- 10 Kasım 2016
- 1.366
- 1.095
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #28.241
Canım insn içmediğim birşey kalmadı, herhalde bünyeye bağlı. İnşAllah senin hemen gelir. Bol sıvı tüketiyorum şuan. Genel mi olacaksın yoksa spinal mi? Benim spinaldi. Bu sefer daha rahattım. Ama ikinci kez olduğundanmı ne ağrım baya oldu. Şükür bu sefer boynum falan ağrımadı. İlkinde ameliyat yerinden çok boynum ağrımıştı. Bunda sıcak havlu getirip koydular. Sende isteyebilirsin.bugün daha iyim şükür, kendim yatakdan desteksiz kalkabiliyorum. Sana da şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıkla kavuş. Dünyanın en güzel duygusu. Kokusunu içime çekiyorum. İnşAllah oğlumu da alabilirim en kısa zamanda. Bizede dua et lütfen yavrum muhammed emirim iyi olsun![]()
Canim boyle 37 38. Haftalarda akcigerlerde su sorunu olabiliyomus insallah kisa surede duzelir moralini yuksek tut boyle uzulmen de sutunun gelmemesi icin buyuk bi neden. Goguslerini ilik suyla yika sicak masaj uygula bol siviya devam et ve moralini yuksek tut bebeklerin icin kendini iyi hissetmen lazim ki sutun de gelsin en kisa surede insallah