- Konu Sahibi dilarazeynel
- #29.021
Ilk defa duyuyorum desem hickirdigini biliyorum ama citlatma nasil oluyor ya hu![]()
bildiğin çıt diye karnımdan ses geliyor, nasıl yapıyor bende anlamadım ama düzenli her gün duyuyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk defa duyuyorum desem hickirdigini biliyorum ama citlatma nasil oluyor ya hu![]()
O hastane cantasini bende elden gecirmeye doyamadim her defasinda aaa bu kalmis su kalmis diye hep bi eksikler cikiyo daha esimin cantasini hazirlamadim ama bas agrisi beni oldurecekHalsizliğim bi azalamadı
Bıgün hastane çantasına konacakları tekrar ayarlamam lazım
Bi kısmını bu yatışımda kullandım
Tekrar yıkanıp ütülenecekler
Eksikler tamamlanacak
Cok ilginc yaa bende de oluyor mu merak ettim :))bildiğin çıt diye karnımdan ses geliyor, nasıl yapıyor bende anlamadım ama düzenli her gün duyuyorum.
Evet bikaç gün sürdü geçti galiba gerçekten bebiş baskı yapıyorCanim benimde bağırsaklarımda rahatsizligim vardi. Ishal gibi agrilarim olsun ve ara ara ishal olmamda buna dahil. Dogum yaklaştığı icin diyorlar. Bebek buyudukce sigamiyormus. Bagirsaklara baski yapiyormus o yuzden olurmus diye okudum. Bilmem dogru bilmem yanlis.
Hosgeldin evine lina:) hayirlisiyla birdahaki yatisin bebis icin olur insallah:)Dün akşam çıktım ritmimiz düzeldi çok şükür
Sancı açılma olmadığı içinde eve geldim
Sadece hastanede duş almıştım sanırım orada üşüttüm
İshal istifar halsizlik var
Hastanede yatınca daha iyi anlıyor insan
Koca bir valiz hazırlayacağım gerekli gereksiz herşey lazım oluyor
Kuzum ne zaman gelecek hiç belli değilHosgeldin evine lina:) hayirlisiyla birdahaki yatisin bebis icin olur insallah:)
Nelere ihtiyac duydun hastanede mesela bize de soyle iyi olur aslinda
ay gözümü korkuttun ya evle hastane arası 15 dk bişey olsa bile gidilip gelinir diye düşündüm hep karşıda da eczaneler marketler dolu gidip gelebilecekte dünya kdr insan var eşim kardeşim kp babam annem kvKuzum ne zaman gelecek hiç belli değil
En ufak bir sancım yok
Baş ağrısı bendede var
Sanırım stres yapıyoruz ondan oluyor
Eşim kırk kere eve gidip geldi
Deterjandan tutda eşim için terlik vs bir sürü eksik çıktı
Yan odamda bi arkadaş vardı o doğum için yatmıştı
Doğuma gideceği belli olunca odasını düzenledik beraber
Bildiğin valiz hazırlamış
Banyo havlusu
Normal havlu
Eş için bir takım normal kıyafet bir takım pijama terlik
Diş macunu diş fırçası şampuan makyaj malzemeleri ayna saç düzleştirici
İğne iplik bant
Tabak bardak çatal kaşık bıçak termus ketıl
Aklına ne gelirse koymuş ve tüm koridor olarak kızın eşyalarından kullandık :)
Valla hepside lazım oluyor
Bende daha büyük bir valize hazırlayacağım kullanmasamda yanımda olmasının bi zararı yok nasıl olsa
Sen zorlanmazsın aileler aynı şehirdeymişay gözümü korkuttun ya evle hastane arası 15 dk bişey olsa bile gidilip gelinir diye düşündüm hep karşıda da eczaneler marketler dolu gidip gelebilecekte dünya kdr insan var eşim kardeşim kp babam annem kv
Benim de, evle hastane arası 3 dakika falan, gayet rahatım eşime diyorum kafam şimdi çok karışık bişeyler mutlaka unuturum git gel eve, başka işin ne dedim )) Sen onları düşünme hallederim ben diyor, yakın olunca bir rahatlık bizdeki :)ay gözümü korkuttun ya evle hastane arası 15 dk bişey olsa bile gidilip gelinir diye düşündüm hep karşıda da eczaneler marketler dolu gidip gelebilecekte dünya kdr insan var eşim kardeşim kp babam annem kv
