- 5 Kasım 2012
- 370
- 436
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #27.901
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım. Çabuk iyileşirsin umarım anlayan biri varsa iyi olur senin için doktorlar çıkığı da alçıya alıyolar
geçmiş olsun kırık çıkıkcılar en kestirme çözüm okuo çıkıkta tık die oturtuyolsr ama güvenilcek zedelemicek biri varsa tabi
Geçmiş olsun canım olucagin önüne geçilmiyor Rabbim şifa versin tez zamanda
Gecmis olsun canm.dogumun da yakın görünüyor.belli mi dogum tarihin ya da dogum sekli?ben sezaryan olacam nasipse son iki haftam
Gecmis olsun. Insallah en kisa surede gecer bizlerde bile bacak agrilari kramplar varken kotu olmus
Geçmiş olsun canım,dilerim tez zamanda iyi olursun üzüldüm yayaz bize.
Geçmiş olsun . Hayırlı olsun kizcen güle güle büyütMerhaba güzel anneler. 27. Haftama kadar bebeğimin gelişimi hep 2 hafta önde gidiyordu. 27. Haftamda su gibi bir şey gelmişti. Doktorum akıntıdır o desede ben tatmin olmamıştım ki haklıymışımsonrasında hep gelişim geriledi. 32. Hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve bebek 30 haftalık gözüküyordu. 2 hafta ileri olan bebek 2 hafta geride kalmıştı. Meğer 27. Haftada gelen suymuş. Seviye azalmamış ama yırtılma olmuş. Bu arada taşındık yoruldum iş yerindede çok yoğundum. Bayramda dinlenicem diye hayal kurup işleri bitirmeye çalıştım. Arefeden bir gün önce çok yoruldum gece de çok geç yattım. Sonra bi ara uyandım resmen ısşsnmışım. Altıma kaçırdım sandım kalkıp değiştirip geri yattım. Sabah dönerken birden yine aktı. Bu arada doktorum da kurum değiştirdiği için 7 eylüle kadar biyerde çalışmıyordu. Başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Acil yatırdılar ciğer geliştirici vuruldum. Ve bayramın 1. Günü doğum yaptım. Kızım 1.850 gr doğdu ve 10 gün yoğun bakımda kaldı
1.770 gr ile taburcu olduk. Parmak kız annesi oldum :) yaramaz kızım ekimi beklemedi 1 eylülde geldi. Çok şükür iyiyiz bundan sınrası için de dualarınızı bekliyoruz :) hepinize hayırlı ve zamanında doğumlar dilerim
Çok hareketli bir dönem olmuş şirin parmak kız da bu hareketli döneme eşlik etmiş geçen nette gördüm 5 aylık bebiş doğmuş 500 gr mıydı neydi Allah ömür verince herşey bir sebep sağlıklı mutlu büyüt inş canım gözünaydın :)Merhaba güzel anneler. 27. Haftama kadar bebeğimin gelişimi hep 2 hafta önde gidiyordu. 27. Haftamda su gibi bir şey gelmişti. Doktorum akıntıdır o desede ben tatmin olmamıştım ki haklıymışımsonrasında hep gelişim geriledi. 32. Hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve bebek 30 haftalık gözüküyordu. 2 hafta ileri olan bebek 2 hafta geride kalmıştı. Meğer 27. Haftada gelen suymuş. Seviye azalmamış ama yırtılma olmuş. Bu arada taşındık yoruldum iş yerindede çok yoğundum. Bayramda dinlenicem diye hayal kurup işleri bitirmeye çalıştım. Arefeden bir gün önce çok yoruldum gece de çok geç yattım. Sonra bi ara uyandım resmen ısşsnmışım. Altıma kaçırdım sandım kalkıp değiştirip geri yattım. Sabah dönerken birden yine aktı. Bu arada doktorum da kurum değiştirdiği için 7 eylüle kadar biyerde çalışmıyordu. Başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Acil yatırdılar ciğer geliştirici vuruldum. Ve bayramın 1. Günü doğum yaptım. Kızım 1.850 gr doğdu ve 10 gün yoğun bakımda kaldı
