2017 EKİM Anne adayları

Anladım canım hayırlısıyla gelsin,ben cumartesi sabah sezeryanla bebeğime kavuşacam inş :)
Senin bebis dönmedi dimi . Hayirliysa kavusun inslh. :) Sancı beklicem bn artk napim boylede stres oluyo insan ama yarn kontrolüm var bakalm ne diyecek :)

Ben de cumartesi olacam 38+3 olacaz inş :)

Hadi gözün aydın canm :) sağlıkla kavusun
Amin.hepimiz saglikla kavusuruz ins
Seninki de yokluyo artk desene.sancn çıkmışsa fazla durmaz o zaman.bundan sonra normal dogum vakti zaten.sen normal dogumu mu bekliyorsun?
Anladım canım hayırlısıyla gelsin,ben cumartesi sabah sezeryanla bebeğime kavuşacam inş :)

İnş doktorun güzel şeyler :)
Karnımın altına baskı çok oluyo aşırı derecede hazneye iniyor sanirm artk yürüyüş falan yapıyorum çok geçmeden doğum olsun istiyorm
Gerçekten kısmet nasip artık :)çocuk nasıl doğmak istiyorsa öyle gelecek yani
Öyle elbette biz beklicez ama normal olacağı ne malum belkide olmicak yine sezaryen olcam :)

Be kadar aldınız 3 u beraber mı

Bebek arabalariniz kac
Paraya aldiniz
Ucu birlikte AMA
Oto koltugu
Duz yatak( bassinet )
Birde oturdugu sey isimlerini bilmiyorum
900 dolar a bulduk burda bana cok pahali geldi NUNA MIXX2 markası
2.250 ye aldık biz e bebekten

Ben de bi an önce doğsun istiyorum uykusuzluk yorgunluk gerçekten yıpratıyor insanı ,bi de hareketlerimiz çok kısıtlandı ya gelsin istiyorum ,sağlıkla gelsinler daha yeter :)

benim bacak aralarım bile ağrıo sanki dengesiz oturursam bağdaş fln kurup aman Allah ım kalkıp yürümek 5 dk mı alıo doktora dedim yürüyüşte yapmıyorum kaç zamandır erken doğcak dikkat et dediniz die günlük ihtiyaçlarını karşılayabilirsin dedi bu gidişle erken doğum derken hareketsizlikten doğuramıcam bende diyorum şu 38i doldursamda sonra doğsa yavrucak 40a kdr nasıl sabredilir bilmiyorum çalışırken vakit geçiyodu şimdi evde vakit geçmio

İnşallah canım...

5 haftadir kontrole gitmemen beni cok sasirtti sen duramazdin ama :)

Evet sezeryan olacak o yüzden. 38 e kadar sıkıntı olmazsa içerde tutmayı planlıyor 38 dolunca sezeryan yaparız dedi. Tabii kontrollerde herhangi bir sıkıntı çıkmazsa planlı olacak.

Senin noldu canım?

:) artik oynuyo ya gerek duymuyorum:) doktor gel demedikce gitmiyorum doktora her gittigimde kotu bisi soylermi stresi oluyodu rahatim uzun olunca:)

Masallah masallah hep boyle stressiz olursun insallah bundan sonra da :) anne ne kadar rahat olursa bebek de o kdar rahat olurmus neticede :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…