• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kızlar mrb okuyamıyorum şuanda, doğum falan yapan varmı bilmiyorum. Biz hala hastanedeyiz. Oğluma antibiyotik tedavisi başlanmış, ciğerinde su varmış. Solunum sıkıntısı vs..akşam görmeye gideceğim inş. Kızım iyi yanımda, sütüm gelmediği için mama veriyorum. Yoksa sarılık başlıyor kızlar. Sakın vermemezlik yapmayın. Kendimde emziriyorum önce en azından ilk sütü alsın diye 1 damlada olsa vermeye çalışıyorum. Oğlan içinde istemişler sağıp getirin diye ama olmadığı için daha hiç yollayamadım :KK43: lütfen dua edin.
Canim öncelikle gözün aydin olsun dogmua bebegin allah guzel yazilar yazsin. Ve cok geçmiş olsun fazla stres yapmamaya calis sütu cok etkiliyomus inşallah bebegin cabucak sagligina kavusur alir kucağına gelirsin evine Allah yardimciniz olsun

Bn de cok kilo aldm diye kendimi suclamiyim o zaman :) tam 17 kilo aldm valla hayran kaliyorum az kilo alanlara :)
Bende sana moral olayım canim 36+4 teyim 20 kilo aldim:halay: bacaklarimin üst kasık çevresinde catlama vardi 4 5 gündür de göbek deligimin etrafi catlamaya basladi ve hizli bi ilerleme kaydediyo krem yağlar falan aldim ama üşengeclikten düzenli kullanmadım. Artık kac kilo ve ne catlaklarla tamamlarim bende bilmiyorum sadece hobidi gırtlak hic mi iştah kesilmez arkadas:) ama allahtam belli etmiyorum görenler diyo ne yaptinda dikkat ettin kendine 20den kimsenin haberi yok

Bugün ilk defa rahat uyudum. Eşim biraz grip oluyo gibiydi. Ayrı yattık. İnanın daha rahat oluyormuş. Gecede en az 7 defa kalkıyordum. Bu gece sadece tuvalet için 1 defa uyandım. Tavsiye ederim

Biz yaklasik 3 aydir ayri yatiyoruz klimali odada yattigimiz icin cekyatta yatiyoruz bi cekyata da 2 kisi sigamiyoruz :) ama ben yine de uyuyamiyorum. :( ne kadar yorulsam da uykum olsa da geceleri uyku sifir. Sabaha kadar da 2 litre su bitirdigim icin tuvalete 1.5 2 saatte bir mutlaka kalkiyorum. Gece su icmemeyi de denedim ama o zaman da sabah asiri derece idrarda yanma hissediyorum.

Sagol cnm bakalim herkese muhalefet ediyorum. Birsey olursa sorumluluk bendeymis esimin ailesi oyle diyor. Kordon dolanirsa vb kotu seneryolarda. Sanki ben kotulugunu isterim bebeğimin

Ntsde cikan yuksek sanciyi hic yasamadim en fazla 60larda cikti iste. Oda bence yuksek hissetmedim evde daha yuksek agrilarimda oldu ama iste duzensiz oldugu icin geciyo hic gitmedim ntsye o an. 2gundur yurumeye bssladim artik ama carsambaya yetişmezse bi anlami yok bi hafta daha beklesin:) Alttan baktiklarinda bende kanama oluyor dr acikligin oldugu icin boyle oluyo dedi. Korkum kanama varken yada ertesi gunu nişan gelse anlayamiycamki. Mesela bugun sabah vardi aksam kanama yoktu az once lavaboda tekrar var gibiydi. Simdide regl agrisi var. O yuzden bana kalsa baktirmazdim:)

Tmm ama senin zaten doktorundan baska bi sorunun yok gibi suan yani neden oyle diyolar ki. Bi acilma sorunun var zaten bu da artik olsa da olur artik dogurabilirsin demek yani. Kordonla felan ne alakasi var simdi durumun. Ona bakarsan herkesin her an kordon dolanmis olabilir yani hic birimiz dogum vaktini beklemeden gidip sezaryen mi olalim simdi belki kordon dolanir diye:)

