• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Vallahi bi panikledim insallah ondandir bugun hic dinlenemedim ayagimi uzatipta farkettigim an esime ovdurdum biraz sancisi gecti ama birde sabahi bekliycem insallah duzelir

Benimde misafirim vardi bide hep masada oturuluyo ne ayak uzatma oluyor ne bisey dinlenemedimde. Hic boyle gormeyince sok oldum kirmizi yaa birde bebegim kaburgami siyirtircasina sert bisekilde hareket etti cok canim acidi birde şişlik olunca korktum bayagi :KK43: son zamanlar zor geciyor derlerdi demek ki boyle oluyo :KK17:

Hep bu misafirlerin sucu:) hamileligin zorlugunu bebislere atmayalim millet son demindeki hamileye misafir gelmezse o hamile bol bol dinlenmeye firsat bulursa hic te zorlanmaz aslida:)

Hep bu misafirlerin sucu:) hamileligin zorlugunu bebislere atmayalim millet son demindeki hamileye misafir gelmezse o hamile bol bol dinlenmeye firsat bulursa hic te zorlanmaz aslida:)
Aynen canım haklısın gelmede diyemiyorsun insanlara benimde bu hafta iki gün misafir vardı iki gün de hastanede geçti doktor varis çorabı önerdi dünden beri onu kullanıyorum biraz faydası oldu agrilara

Kızlar benim de dün kontrolüm vardı.sezaryan tarihimiz belli oldu cok şükür bugunlere geldik.hepimiz sağlıkla alrz kucağımıza.nasipse bu cuma günü 37+2 olarak sezarayan olucam.dr uyank yapacağını söyledi.heyecanla bekliyoruz:)
Saglikla kucagina al canim insallah :)

Canım pusetlerin (anakucağının) o şekilde tasarlanmasının sebebi zaten anne karnındaki şekli verip omuriliğini koruması. Ama şöyle bir durum da var. Bazı ana kucaklarının içinde maliyeti düşürmek adına darbe emici falan hiç bir şey olmuyor ve çok sert ve fazla çukur kalıyor. Çok fazla derin ve sert ise resimdeki gibi bir bel destek minderi alabilirsin. Bak mesela resimdeki anakucağı alt plastiği ve kumaştan ibaret gibi.
Bizimki bilindik markalardan degil ablamin ogluna almislarmis. O yuzden alayim o zaman bu bel desteginden

Kızlar benim de dün kontrolüm vardı.sezaryan tarihimiz belli oldu cok şükür bugunlere geldik.hepimiz sağlıkla alrz kucağımıza.nasipse bu cuma günü 37+2 olarak sezarayan olucam.dr uyank yapacağını söyledi.heyecanla bekliyoruz:)
Hayirlisi olsun canim.insallah saglikla alirsin kucagina bebisini. Hangi gune denk geliyor

Arkadaşlar 32. haftaya kadar haftasında ilerliyorduk, son haftalarda 2 hafta geriden geliyoruz.Doktorumuz yakın takibe aldı.Nst ve kontroller her hafta olmaya başladı.Cuma yine gittim yine geride iki hafta 2370 kg olduk. Plasenta yaşlanmasındandır dedi doktorum.Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı? Ya da önerisi olan?

Saglikla kucagina al canim insallah :)
Sagol canm.
Hayirlisi olsun canim.insallah saglikla alirsin kucagina bebisini. Hangi gune denk geliyor
Seninle günlerimiz aynı canm.22 eylülde sezaryan olucam ins.37+2oluyorum o gün
Arkadaşlar 32. haftaya kadar haftasında ilerliyorduk, son haftalarda 2 hafta geriden geliyoruz.Doktorumuz yakın takibe aldı.Nst ve kontroller her hafta olmaya başladı.Cuma yine gittim yine geride iki hafta 2370 kg olduk. Plasenta yaşlanmasındandır dedi doktorum.Aranızda benzer bir durum yaşayan var mı? Ya da önerisi olan?
Bebegin gelisimi geriyse tek yapabilecegin beslenmene dikkat edip sola yatmak sürekli ve sık takip.bundan baska yapacağın hicbirsey yok.böyle durumda benim bildiğim dogumu da erken yaptırıyo doktorlar.ben su anda 2 güne bir NST çektiriyorum.ama benim farklı durumdan dolayı

Kuzenimin olmustu, doktor sonra madem icerde beslenemiyor onzaman disarda besleriz deyip almisti doktor 37 de. Simdi masallahi var. Okula gidiyo:)

Bende 32 den beri kontrole gitmedim. Belki ayni sorun bende de var henuz bilmiyorum mesela. Ama 32 ye kadar normalse takilma bence

nst ile kontroller herkeste 36dan sonra fln haftada 1 e düştü canım bnmde 34ten beri hafta da 1 kontrol gelişim çok geri kalırsa sezaryen öneriolar sanırım dimi
bebişin organları gelişmişse doğunca da kilo alır Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Hadi gözün aydın canm :) sağlıkla kavusun

Seninle günlerimiz aynı canm.22 eylülde sezaryan olucam ins.37+2oluyorum o gün
Aa oyle mi bakalim hangimiz once doguracak:)
Dun gece rahatsizlandim istifra ettim fln yakindaki baska bir hastahaneye gittik daha dogrusu ayni hastahanenin baska binasi. Ordada kadin dogumcu yokmus ama ntsye bagladilar 50 60larda agri cikti. Ebe acikliga bakti (cok canim yandi ve butun gece ebe kabus oldu uykularimi.böldü :) ) ama aciklik parmak ucu kadar dedi anlamadimm. Sizce ebe yanlismi ölçtü dr la neden farkli cikti ki

Back