• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

Gunaydin herkese

Aynen dua ediyorum benim tercihime kalmasin diye cunku neyi secersensec aklin secemediginde kalir derler. Simdi hareket etsem agrim baslarsa korkusu olustu. Hareket edeyimmi etmeyimmi diye korkuyorum:)) dualarin icinde Allah razi olsun insallah sen skintisiz kaygisiz guzel bir.sekilde bebegine kavusursun canim ve insallah butun hamileler icin dilegim bu.

Acikcasi banada birgun cok uzun geciyor. Once erken dogum riski simdi ise esim yogun calisiyor evde yalnizken do gurcam kaygısı. Üstüne hareket ettikce alt tarafim aciyor resmen. Suan bile regl agrisina benzeyem belime vuran agrilarim var. Birde dun drum cati muayenesi yapinca kanamam oldu sabah yine kanli bi akinti geldi dunden kaynaklimi nisanmi bilemedim. Kafamda deli sorular
Doğum yaklaşmış galiba canım

Ayaklar aşağıda taşımak daha bir zormuş. Mesaneme vurup duruyor. Kafasını kaburgama sıkıştırıyor sanki. Ayy doğuralım artık yoruldum ben yaa.
Benim gebelik öncesi rahim ameliyatlarım oldu, ameliyat eden dr. normali riskli görüyor benim için. Ama bu doktorum buna rağmen son ana kadar beklicek galiba. Bu özgüven beni korkutuyor
Senin yine az kalmış. Benim daha 1 ay var. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin. Son ay daha zormuş.

Ayy kizlar ne zormus hamile iken ev tasinmasi hala ayaklarim ve ellerim parmaklarim agriyo :KK43: bu arada dun en az 10 kere sanci yasadim birde bebegimin yan durdugunu hissettim kendini ittiriyordu karnin iki yana dogru sisiyordu korktum acikcasi :KK43: simdi asagida ve ust tarafta hissediyorum cok sukur insallah duzeltmistir kendini
Allah kolaylık versin sana. Bana evi süpürmek bile zor geliyor. Gözümde büyüyor.

Kızlar bugün ishal oldum 4 defadır wc deyim çıkamıyorum, çok hareketli bebişim ilk defa bukadar sakin, nette baktım doğuma yakın ishal olanlar varmış yarın dr.a gidicem ama şu an kafam karıştı bilgisi olan var mı?
Bende yaşadım aynı seyı ishal ağrısı da oldu bazı ınternet sayfalarında Doğum yaptığım sabah ıshal oldum Doğum sancısı ıshal ağrısına benziyor falan gibi seyler okumuştum erken doğuruyorum dıye ödüm patladı ama ertesi gün geçti.
Birde doktorumu aramıştım kan hapı ıshal yapar endişe etme diyince rahatladım.. bence sıkıntı yok haplar ıshal kabız vs yapabilir

Ay canim bende tasinicam ama hic biseye dokunmayacagim. Sagolsun annem ablam var yardimcim. Sen niye yipratiyosun kendini bu kadar
Ya oyle ters zamana denk geldi ki herkesin isi basladi ve ben gurbetteyim sadece kiz kardesim gelebildi :(
Allah kolaylık versin sana. Bana evi süpürmek bile zor geliyor. Gözümde büyüyor.
Amin amin tek sevindigim nokta evim temiz oluyo :)))

Kızlar Dr yatış yaptı idrar sonucu ve tansiyon kontrol edilip ona göre çıkış verilecekmis kötü çıkarsa ya doğum yaptırılicakmis yada doğuma kadar yaticakmisim hastane de herşeyin hayırlısını versin rabbim
Canim yaa Allah yardimcin olsun neyin hayirli olup olmadigini bilmiyoruz o yuzden uzme kendini saglikla kavus insallah hayirli vakitte yavruna

