2017 EKİM Anne adayları

ultrason kağıdı yok mu canım ölçümlerin yazdığı

Bugün ben de biraz sallayıp oturdum. Şişti yine. Dr sordum. Tansiyonunu ölç dedi ve idrar tahlili ve nst istedi. Yaptım. Nst ve tansiyon normal çıktı. Ama idrarda biraz enfeksiyon çıktı. Yine monurol verdi. Hiç eksik olmuyo şu enf. Zaten. Ben yanma falan hissetmiyorum ama. Neyse tek sorun bu olsun.

ben 2 gündür evdeyim bugün sağlık ocağına uğradım ebe hiç ödem yok dedi ayaklarımın şişi de indi ztn evde olunca ellerimde azıcık var ona da okdrcık olsun dedi

Ne yazikki devlette birakin ultrason kagidini bebisin kilosunu vs. Zor ogreniyoruz :)
benim 36+0da 2816g ölçülmüş özele gidiyorum dediğiniz gibi geriden de geliyo olabilir ztn 2 hafta geride olsa yarım lilo farkeder benim bebekte öyle kilolu diil normal standartta ilerliyo ama devlette cihaz kötü diyolar ölçümler çok sağlıklı da olmayabilir sağlık problemi olmasında Allah korusun kilo çok önemli diil doğduğunda da alır

Bu hafta ozel bir tip merkezine gidecegim insallah orada dogru olculur cunku iki hafta cok uzun bir surec hangisine inanayim bilemedim gerci sat a gore bu normal de simdiye kadar hep iki hafta geriydi yani... haklisiniz onemli olan saglikli dogmasi kilo alinir ne de olsa ..sizede hayirli dogumlar insallahh

Dünyanın ennn dikkatli insanıyım
Şu zamanda ayağımı çıkarmayı başardım
Kalan tek ayağım bu yüke ne kadar dayanacak bakalım
Geçmiş olsun canım umarım tez zamanda iyileşirsin, nasıl başardın bu arada

Hem geçmiş olsun hem de gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah

Kizlar bugun dr kontrolum vardi 3cm acilmam varmis. Ama ntsde agri cikmadi.eger saliya kadar agrim olmazsa sali suni ile dogum yapcam cunku drum izine ayriliyormus
Drun kimdi canım, nerde yapacaksın doğumu? Haftan iyi gibi, inşallah sağlıkla kucağına alırsın

amin hepimize inşallah ölçümler hep sapıo ztn ultrason kağıdında bile +_ 400 g yazıo :) bazı ölçümlerde 2 hafta geri veya ileri olması olabilir bi aralık benim bebeğinde kafa çapı 2 hafta geriden gelio mesela

gözünüz aydın,allah analı babalı büyütsün.

Canım şimdi biz 24 saatlik idrar topluyoz ya ne aricam lar bunun için ben sormadım sebebini

Hep bu olmaz olasıca ayakkabı aşkından
Sen 9 aylık hamilesin üstüne kilo almada nirvanaya çıkmışsın babet giy terlik giy dimi
Şimdi bi ayakta terlik bi ayakta ayakkabı çok şık oldum

İleri olduğu zaman son zamanlar sat tarihini yakalıyor. Benimki yavaş yavaş öyle olmaya başladı. Kiloya çok takılma ölçümler de artık çok uyumsuz. Benim bir kontrolde haftalık 300gr almış göründü ooo dedik süper, ama bir sonrakinde haftalık 75gr çıktı. Bugün yine haftalık 400gr çıktı. Bu kadar mı dengesiz kilo alımı gösterilir. Aynı beslenme düzeni, aynı cihaz aynı doktor üstelik.
Ben pozisyona bağlıyorum kilo göstergesini.

Hep bu olmaz olasıca ayakkabı aşkından
Sen 9 aylık hamilesin üstüne kilo almada nirvanaya çıkmışsın babet giy terlik giy dimi
Şimdi bi ayakta terlik bi ayakta ayakkabı çok şık oldum
Çok geçmiş olsun canım. Görünmez kaza, son haftalar moral bozmak yok

Bugün doktor kontrolümüz vardı akşam üzeri. Sabahtan beri hissediyordum zaten kesin ters bişey duyucam diye çünkü hareketleri garipti bebeğimin. Veee sürpriz.... benim Uşak tekrar dönmüş, şuan makat geliş duruyor. 26dan bu yana baş aşağı olunca devreler yandı herhalde. Offf. Bir sürü sebebe rağmen doktorum normal doğumu deneme yönündeydi, bebeğim sezaryen için bir sebep daha çıkardı. Dr buna rağmen gün vermedi yaa, belki yine döner dedi

Canım şimdi biz 24 saatlik idrar topluyoz ya ne aricam lar bunun için ben sormadım sebebini
İçinde protein arıyorlar cnm içinde protein kaçağı var mı diye gebelik zehirlenmesi var mı yani başka neye bakıyorlar bilmem ben gebelik zehirlenmesi var mı diye vereceğim

Hay Allah son zamanlarda tekrar döner mıymış şaşırdım gerçekten inş bi dönüş daha yapar hayırlısı ile normal olur

Hay Allah son zamanlarda tekrar döner mıymış şaşırdım gerçekten inş bi dönüş daha yapar hayırlısı ile normal olur
Ayaklar aşağıda taşımak daha bir zormuş. Mesaneme vurup duruyor. Kafasını kaburgama sıkıştırıyor sanki. Ayy doğuralım artık yoruldum ben yaa.
Benim gebelik öncesi rahim ameliyatlarım oldu, ameliyat eden dr. normali riskli görüyor benim için. Ama bu doktorum buna rağmen son ana kadar beklicek galiba. Bu özgüven beni korkutuyor

Fazla ozguvenli sanki doktorun ya zatn 38desin geri nasl dönsün ki bu bebe . Hemde ameliyatın var yani normal iyidir ama tehlikeliyse hc göze alma sor başka doktorlara bnada iğneden dolayı normal doğum tehlikeli diyordu doktorm ama bn etrafmda yapanları duyunca sordm bir kaç doktora hep yapabilirsin dediler bazısı böyle hemen sezeryan diyo bnmki gbi ama bazısı da seninki gbi oluyo sanırm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…