• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Canım insn içmediğim birşey kalmadı, herhalde bünyeye bağlı. İnşAllah senin hemen gelir. Bol sıvı tüketiyorum şuan. Genel mi olacaksın yoksa spinal mi? Benim spinaldi. Bu sefer daha rahattım. Ama ikinci kez olduğundanmı ne ağrım baya oldu. Şükür bu sefer boynum falan ağrımadı. İlkinde ameliyat yerinden çok boynum ağrımıştı. Bunda sıcak havlu getirip koydular. Sende isteyebilirsin.bugün daha iyim şükür, kendim yatakdan desteksiz kalkabiliyorum. Sana da şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıkla kavuş. Dünyanın en güzel duygusu. Kokusunu içime çekiyorum. İnşAllah oğlumu da alabilirim en kısa zamanda. Bizede dua et lütfen yavrum muhammed emirim iyi olsun :KK43:

Canim boyle 37 38. Haftalarda akcigerlerde su sorunu olabiliyomus insallah kisa surede duzelir moralini yuksek tut boyle uzulmen de sutunun gelmemesi icin buyuk bi neden. Goguslerini ilik suyla yika sicak masaj uygula bol siviya devam et ve moralini yuksek tut bebeklerin icin kendini iyi hissetmen lazim ki sutun de gelsin en kisa surede insallah

Selam kızlar bende hastanedyim dün aksam geldim bebegimin hareketlerini hissetmiyordum nst de san cim cok fazla cikiyor ama ben hissetmiyorum çok şükür bebegimin suyu azalmış serum takılı şuan yarın sabah doktor tekrar kontrol edecek Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Geçmiş olsun ,Allah yardımcımız olsun, sağlıkla kucağınıza alırız bebişlerimizi inş

Kızlar mrb okuyamıyorum şuanda, doğum falan yapan varmı bilmiyorum. Biz hala hastanedeyiz. Oğluma antibiyotik tedavisi başlanmış, ciğerinde su varmış. Solunum sıkıntısı vs..akşam görmeye gideceğim inş. Kızım iyi yanımda, sütüm gelmediği için mama veriyorum. Yoksa sarılık başlıyor kızlar. Sakın vermemezlik yapmayın. Kendimde emziriyorum önce en azından ilk sütü alsın diye 1 damlada olsa vermeye çalışıyorum. Oğlan içinde istemişler sağıp getirin diye ama olmadığı için daha hiç yollayamadım :KK43: lütfen dua edin.

Allah yardımcın olsun canım. En kısa zamanda sağlığına kavuşur ve yanına gelir insallah bebişinde. Süt bazen 1 haftaya anca iniyormuş sezeryanlarda sıkıntı stres yapma canım inecek diye dusun olumlu dusun olumlu olsun.

Doktor kontrolünden geldik kızlar 37 hafta bitti.iki haftada sadece 150 gr almış ben 4 kiloo:110:
Sancım çikmadı.2760 gr kilosu.çok az almış kilo üzüldüm dogrusu.onceki kontrolde 12 gunde 600 gr bunda 15 gunde 150 gr.

10 gün sonra kontrole çağirdı.ekimin ilk haftası düşünüyor doğum için bi aksilik çıkmazsa.
Hiç üzme kendini canım. Cihazlar doğru ölçüm yapmıyor dr. un o anlık milim farkından. Benimki de öyle oldu. Bir kontrolde haftalık 300gr almış gözüktü, dr iri bebek falan dedi, sonrakinde haftalık 80gr gibi bişey çıktı. Dr haftasıyla uyumlu dedi totale bakarak. Ondan sonrakinde haftalık 300 gr çıktı yine. Üstelik beslenme düzenim haftalık yemeye özen gösterdiklerini aynıydı. Tek bir fark : az kilo çıkan ultrasona aç gitmiştim.
Ben tüm bunları topla çıkar yapıp haftalık 200 gr almış gibi düşündüm ve genel olarak alması gereken de zaten o kadar olduğu yazıyor.
2.760gr normal bence. -ki doğduğunda da +-400gr fark çıkıyormuş. Bebeğin suyu iyi, plasentayla ilgili de sorun yoksa hiç takılma.

