2017 EKİM Anne adayları

Ben hem bi an once dogsun istiyorum hem de kendimi hic hazir hissetmiyorum ya :KK43:
Bnde aynı durumdayım doğsun rahatlim diyom ama gözüm yemiyo ne doğumu ne bebek bakımını durdk yere son zaman bi tirsik oldum nasl dogurcm nasl bakicam diyp duruyom :/

Himm iyi maşallah sapma olmamış desene ne guzl inslh bizimde olur 3 3500 arası :KK66:
Olur inş canım ben doğumdan önce emzirebilir miyim korkularım vardı hiç stres etmeye bile gerek yokmuş sen ile bebek karşı karşıya gelince tuhaf bir şey oluyor ortaklaşa bir yol bulup kalkıyorsunuz işin altından ,emmesi insanın hoşuna gidiyor biraz ağrı falan oluyor ama geçecek inş

Cok zor bi durum Allah yardim etsin ben de sadece geceleri uyuyamiyorum gunduzleri uyuyorum gunduzleri uyumasam bile geceleri uyuyamiorum nedense geceleri bi enerjik oluyorum cocuklugumdan beri hep boyle. Uykusuzluk cok kotu insallah sen de misil misil uykuya dalarsin en kisa zamanda :/
Bende gündüz oğlumu uyutunca uyuyordum bu kas huzursuzluğu geceleri olurdu şimdi gece gündüz demeden oluyor. Gündüzde uyıyamıyorum.
Ben rennie tableti 3 4 tane seker gibi yiyorum resmen :) surubu hemen 5 dkda etki ediyo ihtiyaciniz olursa bnce onu deneyin
Evet rennie tablet şuruptan daha etkili bende de ama tek seferde 3/4 tane içiyorum..

Ben hem bi an once dogsun istiyorum hem de kendimi hic hazir hissetmiyorum ya :KK43:
.
Bende aynen böyleyim ama artık gece olunca dogsun diye dua etmeye başladım. Sanki doğunca iki çocukla beni çok rahat bi hayat bekliyormuş gibi...

Bende hala 1 aydir gribi atamadim bogazim filan gecti ama icten gelen ates, burun tikanikligi bas agrisi halsizlik gitmiyo ilac ta almayinca fena halde surundurdu surekli kafam kalkmaz sekildeyik uykusuzluk vardi bendede ama su an bildigin 24 saat uyuyorum ama nasil huzursuz bir uyku agrilar icinde uyku... hepimizin bunyeler cortladi son ayda:) neyse sikalim disimizi az kaldi

Bende gündüz oğlumu uyutunca uyuyordum bu kas huzursuzluğu geceleri olurdu şimdi gece gündüz demeden oluyor. Gündüzde uyıyamıyorum.

Evet rennie tablet şuruptan daha etkili bende de ama tek seferde 3/4 tane içiyorum..

.
Bende aynen böyleyim ama artık gece olunca dogsun diye dua etmeye başladım. Sanki doğunca iki çocukla beni çok rahat bi hayat bekliyormuş gibi...

Anlasilan hepimiz son zamanlarda bunalima girdik :) yine de iyi dusunup hayirlisini dileyelim baska caremiz yok :)

Olur inş canım ben doğumdan önce emzirebilir miyim korkularım vardı hiç stres etmeye bile gerek yokmuş sen ile bebek karşı karşıya gelince tuhaf bir şey oluyor ortaklaşa bir yol bulup kalkıyorsunuz işin altından ,emmesi insanın hoşuna gidiyor biraz ağrı falan oluyor ama geçecek inş
Tek dusundugm doğum anı sağlıkla alaym kucağıma hepsine alışırz inslh. Yara oldumu göğsün. Bn krem suruyom ama olmasn diye olacaksa olur gibime geliyo karnımdaki çatlaklar misali

Aynen hem asiri bi istek ve heyecan var hem de sacma sapan bi korku
Kuzenime ilk uç ayı atlataym rahatlarm en zoru bulantı bnce hamilelikte demistm . Som ay goruselm demişti hamilelign sonu en zoru demistide o zamn inanmamstm vala da öyleymis :) stres yorgunluk heyecan her bi bok var :)

Gunaydin kizlar.
Dunden beri cok agrim var ama sadece karnimin alt bolgesinde tam vajina ustunde neden boyle oldu ya sadece orasi agriyor.
Cati agrisimi oluyor bu? :110:

Gunaydin kizlar.
Dunden beri cok agrim var ama sadece karnimin alt bolgesinde tam vanina ustunde neden boyle oldu ya sadece orasi agriyor.
Cati agrisimi oluyor bu? :110:
Kemikteyse ağrı çatı ağrısıdır . Kasıklarda bnde 4 gundur var surekli agriyo belim kasiklarm adet olcak gbi gelip giden cinsten olsa doğum dicem ama öyle diil .

