• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Yapmıyorum cnm arada yürüdükçe beline ağrı giriyor benim ama heralde denge değiştiği içindir
Benimde adet sancilarim var hep bazen vajinada agri oluyor bicak batmasi gibi. Ama yalanci sancilar umitlenmiyorum.
Hic rahim agzinida olcturmedim ne zaman dogar bi fikrim yok.

Hanımlar bebisler için bebek çantası alan var mı hani çok bebek çantası gibi de durmayan bı model gezmelere falan kullanmak için model atarmisin iz çanta bakıyorum da
Canım ben magazasindan nike ın bol gözlü sırt cantasini aldım. Bebek cantalari hosuma gitmedi bi battaniye koysan kiyafete yer kalmayacak gibiydi ve adı bebek cantasi oldugundan fiyati iki katiydi. Baba yanimizda olunca cantayi o tasiyacagi icin siyah renk kullanisli bisey aldim. Çift gözlü.
Screenshot_2017-09-19-12-22-33-1.png

Canım ben magazasindan nike ın bol gözlü sırt cantasini aldım. Bebek cantalari hosuma gitmedi bi battaniye koysan kiyafete yer kalmayacak gibiydi ve adı bebek cantasi oldugundan fiyati iki katiydi. Baba yanimizda olunca cantayi o tasiyacagi icin siyah renk kullanisli bisey aldim. Çift gözlü.
Eki Görüntüle 2046275
Bendede iki tane nike sirt cantasi var. Biri siyah bunun gibi biri pembe.
Pembe benim icin siyah esim icin tasimasi kolay olabilir aslinda bende onlarimi kullansam.

Eki Görüntüle 2046275
bende aynısını aldım :)

Hanımlar bebisler için bebek çantası alan var mı hani çok bebek çantası gibi de durmayan bı model gezmelere falan kullanmak için model atarmisin iz çanta bakıyorum da
WEBPAGE_20170919_132458.jpg Ben bunun tam tersi rengini aldm.kırmızı renk agrlkta kenarlar lacivert.umarm kullanışlı olur

Benimde adet sancilarim var hep bazen vajinada agri oluyor bicak batmasi gibi. Ama yalanci sancilar umitlenmiyorum.
Hic rahim agzinida olcturmedim ne zaman dogar bi fikrim yok.
Az kalmış senin cnm darısı bize bazen zaman hiç geçmiyor gibi geliyor

Eki Görüntüle 2046275
Ne kadar cnm bunun fiyatı güzelmiş beğendim

Ne kadar cnm bunun fiyatı güzelmiş beğendim
Bendede bu var hem hastane cantasi olarak kendi esyalarimi koydum. Hemde dogumdan sonra bebek cantasi olarak kullanisli olur.
En rahati sirt cantasi. 3 bolmesi var bendekinin.
Bulabilirsen en cok gozu olani al bence

Eklentiler

• IMG_20170919_122957-1.jpg
    IMG_20170919_122957-1.jpg
    34,2 KB · Görüntüleme: 52
Bendede bu var hem hastane cantasi olarak kendi esyalarimi koydum. Hemde dogumdan sonra bebek cantasi olarak kullanisli olur.
En rahati sirt cantasi. 3 bolmesi var bendekinin.
Bulabilirsen en cok gozu olani al bence
Bu güzelmiş beğendim bu tarz birşey alayım bende herşeyi sığar çocuğun

Kızlar biberon ve emziği nasıl sterilize ettiniz? Ben asagıdaki bilgiye ulastim böylemi yapmaliyim?
Eki Görüntüle 2046263
Ekteki tarifi uygularsan geriye bişey kalmaz canım. Bir kez bile kullanamayabilirsin, formu bozulur akıtma yapar.
Kaynamış suda 10dk beklet yeter. Sudan Çıkardıktan sonra kurutma çok daha önemli çünkü içinde kalan su damlası havayla temasta bakteri üretir. Güzelce kurula ve kapaklarını kapat.

Sagol cnm bakalim herkese muhalefet ediyorum. Birsey olursa sorumluluk bendeymis esimin ailesi oyle diyor. Kordon dolanirsa vb kotu seneryolarda. Sanki ben kotulugunu isterim bebeğimin

Ntsde cikan yuksek sanciyi hic yasamadim en fazla 60larda cikti iste. Oda bence yuksek hissetmedim evde daha yuksek agrilarimda oldu ama iste duzensiz oldugu icin geciyo hic gitmedim ntsye o an. 2gundur yurumeye bssladim artik ama carsambaya yetişmezse bi anlami yok bi hafta daha beklesin:) Alttan baktiklarinda bende kanama oluyor dr acikligin oldugu icin boyle oluyo dedi. Korkum kanama varken yada ertesi gunu nişan gelse anlayamiycamki. Mesela bugun sabah vardi aksam kanama yoktu az once lavaboda tekrar var gibiydi. Simdide regl agrisi var. O yuzden bana kalsa baktirmazdim:)
Regl ağrısı sabah bendede vardı sonra geçti . Kanama neyden oluyo ki bu kadar ya nisan olabilir yani gelenler den biri .

Back