Canm bn kegel egzersizi dedikleri vajinayi sıkma ve gevsetmeyi yapıyorum . Resim atıyorum iki tane onları uygulamaya çalış bunlar rahatlatiyo diye dusunuyorm düzenli yapmaya başlayınca azaldı çünkü . Bacak arasındaki yastığı sıkıştır iyice .
Hareket güzel de sırt üstü o hareketi yapabiliyor musun sen canım? Ben otururken ya da uzanırken deniyorum, ayakta hissetmiyorum o bölgeyi:deli:

Izledim hepsini canim instagramdanda takip ediyorum cok rahatlatiyor.
Aslinda dogum videolari falan izlemememiz lazim oluruna birakmaliyiz belkide.
Bilmemek daha iyi olurdu gercekten aci ceken insanlari gorunce urkuyorum.
Bide cevremdekiler biri diyor bence bikac gune gelir. Biri diyor bu ayi bitirir biri diyor yok 10gunu vardir daha.
Gununu gecerse bu seferde derler daha dogurmadi:))

Tamam canim saol simdi yapcam
Herkesin doğumu kendine özel, bence izleme arkadaşım. Bir kere izledim faydasından çok zararı oldu bir daha da bakamam sanırım. Millete de he deyip geçme zamanın gelmiş sanırım, ne diye zaman verip insanı strese sokuyorlar:KK53:

Bir de mantar sorunum var. 1 aydır geçmiyor, bu kez fitil, hap krem hepsini verdi, kurtulurum inşallah
Benim de tekrarlıyordu sürekli, saşe ve antibiyotik kullandım, sıkça iç çamaşırı değiştirip ayakta duş aldım şükür ses yok şimdilik

Kızlar mrb okuyamıyorum şuanda, doğum falan yapan varmı bilmiyorum. Biz hala hastanedeyiz. Oğluma antibiyotik tedavisi başlanmış, ciğerinde su varmış. Solunum sıkıntısı vs..akşam görmeye gideceğim inş. Kızım iyi yanımda, sütüm gelmediği için mama veriyorum. Yoksa sarılık başlıyor kızlar. Sakın vermemezlik yapmayın. Kendimde emziriyorum önce en azından ilk sütü alsın diye 1 damlada olsa vermeye çalışıyorum. Oğlan içinde istemişler sağıp getirin diye ama olmadığı için daha hiç yollayamadım :KK43: lütfen dua edin.
Tez zamanda Allah şifa versin canım, inşallah sağ salim kavuşursunuz bir an önce

Selam kızlar bende hastanedyim dün aksam geldim bebegimin hareketlerini hissetmiyordum nst de san cim cok fazla cikiyor ama ben hissetmiyorum çok şükür bebegimin suyu azalmış serum takılı şuan yarın sabah doktor tekrar kontrol edecek Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Umarım en kısa zamanda durumun netleşir arkadaşım

Canım insn içmediğim birşey kalmadı, herhalde bünyeye bağlı. İnşAllah senin hemen gelir. Bol sıvı tüketiyorum şuan. Genel mi olacaksın yoksa spinal mi? Benim spinaldi. Bu sefer daha rahattım. Ama ikinci kez olduğundanmı ne ağrım baya oldu. Şükür bu sefer boynum falan ağrımadı. İlkinde ameliyat yerinden çok boynum ağrımıştı. Bunda sıcak havlu getirip koydular. Sende isteyebilirsin.bugün daha iyim şükür, kendim yatakdan desteksiz kalkabiliyorum. Sana da şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıkla kavuş. Dünyanın en güzel duygusu. Kokusunu içime çekiyorum. İnşAllah oğlumu da alabilirim en kısa zamanda. Bizede dua et lütfen yavrum muhammed emirim iyi olsun :KK43:
Canm benim ilk sezaryan genel anesteziydi acil ameliyata alnmstm.uyanmak cok zordu gercekten ve günlerce bogazda bi tıkanıklık vardı öksürük falan.bunda dr uyanık yapacam dedi sanrm spinal oluyo.ins kolaylıkla atlatrm.oğlun da biran önce yanına gelir ins.çabucak sütün de artar umarm

Yenidunya3 Yenidunya3 canım rabbim bebisine şifa versin inşallah en kısa zamanda iyileşir sen içini ferah tut bol bol su iç süt için hoşaf iç hurma ve incir ye

Yenidunya3 Yenidunya3 canım geçmiş olsun hiç korkma iyi olur bebeğim kontrol altına alinmasi iyi bir şey korkma sen sutun icin de stresten muhtemelen benim de sgresten azaldi sutum kafani icini rahat tut seni cok cok anliyorum benim bebeğim de 1.5 aydir kuvozde bu dediklerimin hepsi bos gelecek belki sana ama sen yine de kendini uzmemeye calis oglun da ordan sag salim cikip gelecek yanina kizini emzirmeye calis gelmese bile belki yavas yavas gelir

Ya diyorum yatakta dönmek bu kadar zor bi eylem miydi yaa ,kaç hamlede dönüyorum saymadım :)) uyku yok canım evet ,bitti çok şükür cumartesiye ne kaldı ki yani ama şunu fark ettim son aya kadar ben hamile değilmişim ya son ay gerçekten zordu benim için , sevindiğim tek şey çatlamadım gibi bir şey bir buçuk çatlağim var :)) senin oldu mu
Benm karnımın altında var çatlak 36da catladm 2 hafta once :( basenler 7.ayda catlamisti. İlk aylar zor sanirdm hamileliğin olay son aymis :/

