• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

bende rennie yi merak ediyodum ama bi şişe gavisconu içince alıştım rennie nin tadı daha berbatsa die cesaret edemedim değiştirmeye :) neyse bu zamanlara kdr bulantı yanma olmadan geldim ztn bundan sonra da birazcık çekiyim napim ztn az kaldı :) bu gece 3 5 nöbeti olmazsa olmazım oldu resmen yaa erkende yatsam geçte yatsam 3 te bi uyanıyorum
Benimki de 2 5 nöbeti.her gece istisnasz kurulmuş saat g8bi 5.00 da uyanıyorum.bakalm bebis dogunca bu saatlerde uyank olacak myz

Kaburga agrilari hic gecmiyor bebek hep yukarda benim sanirim gogusumun altindaki kemikleri kircak yakindir aciyor fenao_O

Bugun kontrolum vardi. Hastahaneye goderken agrim vardi nts sira beklerken agri sanci gitti bende:)) dr acikliga bakti yine 4 cm olmus dedi.basi artik iyice inmis dedi. Buyuk ihtimal bir hafta daha beklemez ama sen bilirsin carsambaya kadar dusun 1 saat suni versek dogar dedi. Bebegimde iyiymis sukur gelisimi onden gidiyo dedi. Esim carsamba dogsun diyor bende dogurmiycam diyorum bakalim:KK70:
Normal dogum mi yapacaksin canim?
Alttan muayenemi ettiler aciklik icin.
Benimde agrilarim oluyo nst ye girince geciyo ama hic aciklik varmi diye bakmadi dr. Acaba bendede varmidir.
Bence bekle kendi sancinin gelmesini

Doktor kontrolünden geldik kızlar 37 hafta bitti.iki haftada sadece 150 gr almış ben 4 kiloo:110:
Sancım çikmadı.2760 gr kilosu.çok az almış kilo üzüldüm dogrusu.onceki kontrolde 12 gunde 600 gr bunda 15 gunde 150 gr.

10 gün sonra kontrole çağirdı.ekimin ilk haftası düşünüyor doğum için bi aksilik çıkmazsa.

Doktor kontrolünden geldik kızlar 37 hafta bitti.iki haftada sadece 150 gr almış ben 4 kiloo:110:
Sancım çikmadı.2760 gr kilosu.çok az almış kilo üzüldüm dogrusu.onceki kontrolde 12 gunde 600 gr bunda 15 gunde 150 gr.

10 gün sonra kontrole çağirdı.ekimin ilk haftası düşünüyor doğum için bi aksilik çıkmazsa.
Niye az almış acaba ya yeme şeklini falan değiştirdin mi ben de çarşamba gidecem çok merak ettim ne kadar almış acaba

Normal dogum mi yapacaksin canim?
Alttan muayenemi ettiler aciklik icin.
Benimde agrilarim oluyo nst ye girince geciyo ama hic aciklik varmi diye bakmadi dr. Acaba bendede varmidir.
Bence bekle kendi sancinin gelmesini
Evet canim normal dogum yapicam gecen hafta cati muayenesi yapmisti 3cm dedi. Benim dr 36. Haftada hep yapiyomus cati muayenesi. Ama bazi drlarda yapmiyo dogum agrisi tanisi koymadan. Bence daha iyi boşver:) zaten agrin cok cikarsa bakar. Benim erken dogum riskim vardi o yuzden aciklikta erken olmus olabilir

Kızlar mrb okuyamıyorum şuanda, doğum falan yapan varmı bilmiyorum. Biz hala hastanedeyiz. Oğluma antibiyotik tedavisi başlanmış, ciğerinde su varmış. Solunum sıkıntısı vs..akşam görmeye gideceğim inş. Kızım iyi yanımda, sütüm gelmediği için mama veriyorum. Yoksa sarılık başlıyor kızlar. Sakın vermemezlik yapmayın. Kendimde emziriyorum önce en azından ilk sütü alsın diye 1 damlada olsa vermeye çalışıyorum. Oğlan içinde istemişler sağıp getirin diye ama olmadığı için daha hiç yollayamadım :( lütfen dua edin.

Evet canim normal dogum yapicam gecen hafta cati muayenesi yapmisti 3cm dedi. Benim dr 36. Haftada hep yapiyomus cati muayenesi. Ama bazi drlarda yapmiyo dogum agrisi tanisi koymadan. Bence daha iyi boşver:) zaten agrin cok cikarsa bakar. Benim erken dogum riskim vardi o yuzden aciklikta erken olmus olabilir

Kararini bu yonde degistirmene cok sevindim insallah saglikla sihatle dogar bebegin:)

Selam kızlar bende hastanedyim dün aksam geldim bebegimin hareketlerini hissetmiyordum nst de san cim cok fazla cikiyor ama ben hissetmiyorum çok şükür bebegimin suyu azalmış serum takılı şuan yarın sabah doktor tekrar kontrol edecek Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Canm su anki kilosu iyi ama kilo almaması garip.bu haftalarda yaklasi 300 gram alıyorlar normalde.

Kızlar mrb okuyamıyorum şuanda, doğum falan yapan varmı bilmiyorum. Biz hala hastanedeyiz. Oğluma antibiyotik tedavisi başlanmış, ciğerinde su varmış. Solunum sıkıntısı vs..akşam görmeye gideceğim inş. Kızım iyi yanımda, sütüm gelmediği için mama veriyorum. Yoksa sarılık başlıyor kızlar. Sakın vermemezlik yapmayın. Kendimde emziriyorum önce en azından ilk sütü alsın diye 1 damlada olsa vermeye çalışıyorum. Oğlan içinde istemişler sağıp getirin diye ama olmadığı için daha hiç yollayamadım :KK43: lütfen dua edin.
Canm ins oglun cabucak toparlanr.süt artırıcı caylar var onlardan denedin mi hic?bu arada sezaryan nasl gecti.ben de cuma olucam nasipse cok heyecanlıyz bebegimi cok merak ediyorum.ins sağlıklıdır

Selam kızlar bende hastanedyim dün aksam geldim bebegimin hareketlerini hissetmiyordum nst de san cim cok fazla cikiyor ama ben hissetmiyorum çok şükür bebegimin suyu azalmış serum takılı şuan yarın sabah doktor tekrar kontrol edecek Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Artk birer birer doğumlar basliyo.hakkında hayırlısı olsun canm.normal dogum mu bekliyorsn?

Canm ins oglun cabucak toparlanr.süt artırıcı caylar var onlardan denedin mi hic?bu arada sezaryan nasl gecti.ben de cuma olucam nasipse cok heyecanlıyz bebegimi cok merak ediyorum.ins sağlıklıdır
Canım insn içmediğim birşey kalmadı, herhalde bünyeye bağlı. İnşAllah senin hemen gelir. Bol sıvı tüketiyorum şuan. Genel mi olacaksın yoksa spinal mi? Benim spinaldi. Bu sefer daha rahattım. Ama ikinci kez olduğundanmı ne ağrım baya oldu. Şükür bu sefer boynum falan ağrımadı. İlkinde ameliyat yerinden çok boynum ağrımıştı. Bunda sıcak havlu getirip koydular. Sende isteyebilirsin.bugün daha iyim şükür, kendim yatakdan desteksiz kalkabiliyorum. Sana da şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. Sağlıkla kavuş. Dünyanın en güzel duygusu. Kokusunu içime çekiyorum. İnşAllah oğlumu da alabilirim en kısa zamanda. Bizede dua et lütfen yavrum muhammed emirim iyi olsun :(

Back