• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Masallah masallah hep boyle stressiz olursun insallah bundan sonra da :) anne ne kadar rahat olursa bebek de o kdar rahat olurmus neticede :))
Cok sukur 32. Hafta raporumu aldigim gune kadar hersey yolundaydi bir kac doktor birden gordu hem o haftaya kadar hepsi normal dedi gelisiminde dorun yok dedi vs stres yapmaya kalksam cok sey var aslinda ama rahat olmaya calisiyorum rabbime teslim oldum iyimis boylesi:)

3
Cok sukur 32. Hafta raporumu aldigim gune kadar hersey yolundaydi bir kac doktor birden gordu hem o haftaya kadar hepsi normal dedi gelisiminde dorun yok dedi vs stres yapmaya kalksam cok sey var aslinda ama rahat olmaya calisiyorum rabbime teslim oldum iyimis boylesi:)
32.haftadan sonra 2 hafta sonra gel dedi bana. Öncesi de 4 hafta zaten, 5 hafta çok olmuş bu haftaya göre. Doğum bile bekleniyor artık

3

32.haftadan sonra 2 hafta sonra gel dedi bana. Öncesi de 4 hafta zaten, 5 hafta çok olmuş bu haftaya göre. Doğum bile bekleniyor artık
Doktorumun dedigi, her gun tansiyonunu olc, bebek hareketlerini takip et, hareketlerinde azalma olur ya da tansiyonun gunde iki defa 14/9 uzerinde olursa haberleselim onun disinda bir gariplik olmadigi surece 36 haftada gorussek yeterli dedi. Cokta mantikli geldi. Cok sukur herhangi bir aksilik olmadi bu haftaya kadar yarin kontrole gidicem bakalim:)

Ben de bi an önce doğsun istiyorum uykusuzluk yorgunluk gerçekten yıpratıyor insanı ,bi de hareketlerimiz çok kısıtlandı ya gelsin istiyorum ,sağlıkla gelsinler daha yeter :)
3 4 defada ancak dönüyorm yatakta :KK57: o kadar büyük bi karnimda yok oysa ama demek ki bebegn ağırlığı etkiliyor . Gece düzgün bi uyku yok zaten :) ama bitirdik çok şükür

benim bacak aralarım bile ağrıo sanki dengesiz oturursam bağdaş fln kurup aman Allah ım kalkıp yürümek 5 dk mı alıo :KK70: doktora dedim yürüyüşte yapmıyorum kaç zamandır erken doğcak dikkat et dediniz die günlük ihtiyaçlarını karşılayabilirsin dedi bu gidişle erken doğum derken hareketsizlikten doğuramıcam :KK70: bende diyorum şu 38i doldursamda sonra doğsa yavrucak 40a kdr nasıl sabredilir bilmiyorum çalışırken vakit geçiyodu şimdi evde vakit geçmio
Hareketsizlik daha çok ağrı yapıyor cidden . Bi kaç egzersiz buldum onları yapıyorm çatı agrilarim azaliyo yoksa dayancak gbi diil 1 2 haftadır ve belim aşırı agriyo .. sen başla yuruyus merdiven çıkma egzersiz faln pelvik masaj yapıyorum ikigundurde . Senin dediğin nefes egzersizlerini yapmaya çalışıyorum yapamayp kendime gülüyorum . Nefes almayi bile bilmiyo gbiyiz :KK70:

Boğaz yanmasından uyuyamıyorum ya deliricimmmm

Hareketsizlik daha çok ağrı yapıyor cidden . Bi kaç egzersiz buldum onları yapıyorm çatı agrilarim azaliyo yoksa dayancak gbi diil 1 2 haftadır ve belim aşırı agriyo .. sen başla yuruyus merdiven çıkma egzersiz faln pelvik masaj yapıyorum ikigundurde . Senin dediğin nefes egzersizlerini yapmaya çalışıyorum yapamayp kendime gülüyorum . Nefes almayi bile bilmiyo gbiyiz :KK70:
:D ben de sana yap diyorum bende tık yok gerçekten dediğim gibi ciğerlerimizi kullanmayı bile bilmiyoruz bende yarın bi bakmaya başlıyım artk nekdr olursa

Boğaz yanmasından uyuyamıyorum ya deliricimmmm
reflü mü benimde çok şükür midem de sıkıntı yok ama o reflü tuttu mu beni yiyip bitiriyo aait boğazıma gelip yakıo yanma çok hafifken gaviscon içip yatmadan bi süre dik oturursam işe yarıo ama yatarsam ya da yanma şiddetlenince şurubu içersem kıvranıp duruyorum

reflü mü benimde çok şükür midem de sıkıntı yok ama o reflü tuttu mu beni yiyip bitiriyo aait boğazıma gelip yakıo yanma çok hafifken gaviscon içip yatmadan bi süre dik oturursam işe yarıo ama yatarsam ya da yanma şiddetlenince şurubu içersem kıvranıp duruyorum

Bende de ayni sikinti var rennie surup kullaniyodm bu defa doktorm gaviscon yazmis ama rennie kadar etki etmedi gaviscon pek sevmedim. Cok cekilmez bisey resmen yesen ayri yemesen ayri