Kemikteyse ağrı çatı ağrısıdır . Kasıklarda bnde 4 gundur var surekli agriyo belim kasiklarm adet olcak gbi gelip giden cinsten olsa doğum dicem ama öyle diil .
Aynen dogum agrisi falan degil. Sizliyor ve sadece orada.
Dun biraz temizlige verdim kendimi fazla egilip kalktim acaba ondanmi diyordum ama demekki normalmis.
Keske dogum agrisi olsaa

Aynen dogum agrisi falan degil. Sizliyor ve sadece orada.
Dun biraz temizlige verdim kendimi fazla egilip kalktim acaba ondanmi diyordum ama demekki normalmis.
Keske dogum agrisi olsaa
Dimi ama keşke gittikçe zorlaşıyor bir an önce kucağımiza alsak . Snde durumlar nasl sancı cikiyo mu hazneye girdi mi bebe hc bisi demiyo mu doktorn

Sanırım yatırmaya devam edecek
41 haftası dolup yatanlar var
Zaruri olmadıkça sezeryan taraftarı değil hastane
Bize bi kağıt verdiler
08-16. 16-24 24-08 saatlerine ayırmışlar
Her harekette bi çizik atıyoruz
Her bölmeden min 8 hareket olması gerekiyormuş
8 ve üstüyse sorun yok demekmiş
Sende böyle takip et istersen
Bide stres gerçekten çok etkiliyor
Ben ilk iki gün çok üzüldüm
Nst çok daha kötü çıkıyordu hareketleri azalmıştı
Bugün rahatladım bebeğin hareketleride düzeldi
evet kesinlikle stresin bebeğe yansıdığını düşünüyorum ne zaman hareket etmiyo diye düşünsem o gün ki hareketler daha az oluo
bide hareketlerin tarzı değişti tekme fln atmaya yer kalmadı heralde içerden iteliyo gibi bişeyler yapıo sanki ama normal heralde

o bende de var bi kaç gündür hamileliğin ilk zamanlarında adet ağrısına benzer bi ağrı vardı ya ondan sürekli bi huzurluk hissi

Günaydın kızlar. Sanki sabaha kadar çamaşır sıkmışım gibi avuçlarımın içi ağrıyarak uyandım bugün. Aynı şekilde ayaklarımın üstüne de zor bastım. Neden oluyor olabilir, bir fikri olan var mı?
Ayni seyi bende yasiyorum 3 4 gundur elimi yumruk yapamiyorum parmaklarim agriyor hatta takiliyor yumruk yapip sikinca ama gun icerisinde geciyor sadece sabahlari boyle bugunde kontrolum var dr soracagim

Ayni seyi bende yasiyorum 3 4 gundur elimi yumruk yapamiyorum parmaklarim agriyor hatta takiliyor yumruk yapip sikinca ama gun icerisinde geciyor sadece sabahlari boyle bugunde kontrolum var dr soracagim
Kan dolaşımından olduğunu düşünüyorum. Sıcak hava da tetikliyor. Bu sabah daha iyi uyandım. Elini yastığa bastırarak veya başının altına koyarak uyuyorsan uyuşuyor. Sonra da tüm gün böyle ağrıyor. Bu gece dikkat ettim. Her uyandıgımda elimin açıkta ve rahat olmasını sağladım. Bugün ağrı hemen hemen yok gibi. Dr sor bakalım. Ne diyecek. Bana da haber ver. Merak ettim.

Dimi ama keşke gittikçe zorlaşıyor bir an önce kucağımiza alsak . Snde durumlar nasl sancı cikiyo mu hazneye girdi mi bebe hc bisi demiyo mu doktorn
Yok canim ya hic bisi demedi sadece yuruyus yap merdiven in cik vs dedi. Bebek uzun zamandir dogum pozisyonunda zaten.
Acilma muayeneside hic yapmadi bilmiyorum acilma varmi yokmu diye.
Suyun gelirse duzenli sancin olursa gel diyo bu kadar.
Agrilarim oluyo nst ye giriyorum kayboluyo. Nst de agri cikmiyo. Suyuda iyi bilmiyorum ki ne zaman gelecek bu kiz

Back