1.770 gr ile taburcu olduk. Parmak kız annesi oldum :) yaramaz kızım ekimi beklemedi 1 eylülde geldi. Çok şükür iyiyiz bundan sınrası için de dualarınızı bekliyoruz :) hepinize hayırlı ve zamanında doğumlar dilerim
Canım gözün aydın mi desek geçmiş olsun mu desek çok şükür ikinizde sağlıklı bir şekilde kurtulmussunuz ya önemli olan o annesi bakar ona güzelce toparlar kendini inşaallah canımMerhaba güzel anneler. 27. Haftama kadar bebeğimin gelişimi hep 2 hafta önde gidiyordu. 27. Haftamda su gibi bir şey gelmişti. Doktorum akıntıdır o desede ben tatmin olmamıştım ki haklıymışımsonrasında hep gelişim geriledi. 32. Hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve bebek 30 haftalık gözüküyordu. 2 hafta ileri olan bebek 2 hafta geride kalmıştı. Meğer 27. Haftada gelen suymuş. Seviye azalmamış ama yırtılma olmuş. Bu arada taşındık yoruldum iş yerindede çok yoğundum. Bayramda dinlenicem diye hayal kurup işleri bitirmeye çalıştım. Arefeden bir gün önce çok yoruldum gece de çok geç yattım. Sonra bi ara uyandım resmen ısşsnmışım. Altıma kaçırdım sandım kalkıp değiştirip geri yattım. Sabah dönerken birden yine aktı. Bu arada doktorum da kurum değiştirdiği için 7 eylüle kadar biyerde çalışmıyordu. Başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Acil yatırdılar ciğer geliştirici vuruldum. Ve bayramın 1. Günü doğum yaptım. Kızım 1.850 gr doğdu ve 10 gün yoğun bakımda kaldı
Allah analı babalı büyütsün canım, evladını size bağışlasın.Merhaba güzel anneler. 27. Haftama kadar bebeğimin gelişimi hep 2 hafta önde gidiyordu. 27. Haftamda su gibi bir şey gelmişti. Doktorum akıntıdır o desede ben tatmin olmamıştım ki haklıymışımsonrasında hep gelişim geriledi. 32. Hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve bebek 30 haftalık gözüküyordu. 2 hafta ileri olan bebek 2 hafta geride kalmıştı. Meğer 27. Haftada gelen suymuş. Seviye azalmamış ama yırtılma olmuş. Bu arada taşındık yoruldum iş yerindede çok yoğundum. Bayramda dinlenicem diye hayal kurup işleri bitirmeye çalıştım. Arefeden bir gün önce çok yoruldum gece de çok geç yattım. Sonra bi ara uyandım resmen ısşsnmışım. Altıma kaçırdım sandım kalkıp değiştirip geri yattım. Sabah dönerken birden yine aktı. Bu arada doktorum da kurum değiştirdiği için 7 eylüle kadar biyerde çalışmıyordu. Başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Acil yatırdılar ciğer geliştirici vuruldum. Ve bayramın 1. Günü doğum yaptım. Kızım 1.850 gr doğdu ve 10 gün yoğun bakımda kaldı
Ay canım gözün aydın saglikliysa bebisin gerisi önemli değil kilo dediğin nedir alır korkma rabbim uzun sağlıklı ömürler versinMerhaba güzel anneler. 27. Haftama kadar bebeğimin gelişimi hep 2 hafta önde gidiyordu. 27. Haftamda su gibi bir şey gelmişti. Doktorum akıntıdır o desede ben tatmin olmamıştım ki haklıymışımsonrasında hep gelişim geriledi. 32. Hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve bebek 30 haftalık gözüküyordu. 