• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Hersyin derken:) odasi buyul oranda hazir, hastane cantasi hazir:) su an hediyleikler ve hastane suslemelerini hazirliyorum yavas yavas.
Herşey işte :)
Benimde bi hediyelikler kaldı bide kendi hastane çantam hazırlanacak
Süsler falan senin işin zaten bıcırığa neler hazırlıyosun kim bilir :)

Iki rakam oluyor canim biri ustte biri altta ustteki 145-160 larda olan bebegin kalp atisi.alttaki 20-40 larda olan sancilar canim benimkinde boyleydi
canım 145 li olan rakamlar bebeğin kalp atışı 20 50 dediğinde sende çıkan kasılmaların düzeyi yani ikisi yan yana aynı anda gözüküo aslında belki cihaz farkından biri gözükmüştür sende
Yok canım ya. Bir yerde rakam yazıyor sadece. geçen hafta dediğim gibi 40 yazan yerde bu hafta 150 yazıyodu şaşırdım bende

Regl agrisi gibi ama hafif agri hissediyorum bu normalmi gobek altinda ama hafif cok
Agrilar kasiklardami hissediliyor
35. Haftam bitti
Normal canım. İshal olur gibi karnım ağrıyor Bazende regl ağrısı gibi ağrım oluyor. karnım hep kasılıyor ve bazen karnımın içi çok acıyor ama bunlar normalmiş

Aynen öyle çünkü rahat ol sakinleri faln dedi kadın 35.haftadaydm doğumu tetiklerim hemn doğurursn sonra demişti bekledk sakinleyene kadr :KK53: sık sık bakiyolrmi öyle gerçekten ya bnde merk ediyorm işin şakası bir yana dediğin gbi. :KK17:
Cogu kisi bu muayeneden yakiniyor o yuzden evde sancilari cekmek en iyisi diyorlar. Banada Kuzenim dedi sancilarin5 dkda bire dusunce git orda erken yattiginda hep bakiyorlar kac cm aciklik olmus diye.
Allah yardimcimiz olsun ne diyelim sag saglim kucagimiza alalimda:anne:

Cogu kisi bu muayeneden yakiniyor o yuzden evde sancilari cekmek en iyisi diyorlar. Banada Kuzenim dedi sancilarin5 dkda bire dusunce git orda erken yattiginda hep bakiyorlar kac cm aciklik olmus diye.
Allah yardimcimiz olsun ne diyelim sag saglim kucagimiza alalimda:anne:
İnslh canm ya . Bnada 5 dk bir olana kadar gitme dediler demk ki ondan diyorlarmış . Ama suyun gelirse hemen gidecekmissin aklında olsun ;)

Yok canım ya. Bir yerde rakam yazıyor sadece. geçen hafta dediğim gibi 40 yazan yerde bu hafta 150 yazıyodu şaşırdım bende
Bazi durumlarda sadece kalp atisini bazi durumlardaysa sadece sanci siddetini olcebiliyorlar.ornegin benimkinde nstye baslangicta iki tane yuvarlak bsy bagliyorlar karnima ikisini de olcuyorlar sonlara dogru kalp atisini olceni çıkarıyorlar sadece sanci olcen kaliyor.sana da oyle yapmis olabilirler canim

İnslh canm ya . Bnada 5 dk bir olana kadar gitme dediler demk ki ondan diyorlarmış . Ama suyun gelirse hemen gidecekmissin aklında olsun :KK66:
Valla canim oyle diyorlar ama ben hic inanmiyorim5 dk da bire dusene kadar bekleyebilecegimi:))
Sabirsizim sancim basladimi hemen kosarim heralde hastaneye :D

Kizlar ayklarimi yeni farkettim bugun ne bilek kalmis ne bisey tum şiş oncekiler boyle olmuyordu bugun acayip sismis yaa:(

Bazi durumlarda sadece kalp atisini bazi durumlardaysa sadece sanci siddetini olcebiliyorlar.ornegin benimkinde nstye baslangicta iki tane yuvarlak bsy bagliyorlar karnima ikisini de olcuyorlar sonlara dogru kalp atisini olceni çıkarıyorlar sadece sanci olcen kaliyor.sana da oyle yapmis olabilirler canim
Anladım canim tesekkur ederim

Kizlar ayklarimi yeni farkettim bugun ne bilek kalmis ne bisey tum şiş oncekiler boyle olmuyordu bugun acayip sismis yaa:KK43:
benimde el ve ayaklarım çok şiş. hiçbir ayakkabım olmuyor. allahtan yaz parmak arası terliklerle idare ediyorum. bugün ayakta çok kaldıysan o yüzden fazla olmuştur

Herşey işte :)
Benimde bi hediyelikler kaldı bide kendi hastane çantam hazırlanacak
Süsler falan senin işin zaten bıcırığa neler hazırlıyosun kim bilir :)
Cok naturel takiliyorum ben bu defa:)

Hastane icin ihlamur keseleri hazirladim, yanina da french press demlik aldim guzel bir paket yapip kraft posetlerde dagitmayi dusunuyorum.

1C120D17-12CB-4F52-8A83-19936770F6BE.jpg

Bunlar hazir sayilir bir paketlemesi kaldi, onun disinda kapi susu ani defteri ikram masasi hastane yatagi besigi suslemelerine felan bakicam iste. Su an onlara odakliyim:) olabildigince naturel dusunuyorum herseyi cok kasiyor o zaman da... organik yasam zor malum:)

Hastane cantani hazirla bir an once:) o kadar cok eksik varki.... gecen gun ayni haftadaki bir arkadasim aradi beni herseyimi aldim cantami hazirlicam sen temkinli hazirlamissindje bana ver bakayim listeni dedi, kiza listeyi yolladim ben hicbisey almamisim daha ne kdar cok eksik varmis dedi:) canta hazirlarkenfark ediyorsun cogu eksigi

Back