Bende sana moral olayım canim 36+4 teyim 20 kilo aldim:halay: bacaklarimin üst kasık çevresinde catlama vardi 4 5 gündür de göbek deligimin etrafi catlamaya basladi ve hizli bi ilerleme kaydediyo krem yağlar falan aldim ama üşengeclikten düzenli kullanmadım. Artık kac kilo ve ne catlaklarla tamamlarim bende bilmiyorum sadece hobidi gırtlak hic mi iştah kesilmez arkadas:) ama allahtam belli etmiyorum görenler diyo ne yaptinda dikkat ettin kendine 20den kimsenin haberi yok

Basta da zayiftiysan simdi cok belli etmiyosundur belki. Ben 71le hamile kaldim suan 88im :(

Basta da zayiftiysan simdi cok belli etmiyosundur belki. Ben 71le hamile kaldim suan 88im :KK43:
yanlız değilsin bende 72 ile hamile kaldım 86 kilo oldum. 14 kilo aldım. allahtan boyum 1.72 de belli olmuyor. herkes normalsin diyo

Son düzenleme:
Sen bakma başkalarının lafına canım. Böyle dönemde destek olmak yerine illa fikir beyanında olanlardan uzak durmak gerek. Benim eşimin ailesi de böyle konuştu bir ara. 10dk yürüme mesafesindeler kayınbaba bana bir iş yapma bak ondan sonra bişey olursaa karışmam dedi. E madem öyle evime gelip bir tas çorba mı verdin dieceksin de olmuyor. Sanki bu günlere kendilerinin bir katkısı olmuş da gelmişiz gibi.
Kordon dolanması benim en korktuğum şeydi. Dr hiç korkulacak bişey olmadığını anlattı. Normal Doğumda bile iki defa boynuna kordon dolanmış gelen sağlıklı bebekler oluyor, kan akışından dolayı kordon dolansa bile boynunu düşündüğün gibi sıkmaz dedi.
Nişanı Google görsellerden baktın mı. Tutkal gibi sümüksü bişeymiş. Bir de nişan gelse bile Doğum günler sonra olabilirmiş. Suyunun gelip gelmediğini takip etmek lazımmış, o bayaa şakır şakır fazlaymış. Nişan gelirse dr a gitmek için acele etmeyin ama su gelirse hemen gidin diyorlar.
Ya soyleki canim benim mantarimda gecmedigi icin oyle bi akintim oluyordu zaten ama yesilimsi renkte.oluyodu anliyodum. Simdi kanla karisinca nisna fotolarinada benzemiyo degil. Dedigin gibi nisan gelse bile sorun degilmis. Birde dun gece 5 dkda 2 kez lavabo ihtiuaci olustu banyodaydim zaten onuda sumuydu anlamadim. Yarin kontrolum var dra diycem baksin suyuna. Birde gecesinde bebegim 3 kez icimde titredi resmen. Amniyon sivisi travmalardan koruyomus ya onunla flnmi ilgili bilemedim. Kordon dolanmasi ve gebelik zehirl3nmesi gibi bi riskim yok diyip anlatiyorum. Ama yinede ayni seyi soyluyorlar.

Tmm ama senin zaten doktorundan baska bi sorunun yok gibi suan yani neden oyle diyolar ki. Bi acilma sorunun var zaten bu da artik olsa da olur artik dogurabilirsin demek yani. Kordonla felan ne alakasi var simdi durumun. Ona bakarsan herkesin her an kordon dolanmis olabilir yani hic birimiz dogum vaktini beklemeden gidip sezaryen mi olalim simdi belki kordon dolanir diye:)
Kizimi dusunen yok herkes bencilliginin pesinde ben dogurinca rahatlayacaklar akillarindan cikacak konu bu bence. Esimde surekli hasylyahaneye gitgel skldi. Sanirim son donemlerde gelme kendim giderim diyorum bu seferde otobuste birsey olur diye korkuyo erken dogum riskim nedeniyle.