2 hafta ileri olan bebek 2 hafta geride kalmıştı. Meğer 27. Haftada gelen suymuş. Seviye azalmamış ama yırtılma olmuş. Bu arada taşındık yoruldum iş yerindede çok yoğundum. Bayramda dinlenicem diye hayal kurup işleri bitirmeye çalıştım. Arefeden bir gün önce çok yoruldum gece de çok geç yattım. Sonra bi ara uyandım resmen ısşsnmışım. Altıma kaçırdım sandım kalkıp değiştirip geri yattım. Sabah dönerken birden yine aktı. Bu arada doktorum da kurum değiştirdiği için 7 eylüle kadar biyerde çalışmıyordu. Başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Acil yatırdılar ciğer geliştirici vuruldum. Ve bayramın 1. Günü doğum yaptım. Kızım 1.850 gr doğdu ve 10 gün yoğun bakımda kaldı
Gozunaydin canim biraz minikte olsa kızını saglikla kucagina almışsın cok şükür. Darisi başımıza benim kizimda ekimi beklemiyorMerhaba güzel anneler. 27. Haftama kadar bebeğimin gelişimi hep 2 hafta önde gidiyordu. 27. Haftamda su gibi bir şey gelmişti. Doktorum akıntıdır o desede ben tatmin olmamıştım ki haklıymışımsonrasında hep gelişim geriledi. 32. Hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve bebek 30 haftalık gözüküyordu. 2 hafta ileri olan bebek 2 hafta geride kalmıştı. Meğer 27. Haftada gelen suymuş. Seviye azalmamış ama yırtılma olmuş. Bu arada taşındık yoruldum iş yerindede çok yoğundum. Bayramda dinlenicem diye hayal kurup işleri bitirmeye çalıştım. Arefeden bir gün önce çok yoruldum gece de çok geç yattım. Sonra bi ara uyandım resmen ısşsnmışım. Altıma kaçırdım sandım kalkıp değiştirip geri yattım. Sabah dönerken birden yine aktı. Bu arada doktorum da kurum değiştirdiği için 7 eylüle kadar biyerde çalışmıyordu. Başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Acil yatırdılar ciğer geliştirici vuruldum. Ve bayramın 1. Günü doğum yaptım. Kızım 1.850 gr doğdu ve 10 gün yoğun bakımda kaldı
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin inşallah :)Merhaba güzel anneler. 27. Haftama kadar bebeğimin gelişimi hep 2 hafta önde gidiyordu. 27. Haftamda su gibi bir şey gelmişti. Doktorum akıntıdır o desede ben tatmin olmamıştım ki haklıymışımsonrasında hep gelişim geriledi. 32. Hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve bebek 30 haftalık gözüküyordu. 2 hafta ileri olan bebek 2 hafta geride kalmıştı. Meğer 27. Haftada gelen suymuş. Seviye azalmamış ama yırtılma olmuş. Bu arada taşındık yoruldum iş yerindede çok yoğundum. Bayramda dinlenicem diye hayal kurup işleri bitirmeye çalıştım. Arefeden bir gün önce çok yoruldum gece de çok geç yattım. Sonra bi ara uyandım resmen ısşsnmışım. Altıma kaçırdım sandım kalkıp değiştirip geri yattım. Sabah dönerken birden yine aktı. Bu arada doktorum da kurum değiştirdiği için 7 eylüle kadar biyerde çalışmıyordu. Başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Acil yatırdılar ciğer geliştirici vuruldum. Ve bayramın 1. Günü doğum yaptım. Kızım 1.850 gr doğdu ve 10 gün yoğun bakımda kaldı
canım Allah yardımcın olsun. ekim anneleri grubu teker teker doğurmaya başladı. bakalım sıra bize ne zaman gelcek.Kizlar bugun dr kontrolum vardi 3cm acilmam varmis. Ama ntsde agri cikmadi.eger saliya kadar agrim olmazsa sali suni ile dogum yapcam cunku drum izine ayriliyormus
canım Allah yardımcın olsun. ekim anneleri grubu teker teker doğurmaya başladı. bakalım sıra bize ne zaman gelcek.
