• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Kizlar ayklarimi yeni farkettim bugun ne bilek kalmis ne bisey tum şiş oncekiler boyle olmuyordu bugun acayip sismis yaa:KK43:
Pazartesi persembe arasi yatili misafirim vardi, fazla ayakta kaldim yoruldum diye sanirim ayaklarim fil bacagi gibiydi dizimden itibaren inanilmaz sismisti, gittiklerinden beri dinleniyorum hemen normale donduler sadece elimdeki sislik gitmiyo hatta uyusmaya basladi cok sinir bozucu oldu o ama ayaklarim duzeldi.

Muhtemelen yorulmus ayaklarini fazla asagi sarkitmissindir artik oyle normal takilmak yok ayagimizi uzaticaz oturucaz doguma kadar benim anladigim:)

benimde el ve ayaklarım çok şiş. hiçbir ayakkabım olmuyor. allahtan yaz parmak arası terliklerle idare ediyorum. bugün ayakta çok kaldıysan o yüzden fazla olmuştur
Vallahi bi panikledim insallah ondandir bugun hic dinlenemedim ayagimi uzatipta farkettigim an esime ovdurdum biraz sancisi gecti ama birde sabahi bekliycem insallah duzelir

Pazartesi persembe arasi yatili misafirim vardi, fazla ayakta kaldim yoruldum diye sanirim ayaklarim fil bacagi gibiydi dizimden itibaren inanilmaz sismisti, gittiklerinden beri dinleniyorum hemen normale donduler sadece elimdeki sislik gitmiyo hatta uyusmaya basladi cok sinir bozucu oldu o ama ayaklarim duzeldi.

Muhtemelen yorulmus ayaklarini fazla asagi sarkitmissindir artik oyle normal takilmak yok ayagimizi uzaticaz oturucaz doguma kadar benim anladigim:)
Benimde misafirim vardi bide hep masada oturuluyo ne ayak uzatma oluyor ne bisey dinlenemedimde. Hic boyle gormeyince sok oldum kirmizi yaa birde bebegim kaburgami siyirtircasina sert bisekilde hareket etti cok canim acidi birde şişlik olunca korktum bayagi :( son zamanlar zor geciyor derlerdi demek ki boyle oluyo :KK17:

Kızlar 2 3 kontroldür dikkatimi cekiyo ultrason icin uzandigimda doktorum ultrasondan önce bacağıma bastiriyo.diz kapagindan bi karıs kadar asagisinin kemigine iki parmagıyla bastiriyo acaba neden yapiyodur bunu bacagimda neyi kontrol ediyor olabilir ki:)

Kızlar 2 3 kontroldür dikkatimi cekiyo ultrason icin uzandigimda doktorum ultrasondan önce bacağıma bastiriyo.diz kapagindan bi karıs kadar asagisinin kemigine iki parmagıyla bastiriyo acaba neden yapiyodur bunu bacagimda neyi kontrol ediyor olabilir ki:)
Odem icin bakiyor olabilir tahminim canim

ödem bakıodur bastırınca çukur oluşup hemen toparlanmıosa ödem var demektir

Kizlar yeni dogdugunda hastahane cikisinda bebegi nasil tasiyacaksiniz puset mi kullanilir. Puset biraz derin gibi duz durmasi icin puset minderi gibi birsey almak mi gerekir kullanislimidir olumlu olumsuz yorumlar okudum @Mavikelebek0134 sence kullanisli olurmu

Derin olması daha iyi çok küçükken düz yatırmak doğru değilmiş. Anne karnı gibi eğri büğrü yerden çıkınca

Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Gözün aydın. Çok sevindim. Bebeklerine sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Sen de çabucak ayağa kalkarsın inşallah. Süt geç gelebiliyormuş. Problem etme. Tekrar hayırlı olsun.

Ödem varmı diye bakiyor canim :)

Kızlar çıktım şükür doğumdan. Bebekler yanımda. Süt yok, kiloları 2700 erkek 3400 kızmış. Boylarda 48 ve 49 cmmiş. Beklediğimden iyi yani.
Ooo masallah yaa hepsi normal araliklarda dogmus cok iyi tebrik ederim durumlarinizda iyidir ins.:)) sut icin dut kurusu, anason felan ise yariyormus bunu ablam tavsiye etti

Back