- Emoji Skoru
- 14.652
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #28.321
Üsenmezsem denerim :)))
![KK70 :KK70: :KK70:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üsenmezsem denerim :)))
Olabilir olamayada bilir hic bilemiyorum :))Regl ağrısı sabah bendede vardı sonra geçti . Kanama neyden oluyo ki bu kadar ya nisan olabilir yani gelenler den biri .
bnm psikolojim bozuluyor be baktıkça
Gectimi sevindim hangisi hayirliysa o olsun canimYok kuzu sezeryan olmicam ben sigillerin hepsi gecti. Normali beklicem olmazsa sezeryan son an dusuncem
Kaç cm cnm acilman 4 oldu mu suni de verebiliyor larOlabilir olamayada bilir hic bilemiyorum :))
Butungun evde is yaptim aksamda yuruyus yapicam bakim dogacakmi bebisim dogmazsa zorlamiycam daha:)
Yaşlılar haklı gibi cnm o zaman saçları çıkıyordur belkiBende mide yanmasi olmuyodu 2 gundur oluyor birsey yemk istemiyrm. bebek asagi inmisken mide yanmamin olmasi cok sacma degilmi
Aynen bende oyle dusunuyordum. Asagi inince mide yanmasi olmuyormus guya ama ben mahvoluyorum yanmadanBende mide yanmasi olmuyodu 2 gundur oluyor birsey yemk istemiyrm. bebek asagi inmisken mide yanmamin olmasi cok sacma degilmi
Gectimi sevindim hangisi hayirliysa o olsun canim
Dogmazsa suni mi deniceksinOlabilir olamayada bilir hic bilemiyorum :))
Butungun evde is yaptim aksamda yuruyus yapicam bakim dogacakmi bebisim dogmazsa zorlamiycam daha:)
Bn genede şansımi denicem. :)Benim de oyle ama zannetmiyorum gececegini ya herkes bisey oneriyo da ben baya arastirdm hic kimse gecti demiyo :))
Ben sırt çantası aldım daha doğrusu lise zamanından kalma bir çantam vardı onu kullanmaya karar verdim çünkü hem yetecek büyüklükte hemde daha rahat edeceğimi düşündüm.Hanımlar bebisler için bebek çantası alan var mı hani çok bebek çantası gibi de durmayan bı model gezmelere falan kullanmak için model atarmisin iz çanta bakıyorum da
Bende başlarda Allah'ım zaman çabuk geçsin de kavuşalım diodum ama şimdi de Allah'ım zaman ne çabuk geçti diorumZamanın durması neymiş anladım
Şu takvime bakmayayım diyorum dayanamıyorum
9.aya geldik şu son günler hiç geçmiyor
4cm dimpazartesi gunu dr suni vereyim diyorda ben istemiyrm iste. Yarin tekrar ntsyengircem suniylendogurmakniatersem yatisim yapilacak ama ben istemiyrm. Dun aksam 5dk olmadan 2 kez wcye gittim su mu geldi anlayamadim ona baktirip karar vercemKaç cm cnm acilman 4 oldu mu suni de verebiliyor lar
Desene benim kiz bugunlerde dogarsa sacsiz dogacak daha 2 gundur boyle cunku:)Yaşlılar haklı gibi cnm o zaman saçları çıkıyordur belki![]()
gercekten sac muhabbetindenmi kiAynen bende oyle dusunuyordum. Asagi inince mide yanmasi olmuyormus guya ama ben mahvoluyorum yanmadan
Yok muhalefete devam herkese karsi direnmekteyim. Yarin sabah agrim cikarsankurtulcaz hepimizDogmazsa suni mi deniceksin
Amin inşallah hepimiz sorunsuz kavuşuruz evlatlarımızaBende başlarda Allah'ım zaman çabuk geçsin de kavuşalım diodum ama şimdi de Allah'ım zaman ne çabuk geçti diorumSen daha yakınsın tabı ama sanırım aynı psikolojiye ben şimdiden girdim.Allah sana kolaylık versın inşallah sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde alırsın kucagına inşallah
![]()
Cnm acilman olduğu için suni ile hemen açılabilir eğer idrar değilde bı anda su bosaldiysa suyun gitmiş olabilir çünkü idrarı tutabilir misin ama şu kendi kendine akıp gidiyormuş yatakda4cm dimpazartesi gunu dr suni vereyim diyorda ben istemiyrm iste. Yarin tekrar ntsyengircem suniylendogurmakniatersem yatisim yapilacak ama ben istemiyrm. Dun aksam 5dk olmadan 2 kez wcye gittim su mu geldi anlayamadim ona baktirip karar vercem
Desene benim kiz bugunlerde dogarsa sacsiz dogacak daha 2 gundur boyle cunku:)
gercekten sac muhabbetindenmi ki
Yok muhalefete devam herkese karsi direnmekteyim. Yarin sabah agrim cikarsankurtulcaz hepimiz![]()