• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Gunlerdir mide agrisi cekiyordum ishal olmusum kizlar aksamdan beri hareketlerinide hissetmiyorum off. Biraz daha bekleyip hareket etmezse gidicem doktora son care.

Boğaz yanmasından uyuyamıyorum ya deliricimmmm
Benimde oluyo ya mide asitleri mide kapakcigindan cikip bogazima kadar geliyo hatta geciyo acayip yakiyo bunun icin cozumum aksam 11den sonra bisey yemiyorum soda iciyorum yatarken sola yatiyorum. Saga yatinca kapakcigi yemek borusunu kapattigi icin yakiyor onun zedelenmesine sebep oluyormus reflu oluyormusuz

3 4 defada ancak dönüyorm yatakta :KK57: o kadar büyük bi karnimda yok oysa ama demek ki bebegn ağırlığı etkiliyor . Gece düzgün bi uyku yok zaten :) ama bitirdik çok şükür
Ya diyorum yatakta dönmek bu kadar zor bi eylem miydi yaa ,kaç hamlede dönüyorum saymadım :)) uyku yok canım evet ,bitti çok şükür cumartesiye ne kaldı ki yani ama şunu fark ettim son aya kadar ben hamile değilmişim ya son ay gerçekten zordu benim için , sevindiğim tek şey çatlamadım gibi bir şey bir buçuk çatlağim var :)) senin oldu mu

Saol canim aynen oyle yapdim guzel bi kahvalti yapip uzandim hissediyorum suan.
Cok zorlaniyorum son gunlere dogursak artik ya
Gerçekten son zamanlar zor Allah yardımcımız olsun, benimki şuan hareket ediyor ama ters istikamette ağzımdan çıkacak gibi ,yavrum oradan çıkış yok diyorum anlamıyor :))

Gerçekten son zamanlar zor Allah yardımcımız olsun, benimki şuan hareket ediyor ama ters istikamette ağzımdan çıkacak gibi ,yavrum oradan çıkış yok diyorum anlamıyor :))
:KK71: Senin sezaryen tarihin belli olmustu dimi yanlis hatirlamiyor veya karistirmiyorsam.
Benimki daha ne zaman gelcek belli bile degil ya gununude gecerse. Pskolojim bozuldu cok korkuyoruumm istemsizce agliyorum artiko_O:110:

:KK71: Senin sezaryen tarihin belli olmustu dimi yanlis hatirlamiyor veya karistirmiyorsam.
Benimki daha ne zaman gelcek belli bile degil ya gununude gecerse. Pskolojim bozuldu cok korkuyoruumm istemsizce agliyorum artiko_O:110:
Benim cumartesi 23 eylülde sezeryan tarihim, senin normal mi olacak canım

Doktorumun dedigi, her gun tansiyonunu olc, bebek hareketlerini takip et, hareketlerinde azalma olur ya da tansiyonun gunde iki defa 14/9 uzerinde olursa haberleselim onun disinda bir gariplik olmadigi surece 36 haftada gorussek yeterli dedi. Cokta mantikli geldi. Cok sukur herhangi bir aksilik olmadi bu haftaya kadar yarin kontrole gidicem bakalim:)
Tamam canım dediğim gibi 4 hafta o zaman normal, ben de 4 hafta sonra gitmiştim, 5 hafta oldu deyince daha da gitmeyeceksin sandım.

Hayirlisiyla saglicakla gecsin insallah dogumun.
Evet normal canim:110:
Sağol canım inş hepimiz sağlıkla doğum yaparız, normal doğumsa zamanı belli değil o biraz stres yaptırır insana ama şuna inanıyorum vücudumuz mükemmel bir işleyişe sahip o ne zaman ne yapacağını bilir hiç ağlama sıkma canını rahat ol vücuduna ve bebişine güven ,onlar saati geldiğinde el birliğiyle çıkaracak seni bu bilinmemezlikten ,ben Dr banu çiftçinin videolarını izledim iyi geldi bana kadın doğumu ve çeşitlerini güzel anlatıyor ,normal doğum videolarına baksana canım bi belki rahatlatır seni biraz

Sağol canım inş hepimiz sağlıkla doğum yaparız, normal doğumsa zamanı belli değil o biraz stres yaptırır insana ama şuna inanıyorum vücudumuz mükemmel bir işleyişe sahip o ne zaman ne yapacağını bilir hiç ağlama sıkma canını rahat ol vücuduna ve bebişine güven ,onlar saati geldiğinde el birliğiyle çıkaracak seni bu bilinmemezlikten ,ben Dr banu çiftçinin videolarını izledim iyi geldi bana kadın doğumu ve çeşitlerini güzel anlatıyor ,normal doğum videolarına baksana canım bi belki rahatlatır seni biraz
Izledim hepsini canim instagramdanda takip ediyorum cok rahatlatiyor.
Aslinda dogum videolari falan izlemememiz lazim oluruna birakmaliyiz belkide.
Bilmemek daha iyi olurdu gercekten aci ceken insanlari gorunce urkuyorum.
Bide cevremdekiler biri diyor bence bikac gune gelir. Biri diyor bu ayi bitirir biri diyor yok 10gunu vardir daha.
Gununu gecerse bu seferde derler daha dogurmadi:))
İshal için de bir tatlı kaşığı türk kahvesine limon sıkıp ye canım
Tamam canim saol simdi yapcam

Izledim hepsini canim instagramdanda takip ediyorum cok rahatlatiyor.
Aslinda dogum videolari falan izlemememiz lazim oluruna birakmaliyiz belkide.
Bilmemek daha iyi olurdu gercekten aci ceken insanlari gorunce urkuyorum.
Bide cevremdekiler biri diyor bence bikac gune gelir. Biri diyor bu ayi bitirir biri diyor yok 10gunu vardir daha.
Gununu gecerse bu seferde derler daha dogurmadi:))

Tamam canim saol simdi yapcam
Canım acı çeken insanları tabiki izlemememiz lazım benim dediğim video animasyondu :)

Bugun kontrolum vardi. Hastahaneye goderken agrim vardi nts sira beklerken agri sanci gitti bende:)) dr acikliga bakti yine 4 cm olmus dedi.basi artik iyice inmis dedi. Buyuk ihtimal bir hafta daha beklemez ama sen bilirsin carsambaya kadar dusun 1 saat suni versek dogar dedi. Bebegimde iyiymis sukur gelisimi onden gidiyo dedi. Esim carsamba dogsun diyor bende dogurmiycam diyorum bakalim:KK70:

Back