- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.161
Senin bebis dönmedi dimi . Hayirliysa kavusun inslh. :) Sancı beklicem bn artk napim boylede stres oluyo insan ama yarn kontrolüm var bakalm ne diyecek :)Anladım canım hayırlısıyla gelsin,ben cumartesi sabah sezeryanla bebeğime kavuşacam inş :)
Ben de cumartesi olacam 38+3 olacaz inş :)Kızlar benim de dün kontrolüm vardı.sezaryan tarihimiz belli oldu cok şükür bugunlere geldik.hepimiz sağlıkla alrz kucağımıza.nasipse bu cuma günü 37+2 olarak sezarayan olucam.dr uyank yapacağını söyledi.heyecanla bekliyoruz:)
Amin.hepimiz saglikla kavusuruz insHadi gözün aydın canm :) sağlıkla kavusun
Seninki de yokluyo artk desene.sancn çıkmışsa fazla durmaz o zaman.bundan sonra normal dogum vakti zaten.sen normal dogumu mu bekliyorsun?Aa oyle mi bakalim hangimiz once doguracak:)
Dun gece rahatsizlandim istifra ettim fln yakindaki baska bir hastahaneye gittik daha dogrusu ayni hastahanenin baska binasi. Ordada kadin dogumcu yokmus ama ntsye bagladilar 50 60larda agri cikti. Ebe acikliga bakti (cok canim yandi ve butun gece ebe kabus oldu uykularimi.böldü :) ) ama aciklik parmak ucu kadar dedi anlamadimm. Sizce ebe yanlismi ölçtü dr la neden farkli cikti ki
Anladım canım hayırlısıyla gelsin,ben cumartesi sabah sezeryanla bebeğime kavuşacam inş :)
Cok iyi haftası canm.sağlıkla kavusuruz hepimiz ins.benim risk oldugu icin dr fazla beklemiyo.Ben de cumartesi olacam 38+3 olacaz inş :)
Dönmedi canım ben de böyle kısmet deyip kabullendim :))Senin bebis dönmedi dimi . Hayirliysa kavusun inslh. :) Sancı beklicem bn artk napim boylede stres oluyo insan ama yarn kontrolüm var bakalm ne diyecek :)
Aynen sağlıkla kavuşuruz inş :) ne rahatsızlığın vardı canım , senin de iyi haftan benceCok iyi haftası canm.sağlıkla kavusuruz hepimiz ins.benim risk oldugu icin dr fazla beklemiyo.
Aynen öyle canm benm kısmet bu işler :)Dönmedi canım ben de böyle kısmet deyip kabullendim :))
İnş doktorun güzel şeyler söyler:)Senin bebis dönmedi dimi . Hayirliysa kavusun inslh. :) Sancı beklicem bn artk napim boylede stres oluyo insan ama yarn kontrolüm var bakalm ne diyecek :)
Gerçekten kısmet nasip artık :)çocuk nasıl doğmak istiyorsa öyle gelecek yaniAynen öyle canm benm kısmet bu işler :)
Karnımın altına baskı çok oluyo aşırı derecede hazneye iniyor sanirm artk yürüyüş falan yapıyorum çok geçmeden doğum olsun istiyormİnş doktorun güzel şeyler :)
Öyle elbette biz beklicez ama normal olacağı ne malum belkide olmicak yine sezaryen olcam :)Gerçekten kısmet nasip artık :)çocuk nasıl doğmak istiyorsa öyle gelecek yani
2.250 ye aldık biz e bebektenBe kadar aldınız 3 u beraber mı
Bebek arabalariniz kac
Paraya aldiniz
Ucu birlikte AMA
Oto koltugu
Duz yatak( bassinet )
Birde oturdugu sey isimlerini bilmiyorum
900 dolar a bulduk burda bana cok pahali geldi NUNA MIXX2 markası
Ben de bi an önce doğsun istiyorum uykusuzluk yorgunluk gerçekten yıpratıyor insanı ,bi de hareketlerimiz çok kısıtlandı ya gelsin istiyorum ,sağlıkla gelsinler daha yeter :)Karnımın altına baskı çok oluyo aşırı derecede hazneye iniyor sanirm artk yürüyüş falan yapıyorum çok geçmeden doğum olsun istiyorm
Öyle elbette biz beklicez ama normal olacağı ne malum belkide olmicak yine sezaryen olcam :)
Sağlıkla kucakla canım inş :)Ben de cumartesi olacam 38+3 olacaz inş :)
benim bacak aralarım bile ağrıo sanki dengesiz oturursam bağdaş fln kurup aman Allah ım kalkıp yürümek 5 dk mı alıoKarnımın altına baskı çok oluyo aşırı derecede hazneye iniyor sanirm artk yürüyüş falan yapıyorum çok geçmeden doğum olsun istiyorm
Öyle elbette biz beklicez ama normal olacağı ne malum belkide olmicak yine sezaryen olcam :)
Kuzenimin olmustu, doktor sonra madem icerde beslenemiyor onzaman disarda besleriz deyip almisti doktor 37 de. Simdi masallahi var. Okula gidiyo:)
Bende 32 den beri kontrole gitmedim. Belki ayni sorun bende de var henuz bilmiyorum mesela. Ama 32 ye kadar normalse takilma bence
Kuzenimin olmustu, doktor sonra madem icerde beslenemiyor onzaman disarda besleriz deyip almisti doktor 37 de. Simdi masallahi var. Okula gidiyo:)
Bende 32 den beri kontrole gitmedim. Belki ayni sorun bende de var henuz bilmiyorum mesela. Ama 32 ye kadar normalse takilma bence
nst ile kontroller herkeste 36dan sonra fln haftada 1 e düştü canım bnmde 34ten beri hafta da 1 kontrol gelişim çok geri kalırsa sezaryen öneriolar sanırım dimi
bebişin organları gelişmişse doğunca da kilo alır Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Senin noldu canım?Sagol canm.
Seninle günlerimiz aynı canm.22 eylülde sezaryan olucam ins.37+2oluyorum o gün
Bebegin gelisimi geriyse tek yapabilecegin beslenmene dikkat edip sola yatmak sürekli ve sık takip.bundan baska yapacağın hicbirsey yok.böyle durumda benim bildiğim dogumu da erken yaptırıyo doktorlar.ben su anda 2 güne bir NST çektiriyorum.ama benim farklı durumdan dolayı
:) artik oynuyo ya gerek duymuyorum:) doktor gel demedikce gitmiyorum doktora her gittigimde kotu bisi soylermi stresi oluyodu rahatim uzun olunca:)5 haftadir kontrole gitmemen beni cok sasirtti sen duramazdin ama :)
:) artik oynuyo ya gerek duymuyorum:) doktor gel demedikce gitmiyorum doktora her gittigimde kotu bisi soylermi stresi oluyodu rahatim uzun olunca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?