Günaydin hatunlar zaman ne çabuk geçti buraya ilk yazdığımda 6 haftalık darlandim sanırım şimdi 36 heyecanla sezeryan tarihi bekleyenler var ben de normal doğumu bekliyorum umarım 40i geçmeden gelir yoksa çok stres olurum ördegim kime benzeyecek acaba çok merak ediyorum sonra normal doğurabilecek miyim bide hastane de yattığım da sancı çekenleri gördüm baya zordu Allah kolaylık versin doğum hane ye bile indim kadının biri bağırıyordu çocuk sesi geldi kadının sesi kesildi işte bütün acı da böyle birşey demek ki evlada kavuşunca çektiğimiz bütün sıkıntılar unutuluyor

Günaydin hatunlar zaman ne çabuk geçti buraya ilk yazdığımda 6 haftalık darlandim sanırım şimdi 36 heyecanla sezeryan tarihi bekleyenler var ben de normal doğumu bekliyorum umarım 40i geçmeden gelir yoksa çok stres olurum ördegim kime benzeyecek acaba çok merak ediyorum sonra normal doğurabilecek miyim bide hastane de yattığım da sancı çekenleri gördüm baya zordu Allah kolaylık versin doğum hane ye bile indim kadının biri bağırıyordu çocuk sesi geldi kadının sesi kesildi işte bütün acı da böyle birşey demek ki evlada kavuşunca çektiğimiz bütün sıkıntılar unutuluyor
Gunaydin canim. Bende normali bekleyip strese girenlerdenimmm
Insallaah 40i gecmezler.

Benim bacaklari gorsen haline sukredersin benden fazla kimsenin catlagi yoktur heralde karnimin altindan diz kapagima kadar komple kipkirmizi :KK43:
3. Aydan beri hindistan cevizi yagi ve kakao yagi suruyorum hele simdilerde gunde uc kez kakao yagiyla masaj yapiyorum:)) kan akisini saglamak lazimmis catlak olusmamasi icin kirmiziyken duzelmesi daha ihtimal aslinda krem surmeye devam edebilirsin bide birden kilo alimi olunca catlak daha kolay olusuyor benim ilk aylarsa goguslerim cok cabuk buyudu oyle bi kasindiki bende sandim ki hormonlardan meger ince ince catlamis:) ozaman ne krem surmustum ne bisey sonra basladim hemen kirmiziyken gorunumu azaldi simdi

Gunaydin canim. Bende normali bekleyip strese girenlerdenimmm
Insallaah 40i gecmezler.
İnşallah cnm Allah korusun sonra birşey olsa ömür boyu suçluluk duyardım insan tabi kader den öte yol yok ama inşallah ben konuşuyorum diyorum kızım 38 den sonra gel kırkı bekleme ;)

İnşallah cnm Allah korusun sonra birşey olsa ömür boyu suçluluk duyardım insan tabi kader den öte yol yok ama inşallah ben konuşuyorum diyorum kızım 38 den sonra gel kırkı bekleme :KK66:
Bizim elimizden gelen birsey yokki canim. Allah korusun yuzduk yuzduk sonuna geldik.zamanini kendileri ayarliyor iste gonul ister38 den sonra gelsin hemen ama 42ye kadar bekleyen bile oluyor.
Benim doktorda 40i gecerse on gun daha beklerim diyor. Aman Allah korusun gecmez insallah.
Bide stres yapmak daha cok geciktiriyormus dogumu. Yapmayalim.

Merhaba hanimlaarr. Doktor dun bebeğin asagi inmiş dedi bu kanala mı girmiş demek oluyor acaba. Dun gece hic uyuyamadim hep kasıldı karnım. Bel ağrısı yaptı halada belim ağrıyor halada kasiliyorum. Cok fenalardayim

Kızlar biberon ve emziği nasıl sterilize ettiniz? Ben asagıdaki bilgiye ulastim böylemi yapmaliyim?
Screenshot_2017-09-19-11-44-41-1.png

Bizim elimizden gelen birsey yokki canim. Allah korusun yuzduk yuzduk sonuna geldik.zamanini kendileri ayarliyor iste gonul ister38 den sonra gelsin hemen ama 42ye kadar bekleyen bile oluyor.
Benim doktorda 40i gecerse on gun daha beklerim diyor. Aman Allah korusun gecmez insallah.
Bide stres yapmak daha cok geciktiriyormus dogumu. Yapmayalim.
Yapmıyorum cnm arada yürüdükçe beline ağrı giriyor benim ama heralde denge değiştiği içindir

Hanımlar bebisler için bebek çantası alan var mı hani çok bebek çantası gibi de durmayan bı model gezmelere falan kullanmak için model atarmisin iz çanta bakıyorum da

Back