Bende de ayni sikinti var rennie surup kullaniyodm bu defa doktorm gaviscon yazmis ama rennie kadar etki etmedi gaviscon pek sevmedim. Cok cekilmez bisey resmen yesen ayri yemesen ayri
bende rennie yi merak ediyodum ama bi şişe gavisconu içince alıştım rennie nin tadı daha berbatsa die cesaret edemedim değiştirmeye :) neyse bu zamanlara kdr bulantı yanma olmadan geldim ztn bundan sonra da birazcık çekiyim napim ztn az kaldı :) bu gece 3 5 nöbeti olmazsa olmazım oldu resmen yaa erkende yatsam geçte yatsam 3 te bi uyanıyorum

bende rennie yi merak ediyodum ama bi şişe gavisconu içince alıştım rennie nin tadı daha berbatsa die cesaret edemedim değiştirmeye :) neyse bu zamanlara kdr bulantı yanma olmadan geldim ztn bundan sonra da birazcık çekiyim napim ztn az kaldı :) bu gece 3 5 nöbeti olmazsa olmazım oldu resmen yaa erkende yatsam geçte yatsam 3 te bi uyanıyorum

Rennienin tadi daha kotu bildigin kirec iciyosun gibi oluyo ama bana sanki daha etkiliymis gibi geldi. Ben de 11den beri yataktayim daha hic uyuyamadim oyle kitap felan okuyorum :) uykudan deliriyorum ama bi turlu rahat edip de uyuyamiyorm kafayi yicem dogurana kadar.

Rennienin tadi daha kotu bildigin kirec iciyosun gibi oluyo ama bana sanki daha etkiliymis gibi geldi. Ben de 11den beri yataktayim daha hic uyuyamadim oyle kitap felan okuyorum :) uykudan deliriyorum ama bi turlu rahat edip de uyuyamiyorm kafayi yicem dogurana kadar.
ay ben çok uykucuyum normalde de ne işim varsa yatardım uykuyu hiç bırakamazdm şimdide uyumasam çatlarm 5 gibide 2 3 saat uyumuştm ztn :) ona rağmen 12de geri yattım şimdi bida yatarım boğazımda tırtıklanıo ya eşim dürttü nefes alamıosun die horladım heralde :D gece kalkınca da bişeyler yiyesim geliyo

Cato agrilarini azaltan egzersiz nasil canim ya cok lotu bu cati agrisi geceleri ve sabahlari kimildamak istemiyorum canim.aciyo resmen. Sen buldugun egzeriszleri bizlerlede paylas:)

Bacak krampindan gebererek uyandım resmen :( ömrümün en kötu sabahlarındandı ayy cok berbat bisey :( :(

ay ben çok uykucuyum normalde de ne işim varsa yatardım uykuyu hiç bırakamazdm şimdide uyumasam çatlarm 5 gibide 2 3 saat uyumuştm ztn :) ona rağmen 12de geri yattım şimdi bida yatarım boğazımda tırtıklanıo ya eşim dürttü nefes alamıosun die horladım heralde :KK70: gece kalkınca da bişeyler yiyesim geliyo

Bende coook uykucuydum ama eser kalmadi o halimden :) uyku diye ölüyorum ama hic uyuyamiyorum :) bnde yiyorm valla iki kek bi kraker bi de seftali yedim sabaha kadar. Simdi mide yanmasindan yine krakere yapistim uyanir uyanmaz

Yaşasın Gaviscon :)) Günde bir kere atak geliyor banada, boğazım alev alıyor sanki suruba bir koşuyorum görmen lazım ya da eşim evdeyse,benden önce koşuyor sonra gülüyoruz o halimize :)) Şükür kabus kramplarla henüz tanışmadım Osteocare sayesinde sanırım, sonlara yaklaşıyoruz ama bugünlerde sıcaklarla başım belada :(

Cato agrilarini azaltan egzersiz nasil canim ya cok lotu bu cati agrisi geceleri ve sabahlari kimildamak istemiyorum canim.aciyo resmen. Sen buldugun egzeriszleri bizlerlede paylas:)
Canm bn kegel egzersizi dedikleri vajinayi sıkma ve gevsetmeyi yapıyorum . Resim atıyorum iki tane onları uygulamaya çalış bunlar rahatlatiyo diye dusunuyorm düzenli yapmaya başlayınca azaldı çünkü . Bacak arasındaki yastığı sıkıştır iyice .

Eklentiler

• Pelvis-Egzersizleri-39.jpg
    Pelvis-Egzersizleri-39.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20170918-073930.png
    Screenshot_20170918-073930.png
    142,5 KB · Görüntüleme: 48
Yaşasın Gaviscon :)) Günde bir kere atak geliyor banada, boğazım alev alıyor sanki suruba bir koşuyorum görmen lazım ya da eşim evdeyse,benden önce koşuyor sonra gülüyoruz o halimize :)) Şükür kabus kramplarla henüz tanışmadım Osteocare sayesinde sanırım, sonlara yaklaşıyoruz ama bugünlerde sıcaklarla başım belada :KK43:
kramp bende de yok şükür bnmde eşim yüzümden anlıo arrtk gaviscon getirmesi gerektiğini :D genelde akşamları vuruo bana

Back