ama 3 cm açıklık çok değil belki bir hafta daha bekleyebilirsin bi sıkıntın yoksa. bebeğin için daha iyi olur :)
Kizlar bugun dr kontrolum vardi 3cm acilmam varmis. Ama ntsde agri cikmadi.eger saliya kadar agrim olmazsa sali suni ile dogum yapcam cunku drum izine ayriliyormus
Yaparsn canm cok basit.bikac günde alsrsnSağlık ocağına gidip ebeye yaptirdim görmüş oldum yarın kendim deniçem artık
Geçmiş olsun canım. Allah evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin insallahMerhaba güzel anneler. 27. Haftama kadar bebeğimin gelişimi hep 2 hafta önde gidiyordu. 27. Haftamda su gibi bir şey gelmişti. Doktorum akıntıdır o desede ben tatmin olmamıştım ki haklıymışımsonrasında hep gelişim geriledi. 32. Hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve bebek 30 haftalık gözüküyordu. 2 hafta ileri olan bebek 2 hafta geride kalmıştı. Meğer 27. Haftada gelen suymuş. Seviye azalmamış ama yırtılma olmuş. Bu arada taşındık yoruldum iş yerindede çok yoğundum. Bayramda dinlenicem diye hayal kurup işleri bitirmeye çalıştım. Arefeden bir gün önce çok yoruldum gece de çok geç yattım. Sonra bi ara uyandım resmen ısşsnmışım. Altıma kaçırdım sandım kalkıp değiştirip geri yattım. Sabah dönerken birden yine aktı. Bu arada doktorum da kurum değiştirdiği için 7 eylüle kadar biyerde çalışmıyordu. Başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Acil yatırdılar ciğer geliştirici vuruldum. Ve bayramın 1. Günü doğum yaptım. Kızım 1.850 gr doğdu ve 10 gün yoğun bakımda kaldı
Canım benim yanlış anlama da doktor izne cikicak diye çocuk dogurtulurmu ya bende bunu anlayamıyorum daha 37 haftadasin sizin için ne hayirliysa o olsunKizlar bugun dr kontrolum vardi 3cm acilmam varmis. Ama ntsde agri cikmadi.eger saliya kadar agrim olmazsa sali suni ile dogum yapcam cunku drum izine ayriliyormus
oyy maşallah baya aceleciymiş :) Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin minnak kızınıMerhaba güzel anneler. 27. Haftama kadar bebeğimin gelişimi hep 2 hafta önde gidiyordu. 27. Haftamda su gibi bir şey gelmişti. Doktorum akıntıdır o desede ben tatmin olmamıştım ki haklıymışımsonrasında hep gelişim geriledi. 32. Hafta kontrolümde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve bebek 30 haftalık gözüküyordu. 2 hafta ileri olan bebek 2 hafta geride kalmıştı. Meğer 27. Haftada gelen suymuş. Seviye azalmamış ama yırtılma olmuş. Bu arada taşındık yoruldum iş yerindede çok yoğundum. Bayramda dinlenicem diye hayal kurup işleri bitirmeye çalıştım. Arefeden bir gün önce çok yoruldum gece de çok geç yattım. Sonra bi ara uyandım resmen ısşsnmışım. Altıma kaçırdım sandım kalkıp değiştirip geri yattım. Sabah dönerken birden yine aktı. Bu arada doktorum da kurum değiştirdiği için 7 eylüle kadar biyerde çalışmıyordu. Başka hastaneye gitmek zorunda kaldım. Acil yatırdılar ciğer geliştirici vuruldum. Ve bayramın 1. Günü doğum yaptım. Kızım 1.850 gr doğdu ve 10 gün yoğun bakımda kaldı
Kabul etmezdm yerinde olsam açılman var sancida gelir bnce kendiliğinden suni sancı hakkında hc kolay değil diyolr . Onu yapacağına sancini tetikleyecek şeyler denesen bol yürüyüş faln?Kizlar bugun dr kontrolum vardi 3cm acilmam varmis. Ama ntsde agri cikmadi.eger saliya kadar agrim olmazsa sali suni ile dogum yapcam cunku drum izine ayriliyormus