Merhaba:)calcium olarak hangi ilaci kullaniyorsunuz bir de omega hapi hangisini tavsiye etti doktorunuz ben calsium olarak osteozinc kullandim omega olarak da balik hapi kullaniyordum.bu ikisi bitti su an doktorum istersen kullanmayabilirsin kullanmak istersen de piyasadan hamileler icin uygun olan herhangi birini kullanabilirsin icerikleri hemen hemen ayni dedi ben de sizler hangisini kullanıyorsunuz merak ettim

Bende yaşadım aynı seyı ishal ağrısı da oldu bazı ınternet sayfalarında Doğum yaptığım sabah ıshal oldum Doğum sancısı ıshal ağrısına benziyor falan gibi seyler okumuştum erken doğuruyorum dıye ödüm patladı ama ertesi gün geçti.
Birde doktorumu aramıştım kan hapı ıshal yapar endişe etme diyince rahatladım.. bence sıkıntı yok haplar ıshal kabız vs yapabilir
Evet canım aynı şeyleri yaşamışız dr.un da cenazesi varmış ulaşamadım bugün de yokmuş başka dr.a yönlendirdi bugün bebiş de biraz hareketlendi bakalım akşam ne dicek kontrole çok sağol bu arada ;)

Ayaklar aşağıda taşımak daha bir zormuş. Mesaneme vurup duruyor. Kafasını kaburgama sıkıştırıyor sanki. Ayy doğuralım artık yoruldum ben yaa.
Benim gebelik öncesi rahim ameliyatlarım oldu, ameliyat eden dr. normali riskli görüyor benim için. Ama bu doktorum buna rağmen son ana kadar beklicek galiba. Bu özgüven beni korkutuyor
E haklısın fazla özgüven gereksiz bir dr un dediği diğeriyle çelişince çekiniyor insan inş bebiş kendi için en hayırlı pozisyonda olur da ona göre şekil alınır herşey Allah tan ;)

Merhaba:)calcium olarak hangi ilaci kullaniyorsunuz bir de omega hapi hangisini tavsiye etti doktorunuz ben calsium olarak osteozinc kullandim omega olarak da balik hapi kullaniyordum.bu ikisi bitti su an doktorum istersen kullanmayabilirsin kullanmak istersen de piyasadan hamileler icin uygun olan herhangi birini kullanabilirsin icerikleri hemen hemen ayni dedi ben de sizler hangisini kullanıyorsunuz merak ettim

Omega hic kullanmadim kalsiyum da 1 ya da 2 kutu calcimax kullanmistim suan hicbisey kullanmiyorum

Bugun sabahtan bu yana agrilar gecmiyo ama yaklasik 20dkda bir 10dkda bir fln oluyo siddetli regl agrisi gibi dogum agrisimi yalanci sancimi anlamadim ama bebekte kasilma yok
Zaman kaybetmeden doktorunuza yada en yakın hastaneye gidip nst yaptirin lütfen bu kadar sıklıkta yalancı sancı olmaz diye biliyorum şimdiden sonra hicbisey ihmale gelmez geçmiş olsun...

Kızlar Dr yatış yaptı idrar sonucu ve tansiyon kontrol edilip ona göre çıkış verilecekmis kötü çıkarsa ya doğum yaptırılicakmis yada doğuma kadar yaticakmisim hastane de herşeyin hayırlısını versin rabbim
Gecmis olsun canm.gözetim altinda olman gem senin hem bebek icin de iyi olur.merak etme gerekmedikce müdahele edip dogum yaptırmazlar zaten.
Bugun sabahtan bu yana agrilar gecmiyo ama yaklasik 20dkda bir 10dkda bir fln oluyo siddetli regl agrisi gibi dogum agrisimi yalanci sancimi anlamadim ama bebekte kasilma yok
Canm bu kadar sıksa bence acilden girus yapıp bi NST cektir.

Evet canım aynı şeyleri yaşamışız dr.un da cenazesi varmış ulaşamadım bugün de yokmuş başka dr.a yönlendirdi bugün bebiş de biraz hareketlendi bakalım akşam ne dicek kontrole çok sağol bu arada :KK66:
Rica ederim canım geçmişolsun yoktur bişey inşallah :)

image.jpg
Ben bunları kullanıyorum

Back