok ya bundanmidır bilmem sanki bebişim hep karnımda kalıcak gibi geliyo sizde de varmıydı ya da var mı bu his?

Gören az kalmis doguma diyo ama bana sanki aylaaar var gibi geliyo. Çoğu şeyi hazır bebeğimin ama cantayi falan hazirlamadim daha bu duygularin etkisinden sanirim ayyy bi tuhafım galiba:))
Ben de giremedim moda, vaktim de var ama iyiyiz böyle ya:KK49:

Annem doğumdan önce gelecek ve bir süre kalacak, bence ne kadar çabuk çekirdek aile kalırsa o kadar çabuk alışırız birbirimize. Olur da bir şeyi yanlış yaparsam da benim yanlışım benim çocuğum, yapa yapa öğrenirim diye düşünüyorum. Annem gideceği zaman gitme diye paçalarına yapışırsam bilemiyorum ama:KK45:

Ben de oyle dusunuyorum canim ev isleri zor olur bebekle ama 40 gunde cok sanki :KK70:
ya sadece anne olsa belki ama kp de gelicek şimdi dikişlerim olcak kanamam olcak evin içinde başka erkek istemiyorum açıkcası lafları sözleri de dinlemek istemiyorum ama kontrol edemeyeceğim durumlar olcak eminim

Gunlerdir aksam yemegi yiyemiyorum ki zaten.
Ekmek arasi atistirmaliklar yapiyorum. Ekmek bile yakiyor
Su bile yakiyo. Ikinci uc ayimda yasamistim ama bu cok fena
evet çok fena hiç bişey geçirmiyo yatmıyım diyorum sopa gibi dik dursam bile yanıo daha ne yalabilirim ki :)

Annem doğumdan önce gelecek ve bir süre kalacak, bence ne kadar çabuk çekirdek aile kalırsa o kadar çabuk alışırız birbirimize. Olur da bir şeyi yanlış yaparsam da benim yanlışım benim çocuğum, yapa yapa öğrenirim diye düşünüyorum. Annem gideceği zaman gitme diye paçalarına yapışırsam bilemiyorum ama:KK45:
ay keşke sağlıkla kolaylıkla bi doğursam perş kontrol var bugün salı hala sancı yok okdr çömelme hareketi fln yapıyorum bacaklarım ağrıdı eğil kalk ama sancı yok tv izlerken bile ayak tabanlarımı birbirine yaslayıp oturuyorum faydası olur mu die yok anacım içtiğim progestanlar süper etki olarak döndü sanırım bana

Kizlar bebege bakmak acisindan degil ama 40 cikana kadar anne yalniz kalmamali diye biliyorum tabi ne kadar dogru bilmiyorum ama annem lohusayken 40in cikana kadar gölgenden bile korkabilirsin felan diyo. Benim de kuzenim gercekten baya kafayi tırlatmisti lohusayken:) goturun su bebegi cekin gormek istemiyorum diyodu durmadan agliyip durmadan uyuyodu doktor doktor hoca hoca gezdirdiler kizi :)

ya sadece anne olsa belki ama kp de gelicek şimdi dikişlerim olcak kanamam olcak evin içinde başka erkek istemiyorum açıkcası lafları sözleri de dinlemek istemiyorum ama kontrol edemeyeceğim durumlar olcak eminim
O da dogru canim insallah istedigimiz gibi olur her sey :)

Ayni fikirdeyim canim :)

Kizlar bebege bakmak acisindan degil ama 40 cikana kadar anne yalniz kalmamali diye biliyorum tabi ne kadar dogru bilmiyorum ama annem lohusayken 40in cikana kadar gölgenden bile korkabilirsin felan diyo. Benim de kuzenim gercekten baya kafayi tırlatmisti lohusayken:) goturun su bebegi cekin gormek istemiyorum diyodu durmadan agliyip durmadan uyuyodu doktor doktor hoca hoca gezdirdiler kizi :)
lohusa depresyonu olmuş olmasn kuzenin

Canim beklemelisin bence biraz duşunu al çantalarını kontrol et. Sancin baslarsa gidersin. Tabi icin rahat etmiyosa sen bilirsin :)

Doktorunu ara istersen. Sancin yoksa gittiginde aciklik kontrolu yapip geri gonderirler eve. Son hazirliklarini kontrol et ve guzel bi dus al bencede rahatlatir seni. Hadi allah yardimcin olsun .

hemen doğcak diye bişey olmuyomuş ama doktorunu arayıp haber vermen lazım canım o ne derse onu yaparsın

nisan dogumun yaklastigini belli eder bir haftada surebilir bir saatte.
Ama sen yinede doktora git aciklik muayenesi yapar. Buyuk ihtimal eve gonderir sancilarin veya suyun gelince gel der ama git istersen aklin kalmasin en azindan.
Tşk ederim hepinize gittim kontrole dediğiniz gibi oldu eve geldim ama içim rahat etti en azından

Back