• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Regl ağrısı sabah bendede vardı sonra geçti . Kanama neyden oluyo ki bu kadar ya nisan olabilir yani gelenler den biri .
Olabilir olamayada bilir hic bilemiyorum :))
Butungun evde is yaptim aksamda yuruyus yapicam bakim dogacakmi bebisim dogmazsa zorlamiycam daha:)

Bende mide yanmasi olmuyodu 2 gundur oluyor birsey yemk istemiyrm. bebek asagi inmisken mide yanmamin olmasi cok sacma degilmi

Selam kızlar
Hepimiz son haftalara girdik. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin inşallah. Uzun bir yolculuktu hiç geçmeyecek sanıyordum ama şükür bu günlere geldik.

Kontroller sıklaştı. Her hafta gidiyorum. Nst de sancı çıkıyo biraz. Bebek de oldukça hareketli. Sizin bebişler nasıl hareketli mi onlarda?

Bende mide yanmasi olmuyodu 2 gundur oluyor birsey yemk istemiyrm. bebek asagi inmisken mide yanmamin olmasi cok sacma degilmi
Aynen bende oyle dusunuyordum. Asagi inince mide yanmasi olmuyormus guya ama ben mahvoluyorum yanmadan

Gectimi sevindim hangisi hayirliysa o olsun canim

Gecti ya insallah bidaha cikmaz. Simdi hani bu bi virusmus ya. Sonucta ben bunu tasiiyorum sadece genital bolgede olan bisey degil ki tamamen varsa bende heryerden bulasir diye dusundum kendi kendime :) o yuzden kararimi bu yonde kesinlestirdim insallah bi sorun cikmaz

Hanımlar bebisler için bebek çantası alan var mı hani çok bebek çantası gibi de durmayan bı model gezmelere falan kullanmak için model atarmisin iz çanta bakıyorum da
Ben sırt çantası aldım daha doğrusu lise zamanından kalma bir çantam vardı onu kullanmaya karar verdim çünkü hem yetecek büyüklükte hemde daha rahat edeceğimi düşündüm.

Selam kızlar yarın muayenem var çok heyecanlanıyorum her muayene gününde :) nstye giriceksin dedi doktorum sonra ki muayenede alttan muayene var.çok heyecanlı ve çok stresliyim özellikle şu dönem daha da arttı düşüncelerim. Allah hepimize kolaylık versin kolayca atlatalım inşallah.

Zamanın durması neymiş anladım
Şu takvime bakmayayım diyorum dayanamıyorum :KK51:
9.aya geldik şu son günler hiç geçmiyor

Zamanın durması neymiş anladım
Şu takvime bakmayayım diyorum dayanamıyorum :KK51:
9.aya geldik şu son günler hiç geçmiyor
Bende başlarda Allah'ım zaman çabuk geçsin de kavuşalım diodum ama şimdi de Allah'ım zaman ne çabuk geçti diorum ☺️ Sen daha yakınsın tabı ama sanırım aynı psikolojiye ben şimdiden girdim.Allah sana kolaylık versın inşallah sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde alırsın kucagına inşallah:anneadayı:

Kaç cm cnm acilman 4 oldu mu suni de verebiliyor lar
4cm dimpazartesi gunu dr suni vereyim diyorda ben istemiyrm iste. Yarin tekrar ntsyengircem suniylendogurmakniatersem yatisim yapilacak ama ben istemiyrm. Dun aksam 5dk olmadan 2 kez wcye gittim su mu geldi anlayamadim ona baktirip karar vercem
Yaşlılar haklı gibi cnm o zaman saçları çıkıyordur belki :KK66:
Desene benim kiz bugunlerde dogarsa sacsiz dogacak daha 2 gundur boyle cunku:)
Aynen bende oyle dusunuyordum. Asagi inince mide yanmasi olmuyormus guya ama ben mahvoluyorum yanmadan
gercekten sac muhabbetindenmi ki

Dogmazsa suni mi deniceksin
Yok muhalefete devam herkese karsi direnmekteyim. Yarin sabah agrim cikarsankurtulcaz hepimiz:KK70:

Bende başlarda Allah'ım zaman çabuk geçsin de kavuşalım diodum ama şimdi de Allah'ım zaman ne çabuk geçti diorum ☺️ Sen daha yakınsın tabı ama sanırım aynı psikolojiye ben şimdiden girdim.Allah sana kolaylık versın inşallah sağlıkla ve sağlıklı bir şekilde alırsın kucagına inşallah:anneadayı:
Amin inşallah hepimiz sorunsuz kavuşuruz evlatlarımıza
İnsan karnındaykende özlüyormuş doğsada koklasamm sevsem sarıp sarmalasam mercimeğimi :)

Merhaba kızlar. Bende bir Ekim annesi adayıydım ama Eylül annesi oldum.28. Haftadan sonra erken doğum riskiyle iğneler ve ilaçlarla 36+2 ye kadar bekleyebildik ve 13 Eylülde doğum yaptım .Zaten önceki sezeryan olduğu için kızınıda sezeryanla dünyaya getirdim.Akciğer geliştirici iğne olduğum için bebeğim küvöze girmedi çok şükür. 2490 gr. Doğdu biraz min-nan olduk haftasını takip edemedi ben beslenemedigim sürekli kilo verdiğim için.Ama kilosuna takılmadik çok şükür çok sağlıklı..
Afra Berin evimize huzur neşe getirdi.Gebelik sürecim çok sıkıntılı ve genelde hastanede geçtiği için hiç takip edemedim sayfayı .
Son süreçtesiniz zor olanı ama geçiyor bebişinizi kucağınıza aldığınızda.Benim iki kızım daha var okullu zorlanıyorum tabiki ama annelik böyle bişi...
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum,doğum yapıp hastanede ve küvöze bebiş olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.

4cm dimpazartesi gunu dr suni vereyim diyorda ben istemiyrm iste. Yarin tekrar ntsyengircem suniylendogurmakniatersem yatisim yapilacak ama ben istemiyrm. Dun aksam 5dk olmadan 2 kez wcye gittim su mu geldi anlayamadim ona baktirip karar vercem

Desene benim kiz bugunlerde dogarsa sacsiz dogacak daha 2 gundur boyle cunku:)
gercekten sac muhabbetindenmi ki

Yok muhalefete devam herkese karsi direnmekteyim. Yarin sabah agrim cikarsankurtulcaz hepimiz:KK70:
Cnm acilman olduğu için suni ile hemen açılabilir eğer idrar değilde bı anda su bosaldiysa suyun gitmiş olabilir çünkü idrarı tutabilir misin ama şu kendi kendine akıp gidiyormuş yatakda

Back