Bugun kontrolum vardi. Hastahaneye goderken agrim vardi nts sira beklerken agri sanci gitti bende:)) dr acikliga bakti yine 4 cm olmus dedi.basi artik iyice inmis dedi. Buyuk ihtimal bir hafta daha beklemez ama sen bilirsin carsambaya kadar dusun 1 saat suni versek dogar dedi. Bebegimde iyiymis sukur gelisimi onden gidiyo dedi. Esim carsamba dogsun diyor bende dogurmiycam diyorum bakalim:KK70:
Nst de sancı nasl cikiyo bn açıklık baktirmadm ama sancı cikiyo 60 da doktor takip et şiddetlenir ve siklasirsa hemen gel dedi :) bu arada o aciklikla sn yuruyus yapsan dogurursn be ha gayret de günlük yuru sancı vermelerine gerek kalmadan dogur ;)

Hareket güzel de sırt üstü o hareketi yapabiliyor musun sen canım? Ben otururken ya da uzanırken deniyorum, ayakta hissetmiyorum o bölgeyi:deli:

Herkesin doğumu kendine özel, bence izleme arkadaşım. Bir kere izledim faydasından çok zararı oldu bir daha da bakamam sanırım. Millete de he deyip geçme zamanın gelmiş sanırım, ne diye zaman verip insanı strese sokuyorlar:KK53:

Benim de tekrarlıyordu sürekli, saşe ve antibiyotik kullandım, sıkça iç çamaşırı değiştirip ayakta duş aldım şükür ses yok şimdilik

Tez zamanda Allah şifa versin canım, inşallah sağ salim kavuşursunuz bir an önce

Umarım en kısa zamanda durumun netleşir arkadaşım
Canm yapıyorum bn onların hepsini :) iyiym maşallah bni en çok yürümek zorluyor oda beki zorlamaz ama tansiyon çok dusuyo belkide ondan :) maşallah hareketlerim iyi agrida olsa tinlamiym çünkü agrim var diye yatsam bu kez hc ağrıdan duramam :)

Benm karnımın altında var çatlak 36da catladm 2 hafta once :KK43: basenler 7.ayda catlamisti. İlk aylar zor sanirdm hamileliğin olay son aymis :/
Çok şükür çatlamadım ama bence vücutla alakalı bu çatlaklar annemin hiiiç çatlamamazmış ona çekmişim , eşime diyorum son ay hamile olduğumu anladım gerçekten katılıyorum sana

Canm yapıyorum bn onların hepsini :) iyiym maşallah bni en çok yürümek zorluyor oda beki zorlamaz ama tansiyon çok dusuyo belkide ondan :) maşallah hareketlerim iyi agrida olsa tinlamiym çünkü agrim var diye yatsam bu kez hc ağrıdan duramam :)
Bence de çok iyisin maşallah nazar değmesin

Yenidunya3 Yenidunya3 canım geçmiş olsun hiç korkma iyi olur bebeğim kontrol altına alinmasi iyi bir şey korkma sen sutun icin de stresten muhtemelen benim de sgresten azaldi sutum kafani icini rahat tut seni cok cok anliyorum benim bebeğim de 1.5 aydir kuvozde bu dediklerimin hepsi bos gelecek belki sana ama sen yine de kendini uzmemeye calis oglun da ordan sag salim cikip gelecek yanina kizini emzirmeye calis gelmese bile belki yavas yavas gelir
haber geldimi bebişten hiç kaç kg olmuş sağlığı nasl ne zaman çıkarmış

Kizlar :) kontrolden geldim:) 3056 gr 51 cm 36+0 bugun. Ters duruyor pozisyonunu degistirmedigi icin sezeryan netlesti 9 ekim de 39+0 da aliyo:)
Maşallah boyuda kilosuda iyi
Tarihde netleşmiş heyecan arttımı :)
Bi benim kontrol günüm gelmedi ya iki haftadır göremiyorum
Cuma olsa bi an önce belki benimde netleşir doğum şekli falan :)

Maşallah boyuda kilosuda iyi
Tarihde netleşmiş heyecan arttımı :)
Bi benim kontrol günüm gelmedi ya iki haftadır göremiyorum
Cuma olsa bi an önce belki benimde netleşir doğum şekli falan :)
Senin haftan da 39 olmus artik hala netlesmedi mi:) donmustu dimi en son oyle hatirliyorum. Biz uzun zamandir gorusmemistik o yuzden gergindim bugun ne cikicak diye ama masallah gelisimi iyi cikti. Dogum sekli ve tarihi netlesince cok heyecanlandim:) son 21 gun:)

Çok şükür çatlamadım ama bence vücutla alakalı bu çatlaklar annemin hiiiç çatlamamazmış ona çekmişim , eşime diyorum son ay hamile olduğumu anladım gerçekten katılıyorum sana
Bnm annem de ilk uc hamileliğinde catlamams ablalarm da catlamadi ama bn catladm kismet yaw napalim anayiz biz :)

Back