Benimki de her gün en az 2 defa hıçkırıyor. Hatta bir defasında nst'de başladı hıçkırmaya. Her defasında butona bastım. Hemşire şaşırdı. O kadar hareket etti mi ya diye güldü :))Ilk defa duyuyorum desem hickirdigini biliyorum ama citlatma nasil oluyor ya hu![]()
Yuh o kadar şeye ihtiyaç olur mu ya. O da biraz abartmış sanki. Tatile mi gidiyoruz doğuma mı :))Kuzum ne zaman gelecek hiç belli değil
En ufak bir sancım yok
Baş ağrısı bendede var
Sanırım stres yapıyoruz ondan oluyor
Eşim kırk kere eve gidip geldi
Deterjandan tutda eşim için terlik vs bir sürü eksik çıktı
Yan odamda bi arkadaş vardı o doğum için yatmıştı
Doğuma gideceği belli olunca odasını düzenledik beraber
Bildiğin valiz hazırlamış
Banyo havlusu
Normal havlu
Eş için bir takım normal kıyafet bir takım pijama terlik
Diş macunu diş fırçası şampuan makyaj malzemeleri ayna saç düzleştirici
İğne iplik bant
Tabak bardak çatal kaşık bıçak termus ketıl
Aklına ne gelirse koymuş ve tüm koridor olarak kızın eşyalarından kullandık :)
Valla hepside lazım oluyor
Bende daha büyük bir valize hazırlayacağım kullanmasamda yanımda olmasının bi zararı yok nasıl olsa
Belki uzun süre yattığımızdandır ama inan hepsi lazım oluyor :)Yuh o kadar şeye ihtiyaç olur mu ya. O da biraz abartmış sanki. Tatile mi gidiyoruz doğuma mı :))
Niye dogal yollardan halletmiyorsunuz canim yaa bende 2 hafta once grip oldum gece burun tikanmasindan dahi uyuyamiyordum ses soluk gitmisti zencefil cayi yaptim 2 gunde gecmeye basladi. Toz olani cok aci oluyor taze ile yapiyorum buzluguma atmistim
Kontrole gittik 36+6 yim bebis 2800 gram 50 cm cikti doktor eksik olctum dedi ama bakalim dogunca ne cikacak:) haftaya son kontrol doguma bile girebilirsin belli olmaz dedi:) ama 7-8-9 ekim gibi aliriz dedi hayirlisiyla
Amin canim cumlemize:)Allah saglikla sihatle kavustursun insallah canim :)
evet stres olacağına aklına gelenleri koy sen hem hastanede yatarken gördün lazım olabilecekleri :)Sen zorlanmazsın aileler aynı şehirdeymiş
Benim sadece eşim var onunda burada olacağının garantisi yok şehir dışına çıkıyor sürekli
Annem gelecek yanıma ama oda bu şehri hiç bilmiyor halledemez
Yinede fazla fazla koymak daha mantıklı
Kızlar ben 32 den sonra alınan rapor dogum izninden düşüyor diye biliyordum.dogum oldugu hafta iznimi baslatmamda sıkıntı olunca aile hekiminden36.haftamda 5gün rapor aldm.dogum yaptgm güne kadar 5 gün rapor ve sonrası icin 16 hafta iznim oldu yani nerdeyse. 17 hafta iznim oldu.Ben dayanamadım canım 36. haftamda izne ayrılmak zorunda kaldım uyum haftası başlayınca gözüm yemedi açıkçası.. 4 haftalık izin aktarabilicem sadece gerisi de rapor artık napalım..:) maşallah sen iyi dayanmışsın..:)
Ben su anda emzirdigim halde kullanylyrm sezaryan ağrısı icin.dr igne de yazdı ama mecbur kalmadıkça vurunma bebek icin onunyerine parol icmemi önerdiBen parolu gayet kullaniyorum gripten beri. Doktor kendi verdi. İcebilirsin sanirim o yuzden.
İnşallah çok yatmayız. Bir avazda kurtuluruz eskilerin dediği gibi. Senin günün az kalmış. Kaça kadar bekleyeceksin? Benim dr 40 buçuğa kadar beklerim, doğmazsa sezeryanla alırım dedi. Bebek de riske giriyormuş çok kalırsa. Benim için uyar. Ben de çok kalsın istemiyorum zaten. Olumsuz birşey olacak diye ödüm kopuyor çünkü.Belki uzun süre yattığımızdandır ama inan hepsi lazım oluyor :)
Doğumda daha kısa kalacağımız için bu kadar ihtiyaç olmaz belki